Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עליי לבצע כיוון פרונט לרכב שלי והייתי רוצה למצוא מקום בחיפה שדורש מחיר הוגן על העבודה

חשוב לי שהמקום יהיה מקצועי ואמין וייתן אחריות לעבודתו

תודה לעוזרים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מוסך חושי ברחוב המוסכים במפרץ מומלץ ביותר מכון פרונטים ממוחשב שירות נהדר ועבודה אמינה וטובה. מומלץ בחום.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

משרשור שעברץי עליו בחיפוש מבערך לפני שנה, היו חלוקי דעות לגביו, הבנתי שהנטר הם בסדר

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

חושי מקצוענים בחובבנות (לפחות מנסיוני האישי).

שוקרון הוא אלוף הארץ בפרונט, למרות שגם הוא הולך לכוון המחשבים (ימח שמם), נסה לגרום לדוד לעבוד על הרכב אישית.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני לא חשבתי שכיוון פרונט זה סיפור כל כך מסובך

BENJ:

ROY:

פורסם

מצטרף להמלצה על דוד שוקרון, לך מהר לפני שהמחשבים יתחילו לפעול:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מי זה הדויד שוקרון הזה ומה הסיפור עם המחשבים?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני השבוע קבלתי המלצה על "נאמן" - מכון לכיוון פרונט ממוחשב בלייזר.

נמצא באשלג 14 מול לב המפרץ.

טלפון 048417509.

לא יודע אם טוב או לא, קח את זה בערבון מוגבל, אבל שווה בדיקה, או לפחות להרים צלצול לברר פרטים.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איזה מידע (חוץ מעלויות) הבנאדם יקבל בטלפון?

בשביל זה יש פורום, ללמוד מנסיונם של אחרים זו זכות גדולה שגם יכולה לחסוך כסף.

לפני כמה שנים (4-5) עשיתי פרונט לאלפא 75 שלי אצל חושי, היה באמת מאוד מרשים, ליפט במקום בור ולייזרים ממוחשבים במקום מטר ורולטקה, חשבתי שאמריקה מצאה אותי!

אבל אחרי שהחברים הוציאו אותי לא כ"כ מבסוט מהתנהגות הרכב (שקיבל בילשטיין PS8 קפיצי אייבך פרו, ג'אנטים קלים שלO.Z) החלטתי לחזור למי שידע להוציא אותי מחוייך גם עם אלפא ספרינט, GTV ואלפתא.

אז נכון צריך לחכות די הרבה זמן כי תמיד יש אנשים/מעכרים לפנייך, אבל בשורה התחתונה זה שווה.

ד"א בפעם אחרונה שהייתי אצלו ראיתי שהם משפצים ומשתדרגים, כנראה שקידמה היא בלתי נמנעת באותה מידה שאומנויות מכאניות ובעלי מקצוע אמיתיים נכחדים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

דוד שוקרון אכן מקום מאוד מומלץ, אני עשיתי שם כיוון פרונט [220 ש"ח] ויצאתי מאוד מרוצה.המלצתי על מוסך חושי מכיוון שמוסך זה הוא מכון פרונטים ממוחשב ומודרני ביחס למוסך דוד שוקרון, לבחירתך.

דוד שוקרון נמצא ברחוב אלנבי אחרי מוסך צפון.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...