Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי גולף חדשה והיא מגיע עם מערכת סטיראו ממש מרשימה עם 8 רמקולים, מסך מגע גדול, צ'נגר 6 דיסקים mp3 וקורא כרטיסי SD.

הכל טוב ויפה אבל הבנתי שיש מערכת שנראת 1:1 בשם RCD510 שמותקנת בtoureg שכוללת רדיו לוויני, דיבורית BT עם ספר טלפונים שניתן לגשת אליו דרך המסך, חיבור למצלמה אחורית, מערכת ניווט GPS, נגן סרטים, נגן מוסיקה MP3 מדיסק DVD.

השאלה שלי היא האם מישהו יודע להגיד לי איזה דגם המערכת שיש לי באוטו ואיך ניתן לשדרג אותה כך שתכלול את התוספות הנ"ל?

פורסם
kenwood 8022 כוללת את כל אלו.

לא, לא הבנת... אני לא רוצה מערכת אחרת ב7500 שקל :| אני רוצה לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי בעלות מינימאלית.

אני לא בדיוק בטוח לגבי מה שיש לי, נאמר לי שמה שמותקן אצלי זה rm-510 ומה שאני רוצה זה RNS-510.

אני ראיתי ביוטיוב מדריך שמסביר איך לשלב דיבורית parrot BT ע"י מתאם מיוחד בגולף 5. אבל לא מצאתי מדריך שמסביר מהסוף להתחלה איזה מערכת יש לי איך אני מפרק אותה ומה צריך להוסיף (חלקים מקוריים של פולקסווגן) מבחינת תוכנה וחומרה בכדי שיהיו לי את כל הדברים הנ"ל.

מצאתי באימיול גם חבילות תוכנה שונות עבור הניווט וכו'. אבל אני לא יודע אם אפשר להתקין אותן מבלי להרוס את המערכת בכל מקרה נראה לי שזה DVD וקודם כל אני צריך לראות אם ניתן לשדרג את הfirmware של המכשיר בכדי להפוך אותו לקורא DVD או שצריך להחליף את הכונן. והאם אפשר להוסיף HD בכדי להתקין עליו את התוכנה של הניווט וגם אנטנת GPS.

יש פה עידכון firmware השאלה אם הוא מתאים...

http://vwnavi.com/forums/showthread.php?t=7268

בקיצור אם יש פה מישהו שהתעסק עם זה ויש לו מושג אני אשמח לקבל עזרה.

המערכת הזאת קיימת משנת 2006/2007 ככה שצריך להיות מלא חומר באינטרנט אם יש מישהו שיש לו גולף חדשה וגם רוצה לעשות את זה אולי אפשר לעשות פרוייקט בייחד.

חיים.

• תוכן חדש...