Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 בעיות חשמל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות סיטרואן סי 4.

חשמלאי רכב שאני מכיר אמר לי "להתרחק מהרכב כמו מאש" כי יש לו הרבה בעיות חשמל.

האם מישהו יודע אם זה נכון? נתקל בבעיות מסוג אלה?

האם מישהו יכול לחוות דעה על האוטו?

אני מכוון לשנת 2006, דגם מליסינג - כלומר הפחות מאובזר..

תודה מראש

פורסם

אני בניגוד לשמר קצת פחות דיפלומט ואומר לך שזה קישקוש מקושקש , ורק מרמז על טיבו של החשמלאי שלך.

ה C4 מתגלה כרכב אמין ביותר ללא כל בעיות כרוניות ואו בכלל.

בעיות חשמל יכולות להיווצר אך ורק עקב התקנות מקומיות של איבזור כגון קודנים ואו אזעקות \ דיבוריות שונות ומשונות..

יש דיווחים מועטים על שריפה גבוהה מהרגיל של נורות חזית, אבל מדובר על רכבים ספציפים ולא על תופעה גורפת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה ממש מוזר, אני מתחיל לחשוב שאנשים מגיעים לחשמלאי רק כשיש להם בעיות חשמל ! :?

C4 רכב אמין מאוד, יש לי 3 כאלו בעסק כשנתיים, שום בעיה אפילו לא נורית שרופה. כנ"ל, אגב C5 (מעל 3 שנים). סיטרואן היום בצמרת החברות האירופאיות בכל הנוגע לאמינות ואיכות הרכבה (והשאירו את רנו רחוק מאחור).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

סיטרואן היום בצמרת החברות האירופאיות בכל הנוגע לאמינות ואיכות הרכבה (והשאירו את פיג'ו-סיטרואן רחוק מאחור).

לשטוף פנים ולהתעורר, דחוף :twisted:.

פורסם

ואללה - ככה זה כשכותבים תוך כדי טלפונים. תרשה לי לתקן רטרואקטיבית...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

הוא לא פירט - רק אמר באופן נחרץ מאוד שאני אתרחק מהרכב הזה כי יש איתו הרבה מאוד בעיות.

ואז הציע לי רכבים אחרים - כולם יפנים.

ואני בדילמה - כי מצד אחד יש את הדעה הזו, (ושל עוד מכונאי אחר שאני מכיר שאמר שלצרפתיות יש בעיה והן הרבה במוסך), ומצד שני אני שומע מסביב כל מיני דיעות של כאלה שיש להם את הרכב ואין להם בעיות.

(יש גם כאלה פה ושם שאני קורא בפורומים שיש להם בעיות ברכב)

ואני מפחד להגיע למצב שאני אקנה את הרכב, ויהיו לי בעיות איתו, ויעלה לי הרבה כסף...

הקניה של הרכב היא עניין חשוב לי כי זה כולל השקעה של סכום גדול.

פורסם

תשמע. בעיות חשמל, להבדיל ממכאניות, בדרך כלל מתחילות ביום הראשון - הן לא מתפתחות עם הזמן אלא אם כאמור נובעות מהתקנות מקומיות גרועות. אם היו תקלות כאלה (לכל יצרן יכול להיות לימון) יכול להיות שתוכל לראות אותן בגיליון טיפולים, כדאי לבקש מהמוכרים. בכל מקרה, ההמלצה בעינה עומדת. C4 מרגישה הרבה יותר טוב על הכביש מהיפניות המקבילות במחיר.

פורסם

ואז הציע לי רכבים אחרים - כולם יפנים.

תרשה לי לנחש, הוא הציע לך קורולה ש"לא רואה מוסך".

קרא כאן, כולל הלינקים בשרשור.

ערן, תרשה לי לחלוק על דעתך המלומדת - בעיות חשמל בהחלט נוצרות עם הזמן, עקב מגעים לקויים בגלל קורוזיה (זו נוצרת בגלל תכנון דפוק של מחברים, היה נפוץ בעבר בצרפתיות ואיטלקיות), פגיעה מחומרים בתא המנוע (חומצת מצברים,שמנים, שטיפה בקיטור) והתקנות לא מקצועיות (איזולירבנד).

פורסם

לא

:D

הוא הציע לי דיהטסו סיריון, סוויפט או מאזדה 2..

לא משנה שאני לא רוצה מכונית קטנה...

אם היית במקומי היית הולך על C4?

פורסם

אני לא חושב שברכב מודל 2006 קורוזיה אמורה להוות גורם, אולי עוד כמה שנים טובות (אם כי ללא ספק ברכבים ישנים יותר, קורוזיה היתה מופיעה מהר יותר, ואף מילה על האלפאסוד...) לגבי התקנות, אני מסכים, גם התייחסתי לכך.

בכל מקרה ניסיוני עם רכבים חדשים שהיו בהם תקלות חשמל - בד"כ כשזה קרה, זה קרה מהר (ע"ע רנו מגאן).

פורסם
אני חושב לקנות סיטרואן סי 4.

חשמלאי רכב שאני מכיר אמר לי "להתרחק מהרכב כמו מאש" כי יש לו הרבה בעיות חשמל.

סיטרואן C4 (כמו כל המכוניות של פיג'ו סיטרואן) הוא רכב שכמעט כל פונקציה חשמלית בו מבוקרת מחשב.

ככזה, אינטרקציה עם מערכת החשמל מצריכה מחשב דיאגנוסטיקה יעודי של היצרן.

המחשב הזה יקר לרכישה ולכן לעתים רחוקות ימצא בחשמליות קטנות שאינן מתמחות בדגמים מסויימים.

אני מניח שזו הסיבה לחוסר החיבה של החשמלאי למכונית - אין לה בעיית אמינות, אלא יש לו בעיה להרוויח כסף מתקלות שאולי יתרחשו בה בעתיד.

• תוכן חדש...