Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

לפני כשבוע הרגשתי שהרכב (אימפרזהאוטומט 1.6 )2004 מושך מעט ימינה. אתמול הלכתי לטפל בבעיה. אחרי מס' נסיונות, נאמר לי כי אחד ה'גאנטים מעט עקום (הוא אכן קיבל מכה). החליפו במקומם את הגלגלים הקדמיים והאחוריים וזה, לדברי איש המקצוע, אמור לפתור את הבעיה.

אני עדיין לא הבנתי האם יש משיכה לצד (עוד מעט תהיה לי נסיעה ארוכה, אז אבדוק), אבל ההגה נוטה מעט ימינה, כ-5 מעלות. אך בעל המקצוע אמר לי כי הוא ממליץ להשאיר את ההגה ככה כי קשה לכוון את התפוחים במדויק.

בינתיים לא נוח לי לנהוג ככה. אם אמשיך - אתרגל, אבל האם באמת מומלץ לוותר על סטוות ההגה הזו, או ש לחזור למוסך?

תודה

פורסם

אך בעל המקצוע אמר לי כי הוא ממליץ להשאיר את ההגה ככה כי קשה לכוון את התפוחים במדויק.

מה כלכך קשה?

פורסם

האם במכון פרונט הזה ציוד ממוחשב וכיוון מתבצע בעזרת מחשב?

אם לא, תחליף למכון פרונט מתקדם יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם קשה לו, שלא יעבוד בזה או שלא יקח כסף.

תחזור אליו, תגיד לו שיעשה מחדש עד שיהיה ישר, כמו שאמור להיות.

אתה שילמת כסף וזכותך לקבל הגה ישר.

כמובן שאם יש בעייה במערכת ההגוי או המיתלים וכו' יש לטפל פה קודם.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...