Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עתיד,אתה גורם לאודיוסיסטם להשמע קליפורניה בום או קרדינל..בחייך הרי מדובר במגברים חזקים ומצויינים שלא נופלים בשום קריטוריון מAUDISON לי היה ניסיון עם 2 החברות ואני חייב להגיד שלאודיו סיסטם יש אחלה של דברים.

ואם אנחנו כבר מדברים על אמהות ובנות.

אם לאמא יש גנים טובים(חברה איכותית כמו STEG) היא תעביר גנים דיי טובים לבת(אודיוסיסטם) בתקווה כמובן שאמא לא עישנה ולא צרכה אלכוהול ולא לקחה LSD ואם כן אז המקרה שלך יכול לקרות,אבל ספק כאפשר מדובר על אודיוסיסטם.

גם לרוקפורד יש או הייתה חברת בת LA שיש גם לה מגברים מצויינים חזקים ויציבים מאוד.

קח עוד דוגמא טובה SEAT וVW היום אין הבדל חוץ מהשם והרי SEAT היא חברת בת של VW אבל היא איכותית בידיוק כמו VW אז הדברים מאוד קרובים למציאות,הכול שאלה של בקרת איכותי והנדסה ופיתוח המוצר.

כמה דברים, כדי לאפס את המצב :

המגברים של אודיו סיסטם מצויינים, אני מאוד אוהב אותם, אוהב את אופי הצליל שלהם, ואוהב את התמורה לכסף שלהם !! זה לא נכון להגיד שSTEG וAS זה אותו מגבר כי AS מבוסס על STEG, זה לא אומר כלום, זה מגבר שונה נקודה !

בקשר לVW וSEAT, כאחד שמאוד מאוד מאוד קשור לקונצרן ועבד גם כמכונאי בעבר בקונצרן, אני יכול להגיד לך שסיאט וVW רחוקים מלהיות אותו דבר, מדובר על שלדות זהות וחלקים מכאנים שונים, כל האינטריור שונה, ויזואלית ואיכותית, בעוד בסיאטים הפלסטיק מרגיש זול ובאיכות לא גבוה בVW המצב שונה לחלוטין, אתה יכול לקחת סיאט לאון שנת 2002 ולהשוות אותה לגולף שנת 2002 אתה תראה ישר שבסיאט הפלסטיקה מאוד זולה ולא איכותית, לעומת הגולף.

בקיצור - אם השתמע מהדברים שלי שאני חושב שהמגברים של AS לא טובים, ממש ממש לא, הם מעולים ! אבל אני עדיין אומר AS וSTEG זה לא אותו דבר ולא אותה רמה גם אם זה מבוסס על אותו מוצר

וגם LA זה לא RF בטח שלא הסדרות הטובות של RF

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניר - אתה יכול לספק תמונות פנים של מגבר של STEG ושל מגבר של אודיו סיסטם - שני מוצרים דומים כמובן - לראות אם יש הבדלים נראים לעין בין השניים?

גורל - הרגת אותי.

אשתי - בחיי שאין לי שום תלונה בקשר ליופי - אבל אם הייתי צריך להשוות אותה לאמא שלה - אבוי לי, היא קיבלה את היופי מהאבא (והאבא הוא כפיל של פירס ברוסנן) וכן אני כבר רואה איזה שרשת של צחוקים אני פותח כאן...

האקסית שלפני אשתי - בחיי שגם את האמא הייתי קורע לגזרים ביחד עם כל האחיות שלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בבקשה, אחד זה סטאג 2 ערוצים 220 וואט לערוץ - הדגם זה K2.03

השני זה אודיו סיסטם 2 ערוצים מוציא 230 וואט לערוץ - הדגם זה F2-500

steg.jpg

as.jpg

פורסם

שני מגברים שונים כמעט לגמרי והSTEG - וואו - מרשים.

כמעט ואין שם רכיבים. - הייתי רוכש אותו בהעדפה ברורה על האודיו סיסטם.

עתיד - צודק.

שימו לב שלסטג יש ארבעה ספקי כוח לפי מה שזה נראה או שזה שניים מופרדים כמעט לחלוטין בעוד לאודיו סיסטם יש סה"כ שניים (או שזה אחד) והם חולקים את אותם הקבלים.

