Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאית שהיו עליה צינורות ברזל, הייתה לפני אוטובוס כאשר הנהג בלם בלימת פתע אחד הצינורות השתחרר, עבר את הקבינה של המשאית, חדר לאוטובוס ונעצר בסופו של דבר בתקרה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3687414,00.html

עכשיו אני שואל את עצמי במקרים שכאלה, למה אנשים מחפפים ולא דואגים שהכל יהיה כמו שצריך, ואז בסוף יש פצועים ואפילו הרוגים? בנס לא נהרגו בתאונה הזאת אנשים.

פורסם

רק אני לא מצליח להבין איך הצינור נכנס לאוטובוס? כאילו, הצינורות הונחו על הנגרר של המשאית מאחורה הקבינה של הנהג, לא? אז מה קרה? הצינור עלה מעל תא הנהג וטס ישר לתוך האוטובוס?:?.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

גם אני לא הבנתי בדיוק כנראה שהוא היה גבוה מעל כל הצנורות (מעל תא הנהג) וכאשר הנהג משאית בלם הצינור עף היישר

אל האוטובוס.

ממש סכנה אני לא מתאר לעצמי מה היה קורה לאותו אדם שזה היה פוגע בו בצורה ישירה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

המשאית נסעה מאחורי האוטובוס של חברת נתיבי אקספרס, המשאית בלמה בחוזקה, מהתנופה הצינור המשיך קדימה ניפץ את השמשה האחורית של המשאית, חצה את הקבינה, ניפץ את המשמשה הקידמית של המשאית והמשיך כמו כדור תועה של אקדח ישר לאחורי האוטובוס חדר את השמשה הקידמית ונעצר בפילטר של המזגן.

רק בנס הצינור לא המשיך קדימה ושיפד כמה נוסעים בדרך.

האמת שאני לא מתפלא אלו צינורות בטון שמשמים לביוב תעשיתי והם לא קשורים אף פעם, רק יש להם מחסום מאחורה, אף אחד שם לא חשב כניראה על פיזיקה שהגוף ממשיך בתנועה ויכול לעשות מה שקרה כאן.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה לא צינור בטון אלא צינור פלדה מבוטן ועטוף. צינור כזה שוקל כחצי טון עד טון (קשה לזהות לפי התמונה אבל נראה לי שמדובר ב "16).

הצינורות היו קשורים ורואים את זה בתמונות אבל לקשור חבילה של צינורות ששוקלם כל כך הרבה (ועטיפת הטריו חלקה) זה די קשה.

אין ספק שזו רשלנות של הנהג אבל לא כל כך מפתיע שעף לו הצינור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני משרת בצריפין, כך שבדרכי לבסיס אני עובר ליד מפעל "צינורות".

אף פעם לא הבנתי איך יכולים להעמיס צינורות על נגררים וכיוב' בבטיחות מלאה ולהעביר אותה ממקום למקום, כנראה שזה לא ממש ככה, ויש להשקיע בזה יותר.

רשלנות של המעמיס.

Polo 2012

פורסם

קרה בתחילת החודש לרוסלן מהפורום.

ניתן לקרא על כך כאן. :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתם מבינים בכלל את המזל של נהג המשאית ?! זה היה משפד לו את הראש !!

לא, זה היה מעביר לו את הראש אל תוך האוטובוס (את הראש בלבד):!:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי יש מצב שאבטחת הצינורות האלה הייתה תקינה לחלוטין. אני די בטוח שאם נהג משאית סמי שמסיע 2 קומות של רכבים יבלום בלימת חירום רכבים יעופו לו לכל עבר. יש בלימה ויש בלימת חירום...הנהג אשם בזה שהוא לא שמר מרחק נכון לדעתי כי הוא לא צריך להגיע למצב של בלימת חירום עם מטען כבד כזה.

פורסם

מפחיד ביותר! :shock::shock:

נ.ב,

מי שנסע היום (בשעות הצהריים) בכביש ואדי ערה - מכיוון מגידו לכיוון עירון (קצת לפני אום אל פחם) וראה משאית צבאית וסביבה שלולית שמן - זה אנחנו.

ו"תודה" לכל החכמים הממהרים שהחליטו שלא להתחשב בסימני ההאזהרה שלי ושל הנהג - נסעו על השמן, החליקו וסכנו את החיים שלנו :roll:.

וכמובן, "תודה רבה" למע"צ - שהחליטו שלא להגיע למקום ולפזר חול באיזור - ולכן אנחנו נאלצנו לארגן חול ולפזר אותו - בכוחות עצמנו.

ותודה לשוטרים - שסייעו לנו בחסימת המקום, עצירת התנועה, הזזת המשאית ופיזור החול.

ותודה גדולה יותר לחבר'ה הנחמדים מבסיס הובלה צפון ("טירה") - שהביאו לנו מזון ושתייה והזמינו מכונאי של "קטרפילר" כדי שיוכל לחלץ אותנו משם!

מעניין אם דיווחו על זה ברדיו :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...