Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1448735

לדעתי זה יכול לעזור ממש קצת.

שאין הגבהה פשוט נוסעים מהר, ויש הגבהה אנשים מםחדים על הרכב (יותר מאשר על הבנאדם שחוצה) נראה לי שיעזור מה דעתכם?

ומצד שני אפשר פשוט כל במפר לצבוע פסים ולשלט את האיזור וככה לחסוך הרבה עבודה בכבישים והרבה כסף למדינה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המעברי חציה האלה פשוט גרועים, חוץ מלעשות נזק לאוטו הם לא עושים שום דבר.

אני מוכן לעשות ניסוי ולעמוד ליד מעבר חציה כזה (בר"ג יש מספיק) ולהוכיח שלפחות 50% מהאוכלוסיה לא מאיטה לפני המעברי חציה האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יופי יופי, עכשיו אני בטוח אקנה דו"ש או שטח, למה לרכב עם קאסטום או ספורט על מדרגות עוד לא יצא לי...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

לא מספיק שמעברי החציה הקיימים נורא בעיתיים לנו (רוכבי האופנועים) מכיוון שהם נורא מחליקים, עכשיו הוא גם מגביה אותם?

המון תודה לשר הכי אפקטיבי שהמדינה ידעה......NOT

פורסם

אם ההגבהה תעשה בצורה מושקעת, של הרמת הכביש באמצעות אבני-משתלבות (כמו שקיים היום בהרבה ערים בארץ) - אז כמובן שזה מבורך, שכן לא יעשה כלל שימוש בצבע אשר עלול לגרום להחלקה של רוכבי דו"ג.

אם מדובר על באמפרים רגילים, בגובה הר ארבל, ובצורת המצוק של הר ארבל, אשר רק יצבע עליהם מעבר חצייה - אז באמת מיותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מקווה שיגביהו אותם רק במקומות בהם המהירות המותרת היא איטית כי אחרת אני לא מתאר לעצמי מצב שממהירות 50 למשל אני אצתרך להאיט ל5 קמ"ש כדי לעבור במפר באמצע כביש מרכזי בעיר. בכלל ניראה לי טיפשי, זה פוגע ברכב כל הבמפרים האלה.

עדיף כבר להתקין רמזור ליד כל מעבר חציה שיתחלף לאדום רק(!) אם הולך הרגל ילחץ על כפתור שהוא מעוניין לעבור את הכביש. יעלה לדעתי אותו דבר כמו לבנות במפרים.

פורסם

כמו שדיסקו כתב,

אם יגביהו את כל מעבר החצייה באמצעות אבנים משתלבות אולי זה באמת יהיה מועיל.

לגבי הצביעה של מעברי החצייה בארץ זה פשוט זלזול בחיי רוכבי הדו-גלגלי.

בחו"ל (כולל פה בהונג קונג) עושם שימוש בצבע שמכיל בתוכו זכוכית גרוסה וכך יוצא שלאחר שהצבע מתייבש נוצר מרקם כמו של נייר שיוף שעוד יותר מגביר את האחיזה במגע עם הגומי של הצמיג.

ביום יבש כל הפס נראה קצת "זוהר" בגלל הברק של הזכוכית וביום רטוב האחיזה על הפס הצבוע נשארת גבוהה.

אגב, עוד דבר חכם שעושים פה בהונג קונג (בטוח בעוד מקומות בעולם) זה שימוש בזכוכית גרוסה בפניות מסוכנות,למשל בפנייה בסוף של ירידה ארוכה וכו', בנוסף לשיפוע חיובי שעושים לפנייה על מנת להגביר את האחיזה (כמו הפניות במסלולי נאסקר) כל הפנייה מההתחלה ועד הסוף נסללת עם אספלט איכותי יותר ועם שימוש בהמון זכוכית גרוסה וגומי.

קל לזהות אספלט כזה כי כאמור באור יום הכביש פשוט נוצץ מרוב הזכוכית שיש בו והאחיזה ממש גבוהה (יש ליד הבית שלי פנייה עם אספלט כזה ולמרות שמכוניות טסות שם לא שומעים אפילו ציוץ של הצמיגים ומעולם לא היתה שם תאונה,וזו פנייה שאני בטוח שאלמלא האספלט הזה היו שם הרבה תאונות בימים רטובים (הפנייה ממוקמת בסוף ירידה של איזה 80 מ', פנייה של 90 מעלות שמאלה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה הרעיון הכי טוב שמופז הציע עד היום. אני יכול להגיד שאצלנו בשכונה הייתה פעם צומת, שלא מזמן הפכו אותה לכיכר ולפני הכיכר עשו במפרים ועליהם מעברי חצייה. מאז שיש את הבמפרים האלה אין תאונות, וכולם מאטים ל2 קמ"ש. אז עם כל השנאה שלנו לבמפרים, זה דבר מאוד מועיל להולכי הרגל.