אין בכלל מה לדבר... כבר בשלב הבסיסי ביותר רואים הבדל עצום. הסטג נראה למען האמת כמו מגבר דואל מונו ולא מגבר שני ערוצים בעוד האודיו סיסטם נראה כמו מגבר שני ערוצים מובהק.

שתי ליגות שונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא היתה ברורה לי ההשוואה מהתחלה

מדובר על מגבר שמכוון לפלח שוק הייאנד אל מול מגבר שמכוון למיינסטרים ועוד בעיקר לSPL מיינסטרים שם צריך כח ולא בהכרח סופר איכות, שהסטג זה בדיוק הצד השני של החומה

בכלל רואים בעולם האודיו מיקרים רבים של מוצרים תחת אותה חברה (ולא חברת בת תחת אותם בעלים), תוכננו תחת אותו מהנדס ויוצרו באותו מפעל, ועדיין רמת האיכות תהיה שמיים וארץ - בצדק, עלויות ומיתוג זה שם המשחק

להגיד שAS וSTEG זהים\דומים או כל דבר אחר, זה כמו להגיד שהרץ ואודיוסון דומים,

אפילו בטרו טק', הS44 והקופר מתוכנן תחת אותו מהנדס, מיוצר באותו מפעל, ואין שום קשר בינהם.

פורסם

או קיי -

בהשוואה של עתיד - כל מה שSTEG היו צריכים לעשות זה לחצות את הלוח לשניים - לחבר הזנה לספקי כוח ולתקוע בשביל ה"יופי" מחיצת קירור מנחושת בין שני הלוחות - היי-אנד מטורף.

המגבר השני - באמת מיועד לשוק הרבה יותר נמוך.

בהשוואה של ניר - המגברים זהים - כמעט לחלוטין - יש הבדלים מאוד קטנים לפי מה שראיתי ברכיבי הRCA (טרנזיסטורים) אבל המגברים בעצם זהים למראית עין, נראה שהם מוגדרים זהים נקודה.

תשימו לב בתמונה התחתונה אצל ניר שרק לפי הלוח ניתן לזהות מי מבין השניים הוא האודיו סיסטם (יש הטבעה על הלוח - לבן על גבי ירוק) ובצד ימין למטה הטרנזיסטורים שונים אבל נראה שזה ההבדל היחיד. איזה מגבר זה?

Pioneer TS-X150

פורסם

או קיי - לא היה לי שום סיכוי לדעת כזה דבר.

בכל מקרה תביט שיש הבדלים קטנטנים ביניהם והוא ההטבעה של חותמת היצרן על אחד מהם והטרנזיסטורים.

יש מגבר דומה לזה בSTEG? מקרי או מכוון?

מה העלות של מגבר כזה כי באמת יש לו בניה מאוד יפה ומאוד מסודרת. או שהעליון זה STEG וגם את זה, אין לי שום דרך לדעת או לנחש...

Pioneer TS-X150

פורסם

ואיך בדיוק אני אמור לדעת את זה? כשלאחד מהם יש הטבעה ולשני אין.

ועוד אחרי שאני ביקשתי תמונת השוואה - והעליון? כנראה שגם AS כי הבניה נראית זהה - אבל אם מדובר בחברות בת - לפעמים ממש אי אפשר לדעת.

עתיד - תבקש מניר שיעלה לך תמונה אחת של מק אודיו Z4200 ושניה של פולס אודיו התואם אליו - נראה אותך מבדיל אם לא תוכל לראות על איזה לוח רשום מי היצרן... :-D

בכל מקרה, גורל, הבהרת את הנקודה יפה מאוד - אלא אם כן ניר יכול לחשוף מידע נוסף שיסתור אותך.

Pioneer TS-X150

פורסם

ואם AS יבחרו לעשות רפליקה של מגבר של STEG - אני לא יודע אם הם עשו את זה או לא - אבל יש סיכוי סביר מאוד שחברת בת תקנה פס ייצור של חברת אם או שהיא פשוט תשתמש באותו הפס ייצור ותדביק את החותמת שלה על.

אין לי מושג אם הם עשו כזה דבר או לא וממש לא ידעתי מה ניר חושף מול עיניי :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...