Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהפורום נטחן כבר בסוגי השמנים האלו ( מספיק לעשות חיפוש בשביל לדעת כמה)

השאלה שלי היא כזאת, יש ברשותי שני גלונים של שמן מנוע בכל אחד מהם נשאר כשני ליטר משימוש קודם,

האם אני יכול לערבב ביניהם למלא למנוע

שניהם 10W40 אני יודע את ההבדלים ביניהם

האוטו שאמור לקבל את השמן המעורבב הוא פיאט פונטו 2002 גיר ידני מתוחזקת טוב וללא נזילות שמן או איבוד מיותר.

צירפתי תמונות של שני סוגי השמנים.

אם לא ניתן אשמח לדעת למה ? בשביל לדעת.

ברכב הקודם שלי רובר 216 1999 השתמשתי רק בגלון האפור (לדעתי שמן מעולה)

ברכב הנוכחי והזמני (מקווה) פיאט פונטו דור 1 XTZ 1998 השתמשתי בגלון הצהוב בגלל שפחדתי לשים את האפור.

16s.jpg

1317_200_100[1].jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

אתה צודק, הנושן אכן ניטחן והתשובה הפלא ופלא נשארה אותו דבר. מומלץ לא לערבב, מדובר בשמנים בעלי חבילת תוספים שונה. עשה חיפוש למידע נוסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...