פורסם

מענין...אף אחד לא הציע לשרוף אותם,איש לא העלה על דעתו לבוא עם פטישי אויר ולחצוב אותם,יאללה יא ג'מע תנו ברעיונות כמו בשרשור המצלמות,תראו לממונים שאין להם מושג,שרק אצלנו מבינים מה צריך לעשות ונכון.

קדימה להפשיל שרוולים ולהתחיל להפיץ רשימות באמפים בין חברי הפורום ובכלל.

פורים שפיל שמח

ציקי רון

פורסם
זה הרעיון הכי טוב שמופז הציע עד היום. אני יכול להגיד שאצלנו בשכונה הייתה פעם צומת, שלא מזמן הפכו אותה לכיכר ולפני הכיכר עשו במפרים ועליהם מעברי חצייה. מאז שיש את הבמפרים האלה אין תאונות, וכולם מאטים ל2 קמ"ש. אז עם כל השנאה שלנו לבמפרים, זה דבר מאוד מועיל להולכי הרגל.

אי אפשר לומר שאין כאן קולות של שפיות

פורסם

השירשור הזה מראה שחובבי הרכב הם לא חבורה של פורעי חוק, וושהיציאותינו נגד מצלמות לא באות משיקולי השתוללות בלבד.

אנשים נוטים להשמיץ כל רעיון של מישהו שהם לא מעריכים , וכאן הדבר הפוך, יש כאן פירגונים לאדם שרובינו לא ממש מחבבים.

זה מראה על הבגרות של הפורום הזה.

לגבי ההצעה עצמה, עם אנשים יתרגלו שכל פעם שישי מעבר חציה יש באמפר , הם יאטו גם במעברים אחרים, לדעתי זה מבורך.

מקווה שהם באמת יבנו באקרשטיין , לטובת הדו"ג.

חג שמח

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מענין...אף אחד לא הציע לשרוף אותם,איש לא העלה על דעתו לבוא עם פטישי אויר ולחצוב אותם,יאללה יא ג'מע תנו ברעיונות כמו בשרשור המצלמות,תראו לממונים שאין להם מושג,שרק אצלנו מבינים מה צריך לעשות ונכון.

פורים שפיל שמח

ציקי רון

יש לי רעיון מצוין!

לקחת את התקציב של פרויקט המצלמות המיותר ולהשקיע אותו בפתרון להולכי הרגל!

להחליף את התקציבים במקום ניסוי בתקציב של 4.5 מיליון שקל בבעיה שקיימת בוודאות

וזריקה של 300 מיליון על פרויקט שיעילותו לציבור מוטלת בספק (יעילותו לקופת המדינה אינה מוטלת בספק)

שמופז ישקיע 300 מיליון בהגנה על הולכי הרגל גם אם זה כולל חינוך של הנהג הישראלי (ולא רק תשתיות)

ואת ה 4.5 מיליון של הניסוי בהולכי הרגל שישקיע בניסוי אכיפה של מצלמות מהירות!

מעל 40% מההרוגים בתאונות דרכים בשנת 2008 היו הולכי רגל וקשה לי להאמין שהגורם למוות שלהם היה מהירות מופרזת.

(אלא אם כן זרקו אותם ב 150 קמ"ש מרכב נוסע, משום מה לא שמעתי על תאונה כזו)

נ.ב: לא משנה כמה משתמשים תחליף השטויות שאתה כותב ימשיכו להדהד וימשיכו לקבל תגובות זהות אז חבל על המאמץ.

פורסם

פורים שפיל שמח

ציקי רון

מה הקשר למחט לתחת?!

כאן יש רעיון שבא באמת ותמים להציל חיי אדם, שם יש רעיון איך לחלוב עוד כסף מהנהגים במסווה של מלחמה בתאונות הדרכים.

פורסם

למה לא? עוד נזק לבולג'וינטים של האוטו שלי, עוד מכות לתפוחי ההגה.

כמו שאני מכיר את האנשים בארץ זה יבוצע ככה שהאוטו יחטוף את אותה מכה כמו על הבאמפ, אבל מה אכפת למופז? הוא לא משלם על התיקונים שלי, הוא רק רוצה שיזכרו אותו כמישהו שעשה משהו (כמה זה יעזור אני לא יודע).

זה לא בטיחותי, זה לא מועיל, זה גורם נזק למכוניות וזה מיותר...

בינתיים שיתחיל בצביעה של מעברי חציה בצבע תקני, אולי אז הבנאדם שראיתי לפני יומיים מחליק עם אופנוע יוכל לסוע יותר רגוע.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...