Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

ברשותי דייהטסו שרייד 1992 , מנוע 1.3 .

מצבר של חברת שנפ .

אתמול בלילה , הייתי עם מישהי ברכב והמערכת פעלה ברקע , בין היתר גם אורות הדרך לסירוגין .

עד שלפתע , המערכת כבתה אך שאר הצרכנים האחרים , כמו אור בתוך הרכב , אורות לוח שעונים וכו' - המשיכו לפעול כרגיל .

כמובן שההנעה , לא עבדה .

בבוקר התברר שלא היו מים מזוקקים , לאחר שאבא לשי הניע אותי .

עכשיו הרכב עובד רגיל , אין שום בעיה בהנעה .

והשאלה שלי היא : המצבר בן שנתיים , האם יש סיכוי שהמצבר פשוט , עומד לסיים את חייו ?

האם יש קשר לזה שלא היו מים מזוקקים ? אבא שלי טוען , שבגלל שלא היו מים מזוקקים הוא לא פעל (לא היו בכלל) .

אני פשוט רוצה לדעת , כדי שבפעם הבאה שהמערכת תפעל (אי אפשר בלי ..) שלא איתקע שוב ושלא תהיה פה אי נעימות .

תודה לעונים ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

שלום רב !

הפעל את המערכת להבא במנוע עובד בלבד .

וכך תמנע מריקון המצבר, המצבר לא נטען על ידי המערכת, אל רק על ידי האלטרנטור, ובמנוע עובד בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הכל יכול להיות אבל שנתיים למצבר זה לא הרבה זמן , אני עדיין עם המצבר המקורי של האוטו (כמעט 4 שנים) ולא עושה רושם של להחזיר את נישמתו לבורא .

כדאי לבדוק מדי פעם את מצב המים במצבר ובלי קשר לראות אם הטעינה ברכב תקינה

פורסם

יכול להיות שניגרם נזק למצבר ביגלל חוסר במים, גש לחשמלאי רכב שימלא חומצה במצבר ומים מזוקקים , סע כמה ימים בשביל לראות שאין בעיה,יש ליבדוק מים במצבר לפחות פעם בחצי שנה ולבדוק שגובה המים עובר את המחיצות בכס"מ.

הפעלת מערכות הרכב כשהמנוע לא פועל גורמת לריקון מהיר של המצבר הימנע מכך בשביל לא לגרום לבלאי מואץ למצבר ריקונו וקיצור חיו.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אבל עד עכשיו , מאז שהמצבר אצלי , הרכב פועל באופן תמידי עם מערכת פועלת ללא הנעה ואף פעם הוא לא התרוקן ככה ...

משהו מוזר , כיצד זה ייתכן שבמשך שנה וחצי לפחות , המערכת פועלת באופן תדיר בימי שישי כשיוצאים וסתם ככה בישיבה ברכב ולא היה מתרוקן ודווקא עכשיו - הוא מתרוקן ?

זה לא מבשר על סוף חייו ? אולי זה בגלל שלא היו מים מזוקקים ?

למי עליי לפנות כדי לבדוק לעומק , שהמצבר עוד חי ? חשמלאי ? במידה וכן , אשמח להמלצה על אחד באזור ראשל"צ \ נס ציונה

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

התשובה לשאלה שלך היא חוסר המים. במצבר ללא אלקטרוליט הקיבולת תרד משמעותית.

חוץ מזה לא ציינת כמה זמן אתה יושב ברכב עם מערכת ואורות דולקים. ברור שאחרי זמן מספיק כל מצבר יגמר.

חומצה לא ממלאים היום במצבר. ממלאים רק מים מזוקקים. אם ריכוז האלקטרוליט נמוך מידיי מחליפים מצבר.

• תוכן חדש...