Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהומלץ כאן כבר מגבר של STEG - יכול להיות שהכוונה היתה למגבר הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגברים של steg יקרים יותר משמעותית.

למשל STEG K-Serie k4.01 שמוציא 80 וואט ל-4 יציאות ב-4 אוהם(למרות שלפי מה שקראתי מפורומים בחו"ל מדובר במגבר שהוא אנדר-רייטד), עולה 3000 ש"ח.

STEG K-Serie k4.02 שמוציא 115 וואט rms ל-4 ערוצים ב-4 אוהם עולה 4000 ש"ח.

השאלה היא העם המגברים של audio-system איכותיים מספיק בשביל להתמודד מול ההצעות שהועלו כאן כבר.

פורסם

מקסקומה... מקסקומה...

המגברים של אודיו סיסטם הם מבוססים על מגברים של סטג...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם שאתה יוצא עם בחורה צעירה היא מבוססת על אמא שלה

אז מה ? זה אומר שלעשות את אותה בחורה, זה כמו לעשות את אמא שלה ?

פורסם

אמא, אחות, דודה, אתה לא רוצה לדעת מה יש לי להגיד על זה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם האמא של הבחורה כוסית אז אתה תדע שהיא תשאר כוסית עוד 20 שנה.

אם האמא איכותית אז תאמיני לי גם הבת וזה אותו דבר במגברים.

פורסם

אם האמא כוסית והבת עקומה ? יש גם מיקרים כאלו

מה שאמרת אדי זה יפה בשביל הצחוקים זה רחוק מהמציאות, קיימים מצבים של מגברים של אותה חברה, אותה סידרה שנתונים מסויימים מעולים ושנתונים אחרים על הפנים

אז ?

פורסם

עתיד,אתה גורם לאודיוסיסטם להשמע קליפורניה בום או קרדינל..בחייך הרי מדובר במגברים חזקים ומצויינים שלא נופלים בשום קריטוריון מAUDISON לי היה ניסיון עם 2 החברות ואני חייב להגיד שלאודיו סיסטם יש אחלה של דברים.

ואם אנחנו כבר מדברים על אמהות ובנות.

אם לאמא יש גנים טובים(חברה איכותית כמו STEG) היא תעביר גנים דיי טובים לבת(אודיוסיסטם) בתקווה כמובן שאמא לא עישנה ולא צרכה אלכוהול ולא לקחה LSD ואם כן אז המקרה שלך יכול לקרות,אבל ספק כאפשר מדובר על אודיוסיסטם.

גם לרוקפורד יש או הייתה חברת בת LA שיש גם לה מגברים מצויינים חזקים ויציבים מאוד.

קח עוד דוגמא טובה SEAT וVW היום אין הבדל חוץ מהשם והרי SEAT היא חברת בת של VW אבל היא איכותית בידיוק כמו VW אז הדברים מאוד קרובים למציאות,הכול שאלה של בקרת איכותי והנדסה ופיתוח המוצר.

פורסם

המגברים של אודיו-סיסטמז מצויינים.

יש את סדרת הטוויסטר עם הF4.600 ואלו מגברים גם מאוד חזקים.

אבל לא ניתן להשוות מגבר כזה לLRX של אודיסון או S44 של טרו, זה לא אותה ליגה.

מה שמקביל לLRX ולS44 זה כמובן יהיה הSTEG K4.02/K4.01, והם כרגע לא במשוואה כי אין כאלו יד שניה, וחדשים עולים בערך 3000-4000ש"ח +-.

לגבי האשה והבת, אני לא נכנס לויכוח כי לא לשכוח שתמיד יש אימוץ:).

ויותר מזה, יש גם אימוץ מברזיל.:idea:

under construction..

פורסם

איזה בלגן עשית ממגבר.

בקרוב תביאו חוות דעת שלישית. ובדיקות רכיבים. לבדוק בוודאות שיש קשר ביניהם.

והם לא מאומצים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...