Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא? עוד נזק לבולג'וינטים של האוטו שלי, עוד מכות לתפוחי ההגה.

כמו שאני מכיר את האנשים בארץ זה יבוצע ככה שהאוטו יחטוף את אותה מכה כמו על הבאמפ, אבל מה אכפת למופז? הוא לא משלם על התיקונים שלי, הוא רק רוצה שיזכרו אותו כמישהו שעשה משהו (כמה זה יעזור אני לא יודע).

זה לא בטיחותי, זה לא מועיל, זה גורם נזק למכוניות וזה מיותר...

בינתיים שיתחיל בצביעה של מעברי חציה בצבע תקני, אולי אז הבנאדם שראיתי לפני יומיים מחליק עם אופנוע יוכל לסוע יותר רגוע.

אם תנהגו כמו שצריך ולא תתעלמו מהולכי הרגל וילדים בדרך חזרה מבית הספר, לא יקרה שום דבר לרכב שלכם.

בחייכם, תהיו הגיוניים.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לומר אם תנהגו ותתנהגו כפי שצריך,נהיגה היא פועל יוצא של התנהגות,הצעות כפי שמועלות כאן בפורום בדבר טקטיקות לחימה באכיפת החוק אינן מבטאות התנהגות סבירה.

פורסם
שטויות, כל עוד תסעו לאט על הבמפרים האלה לא יקרה לרכב שלכם שום דבר. אבל אם תעברו את הבמפרים האלה ב40-50 בטח שיקרה לרכב שלכם משהו עם הזמן, ואתם גם תסכנו אחרים. לא עושים את זה כדי להרוס לכם את הרכב, עושים את זה כדי להציל חיים.

לא ניתן לשכוח דבר נוסף מהותי ביותר,איכות החיים שלנו נפגעה קשות עקב ריבוי כלי רכב,מדרכות מוצרות,רעש גובר,בטחון יורד,כעת צריך ללחוץ בכיוון השני ולאפשר איכות חיים לבני אדם הולכי רגל ,חווית ההליכה ברגל ממקום למקום חשובה גם היא לאיכות החיים,המכוניות הן חפץ נטול חשיבות ורגש,חיי אדם מעל כל הבולג'וינטים הג'נטים המסרקים התפוחים והקסאלך.

יש חיים מחוץ לרכב !

פורסם
יש לך איזה מאמר בנידון לעיון ... ?

כנראה שלא.

כבר הוכח שהמשתמש זורק הצהרות חסרות כל ביסוס לחלל הפורום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא ניתן לשכוח דבר נוסף מהותי ביותר,איכות החיים שלנו נפגעה קשות עקב ריבוי כלי רכב,מדרכות מוצרות,רעש גובר,בטחון יורד,כעת צריך ללחוץ בכיוון השני ולאפשר איכות חיים לבני אדם הולכי רגל ,חווית ההליכה ברגל ממקום למקום חשובה גם היא לאיכות החיים,המכוניות הן חפץ נטול חשיבות ורגש,חיי אדם מעל כל הבולג'וינטים הג'נטים המסרקים התפוחים והקסאלך.

יש חיים מחוץ לרכב !

יש לנו את המאמר בהא הידיעה !

תעמוד בחוץ תתבונן ביושבי הפחיות בצפיפות של הבוקר,חפש ילדים באזור כמעט ולא תמצא האמא לוקחת אותם 300 מ' לבית הספר,אחרי כן גש לאיזה רכב תעשה לו תוק תוק עם האצבע סביר שהוא לא יענה לך,אין לו רגש.

צריך מאמר בכדי להבין ? צריך שכל ועיניים,זה הכל !

פורסם
מה החוק אומר לגבי אנשים שלא חוצים במעבר חציה?

חציית כביש שלא במעבר חצייה

חצית כביש שלא במעבר חציה המצוי בקרבת מקום,

בניגוד לתקנה 110 (ב) לתקנות התעבורה.

סמל הסעיף 5883

קנס 100 ש"ח

נקודות 0

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עוד משהו, אתם צריכים להתאים את עצמכם לתנאי הדרך

ולא תנאי הדרך שצריכים להתאים לקריזות שלכם ולתרבות נהיגה המפגרת שלכם.

פורסם

אין לי מאמר בנושא, כלומר קראתי משהו פעם אבל איני יודע היכן הוא כרגע (זה היה בוואלה! רכב).

אינני עובד בתים, למרות שאם הייתי את המצלמות הייתי מציב בערים, ולא מחוץ לעיר.

וכמו שאמרו פה - אני מפחד על הרכב שלי ולכן לא מגיע מהר לבמפים, אבל רכבי הליסינג לא מקבלים את היחס הטוב ביותר, ולאף אדם לא ממש אכפת שהחברה שלהם תחליף תפוחי הגה...

אני טוען שההגבהה מיותרת, אפשר למצוא עוד עשרות אמצעים, למשל מעברי חציה מאקרשטיין, זה בולט בעים וגורם להאטה אוטומטית, זה 100% פסיכולוגי וטוב, בנוסף, רוכבי קטנועים לא ייאלצו להתפלל לפני עלייה על מעבר שכזה.

שלטי אזהרה לפני מעברים, אורות ואפילו מצלמת מהירות לפני תוכל לעזור, טסת על מעבר 70 קמ"ש במקום 50? תכין את הכיס שלך...

את הכסף הייתי שולח לארגון שיטפל בעניין תרבות הנהיגה בארץ.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
עוד משהו, אתם צריכים להתאים את עצמכם לתנאי הדרך

ולא תנאי הדרך שצריכים להתאים לקריזות שלכם ולתרבות נהיגה המפגרת שלכם.

אז אני מבין שהגיע עוד שתול? או שמא זוהי השתלטות עויינת על אחד ממשתמשי הפורום :roll:

פורסם

אין בידי את הסטטיסטיקה המתאימה, אך נשאלת שאלה מאוד מעניינת - האם רוב ההרוגים בקרב הולכי הרגל נהרגו במעבר חציה?!

האם זוהי הבעיה שצריך לפתור? האטת מכוניות לפני מעברי חציה?

ייתכן ואני טועה (אשמח לראות נתונים מדויקים), אך ממה ששומעים ברוב המקרים - מדובר בהולכי רגל במקומות לא מוכרזים לכך, חציות במקומות אסורים (ואסורים מאוד!) וכו'.

תסלחו לי, אך נוצר אצלי הרושם , שכרגיל, מטפלים במה שקל לטפל בו במקום במה שצריך לטפל בו. הרבה יותר קל לעשות שינויים במעברי חציה ולהגיע לכותרות העתונים מאשר באמת לחשוב על פתרון.

תסלחו לי, אך אינני קונה את הפתרון הנ"ל, ואני מאוד מסופק ביעלותו.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
אז אני מבין שהגיע עוד שתול? או שמא זוהי השתלטות עויינת על אחד ממשתמשי הפורום :roll:

מצטער לומר אבל אני חושב שאתה טועה, בדרכים עירוניות יש להתאים את אופן הנסיעה לתנאי הדרך ולפעמים

גם לנסוע הרבה יותר לאט ממה שנדמה לך שצריך, במקום בו תנאי הדרך מתאימים ולא מדובר בשטח עירוני הסיפור הוא אחר.

פורסם

איפה אני טועה? לא אמרתי שזה לא נכון,ההפך,זה נכון מאוד :wink:

פשוט מצחיק שהוא אומר "אתם" ומתכוון אני מניח לחברי הפורום,כאילו הוא לא חבר ולא קשור לפורום.

• תוכן חדש...