Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך בהסברים....

מי שנוסע שם מבין את גודל הבעיה:

http://www.atzuma.co.il/petition/dviraz/1/1000/

נא לחתום

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גם מי שלא נוסע שם מבין שהעצומה הזאת לא תזיז שום דבר.

לדעתי, יכלו באותה מידה לקרוא לאתר הזה "כוסות-רוח-למת.קום", זה היה משקף את התועלת שלו באופן מציאותי.

אני במקומכם הייתי יוצר קשר עם מע"צ ומתלונן על השילוט. חברת דניה-סיבוס, הקבלנית שבנתה את הכביש, חוייבה לאחרונה לתקן את הליקויים הבטיחותיים בו (בעיקר מעקות בטיחות לא תקניים). יתכן ואת השילוט שלכם ניתן יהיה להכניס תחת אותו מקצה שיפורים.

פורסם

אני נוסע על הכביש הזה מיומו הראשון. (שהוא עוד היה פתוח בחלקים).

אני לא מבין מה מטעה בשילוט.

השילוט ברור.

יש כאן מישהו שיכול לתת לי דוגמא ספיציפית אחת על מיקום שהשילוט מטעה?

פורסם

נקמיצי, תסביר בבקשה איך עולים על הכביש המזורגג הזה (לכיוון מערב, כדי להגיע לאיילון בסופו של דבר) מכיוון כביש 42.

כלומר מי שמגיע מדרום, נניח מצומת בית עובד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנסיוני בעבר, כל פעם שראיתי שילוט מטעה ודיווחתי עליו, הבעיה טופלה ולכן נשאלת השאלה, מישהוא בכלל טרח להתקשר למע"צ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נקמיצי, תסביר בבקשה איך עולים על הכביש המזורגג הזה (לכיוון מערב, כדי להגיע לאיילון בסופו של דבר) מכיוון כביש 42.

כלומר מי שמגיע מדרום, נניח מצומת בית עובד.

נכון לעכשיו(זאת אומרת לסופ"ש הקודם כי חזרתי מהצבא רק אתמול בלילה):

במקום שהיה פעם צומת פלמחים אתה עושה כאילו אתה פונה ימינה אבל בעצם זה פנייה שמאלה (כלומר אתה יורד ימינה כדי לפנות שמאלה (תזהר מהנתיב הימיני יש שם ערמת בטון לא קשורה).

אחרי שעברת שם את הרמזור, ברמזור הבא אתה פונה ימינה, ועובר לנתיב השמאלי, בהצלחה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זו לא ערימת בטון זה מכסה ביוב בולט מאוד (אימת הקרטרים).

הדרך הזו לצאת לכיוון איילון היא זמנית וכשיושלם הפרוייקט יפתח נתיב נוסף מצד ימין (שחסום כרגע) לפני הירידה לכוון הרמזור, ואז היציאה לכוון איילון תהיה מהירה ופשוטה הרבה יותר.

• תוכן חדש...