Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבות מדובר על ההבדלים בין גלגלי מגנזיום לגלגלי ברזל!

אנשים, בבקשה, רק מנסיונכם,

האם יש הבדלים בביצועי הרכב \ צריכת דלק \ נוחות \ ועוד אי אילו פרמטרים

כאשר מחליפים גלגלי ברזל בגלגלי מגנזיום!!!

ההתלבטות האישית שלי היא האם שווה להשקיע הרבה מעבר ל1000 השקלים על

גלגלי מגנזיום מקוריים של טויוטה ולהתקינם במקום הגלגלים המקוריים (מידות צמיג כמובן לא ישתנו)!

בתודה מראש

פורסם

מהבחינות ששאלת אין הבדל, ואני אוסיף ואומר שגם את ההבדל במשקל הבלתי מוקפץ אני לא מרגיש (ונהגתי באותו רכב עם ובלי גלגלי סגסוגת). זה טוב ליופי בלבד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם להיות דקדקן אז מכיוון שהגלגלים יותר קלים אז יהיה שיפור בצריכת דלק. ומכיוון שאתה מסיר משקל מהקצוות של המרכב אז גם יהיה שיפור מסוים בהתנהגות הרכב מבחינה של מהירות העברת משקל\מהירות היגוי וכו'.

עוד על גלגלים מסגסוגות קלות: http://en.wikipedia.org/wiki/Alloy_wheel

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...