Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

להתייחס לגראן-פרי האוסטרלי ללא מעט היסטוריה אי אפשר. היו לי מספר אפשריות - התאונה של האקינן, העימות בין שומאכר להיל למשל אבל החלטתי ללכת על משהו קרוב לליבי .

ב-1993 מי שניצח בגראן-פרי האוסטרלי, כנגד כל הסיכויים הוא איירטון סנה, במקלארן-פורד הנחותה . רבים אמרו שחוץ מעונות האליפות זו אולי היתה העונה הטובה ביותר של סנה (זוכרים את הניצחון בדונינגטון ? ) .

בדיעבד, עקב ארועי אימולה 94' , הסתבר שהניצחון באוסטרליה היה האחרון של איירטון סנה וזו המשמעות הגדולה שלו.

http://www.youtube.com/watch?v=Tq_sAz1Uomo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תהנו מפיסת ההיסטוריה הזו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף לראות את באטון בצמרת.

לדעתי הוא נהג מעולה וממש מגיע לו.

חבל שרוב השנים שלו בפורמולה הוא היה בקבוצות חלשות.....

באריקלו חמוד אבל כהרגלו מתבכיין (מכו גם מאסה - מה יש לבראזילאים האלו?).

ווטל תותח.

כל הכבוד לקוביצה ולגלוק.

יהיה מעניין היום.

דני, KERS נראה לי יכולה לעזור בזינוק.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דני, KERS נראה לי יכולה לעזור בזינוק.........

זו עוד נקודה מעניינת, הבעיה היא שבהקפת החימום הם לא נוסעים בקצב מלא ולכן גם הבלימות חלשות יותר. אני לא בטוח אם זה יספיק להם בשביל לטעון את המצברים (ואולי ניתן להטעין אותם ב PIT לפני המרוץ ?).

בקיצור, עוד חצי שעה נדע ...

דני G.

פורסם

לא, לניתן להטעין אותם בפיטס, זה חלק מהעניין, אנרגיה שלא הולכת לאיבוד סתם, ככה אני מבין את זה .

יכולת ההטענה של זה מגיעה מבלימות חזקות שמייצרות חום. הבלימות במהלך הקפת החימום לא מספיק חזקות ולא אורכות זמן רב מספיק בכדי לספק את המטענים הללו.

אגב, אף אחד לא אמר פה כלום על "כף הטרקטור" שהמכוניות סוחבות מקדימה ...?

דובי

פורסם
טוב אז המילטון יזנק מסוף הגריד, הוא החליף גיר אבל זה היה צפוי.

מה שלא היה צפוי זו הפסילה של טויוטה, צמד הנהגים של טויוטה - גלוק וטרולי יזנקו מסוף הגריד עקב כך שבבדיקות הטכניות שלאחר מקצי הדרוג הוברר כי הכנף האחורית של הטויוטה - גמישה .

כן, על פי חוקי הפורמולה-1 הכנף האחורית במכונית חייבת להיות קשיחה (מותרת גמישות ממש זניחה) ולעמוד זקופה ואיתנה בעומס גבוה ואילו בטויוטה היא לא עמדה במבחן הזה.

מקבוצת טויוטה אמרו כי הם מקבלים את הגזירה ולא מתכוונים לערער.

דובי

טויוטה ממשיכים את דרכם בקודש..

מזכיר מקרה של החברה הנ"ל ב WRC , כאשר התברר שמגדש הטורבו בסיליקה אינו בגודל המתאים..

ממש "הפתעה"..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה יופי של מירוץ, כמה התגעגתי !

קוביצה לא היה צריך לתקוף כל כך חזק כשכל כך הרבה נקודות מונחות על המאזניים, בטח לא במירוץ ראשון. מצד שני, זוהי חוכמה בדיעבד.. :-)

בכל מקרה, קיבלנו מירוץ גדול, מלא דרמה ועקיפות. בואו נקווה שרק ימשיך ככה.

איזה כיף שמחכים רק שבוע למירוץ הבא, פותחים את פסח כמו שצריך :-P

שבוע טוב לכולם !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אכן , ברכות לטל שביט . שינוי לטובה שלא צריך לשמוע את קולו ודעותיו ההזויות של אילדיס .

ולדברים קצת יותר שוליים ,

בראון GP סיימו במקום הראשון והשני !!!

:lol:

מי היה מאמין ? באריקלו ובאטן בפודיום ועוד במקום הראשון והשני . תיכף ירד שלג והמשיח יבוא להופעה של שלום חנוך .

ואולי זה בגלל שלא ישנתי טוב בשבוע האחרון , אבל איזה כייף זה לראות את הפירגון של באטן לבאריקלו . מזכיר את ימי מאסה ושומאכר . במיוחד כאשר בפעמים האחרונות זה איבה ההדדית בין אלונסו להמילטון או חוסר פירגון ההדדי בין רייקונן למאסה וכו'...

אז נכון שזה הצליח לקרות רק בגלל ששני נהגים עקשנים נלחמו על מקום , קוביצה וווטל (רבאק , כמה ו' יש בווטל הזה ) .

אפשר היה לראות את הפירגון גם על הפודיום . פשוט כייף .

איפה שמר שיגיע ויהרוס את השמחה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זה לא ווטל אלא פטל (עם F).

יופי של מירוץ. מי היה מאמין שהקבוצה שהתאמנה הכי פחות ובכלל הוקמה רק לפני מס' שבועות, תזכה ככה.

Veni Vidi Vici

פורסם

צהריים טובים וממש בקצרה .

אני בעננים, כי אי ואני אולי שני האוהדים היחידים בארץ הקודש של ג'נסון באטון.

בעבר כבר כתבתי כאן שזכינו לראות אותו בהונגריה באותו מרוץ מופלא כאשר זכה בניצחון ראשון והנה הגיע השני .

כייף, פשוט כייף .

אני חייב לעוף אבל לא עוזבת אותי המחשבה באיזה מקום היה מסיים המילטון באם הוא היה יודע לנהוג...

דובי

• תוכן חדש...