Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שמישהו שואל שאלה לגבי מחיר התקנה נכתבים כאן מחירים מגוחכים ותלושים מהמציאות לחלוטין.

תבינו תפנימו מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

עבודה כזאת אצל מתקין מקצועי לוקחת יותר מיומיים - שלושה לפחות, אף אחד לא עובד בחינם. יש אלף ואחד דרכים לעשות עבודה לדוגמא:

1-איטום: לא פעם פתחתי דלת וכל הצמות חשמל והברגים של המנגנונים היו מכוסים בשכבת איטום שגם לא הייתה מוצמדת כראוי. בוא נחשוב, מחר יש בעיה במנגנון של החלון איך בדיוק יגיעו אל הברגים? איך יפרקו? ואם יש קצר בצמת חשמל מה אז?

2-חיווט: קובע בצורה משמעותית את מחיר ההתקנה. איזה RCA? איזה כבל מתח? לדוגמא: האם כבל סאונד קווסט 4G שווה במחירו ואיכותו לכבל של קנוקוספט? האם נעשה שימוש במפצלי מתח בהתקנה ( זה לא ברור מאליו).

הרשימה עוד ארוכה כבר כתבתי על זה רבות. לפותח השרשור תוכל למצוא מתקין שיעשה לך את העבודה בכל רמת מחיר השאלה מהם הדרישות שלך? כמה יקר לך הרכב החדש? שיפורק לגורמים, וכמה אתה מוכן לשלם עבור ההתקנה? כי בסופו של יום הרכב יהיה סגור, ואתה ברוב המקרים לא תדע מה איכות העבודה שקיבלת והאם הציוד שלך נוצל בצורה מקסימלית.

פורסם

אודיו קינג.

התקנת פעם איטום ברכב אישית? או עשית התקנה. ? אני מעריך שלא. ולא ולא!

איטום מקדימה + מאחורה + בג'ז. לפחות כמו שאמרו (גורל) 35. אני אומר 25. לא צריך הכול כפול.

אתה עדיין באיזור ה 2000 שקל חומר.

איפה עבודה? מתקין שיעשה עבודה כמו שצריך. לא יעשה את זה מתחת ל 2000 שקל! רק פירוק והרכבה של הרכב.

איפה הרצת חוטים לרכב הזה? איפה בניות לרמקולים (הם 5/7 לפי זכרוני )

איפה פלטה סופיות. ועוד בלגנים.

איפה חיווט? כבלים + -. מפצלים. זה כ 700 שקל.

איפה 3 זוגות RCA? עוד כ 500 שקל.

אתה זורק שטויות וכמויות.

התקנה כזו. לציוד כזה. להוציא את המקסימום. וללא בניות.

אתה מדבר על לפחות. 3000-3500 שקל עלויות.

ועוד כ 2000-3000 שקל התקנה!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אודיו קינג.

אתה זורק שטויות וכמויות.

:mm_yeah: נרגעתי מי שמשלם טוב מקבל טוב.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
אודיו קינג.

התקנת פעם איטום ברכב אישית? או עשית התקנה. ? אני מעריך שלא. ולא ולא!

איטום מקדימה + מאחורה + בג'ז. לפחות כמו שאמרו (גורל) 35. אני אומר 25. לא צריך הכול כפול.

אתה עדיין באיזור ה 2000 שקל חומר.

איפה עבודה? מתקין שיעשה עבודה כמו שצריך. לא יעשה את זה מתחת ל 2000 שקל! רק פירוק והרכבה של הרכב.

איפה הרצת חוטים לרכב הזה? איפה בניות לרמקולים (הם 5/7 לפי זכרוני )

איפה פלטה סופיות. ועוד בלגנים.

איפה חיווט? כבלים + -. מפצלים. זה כ 700 שקל.

איפה 3 זוגות RCA? עוד כ 500 שקל.

אתה זורק שטויות וכמויות.

תפסיק לקשקש אתה .!.

אני חושב שיוסי אלפיין סיכם את זה בצורה הטובה ביותר

אפשר גם להתקין את המערכת עם כבלים של וון דן הול ולהגיע ל 20 אלף שקל.

לכן כול המחירים ריאליים ,ותתפלא גם עם התקנה ב-3500 שח ישמעו מצויין.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שבאמת יש שוני כ"כ גדול בין כבל שעולה 100 שקל ל 200 שקל ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אני גם לא מאמין שיש שוני כול כך גדול

אבל בכול זאת רכשתי 3 זוגות RCA של מונסטר

למה?כי לפי דעתי האורך חיים שלהם גדול יותר סופיות חזקות יותר לא מיתקפלים ומיתנתקים

ועם יש לך את ה100 שקל להוסיף בישביל כבל טוב יותר אז למה לא

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שבאמת יש שוני כ"כ גדול בין כבל שעולה 100 שקל ל 200 שקל ?

כבל רמקול עבה יותר ואיכותי יותר (נחושת נקיה ולא אלומיניום וחרטות) מעביר את המתח טוב יותר, ולמעשה מנצל טוב יותר את המגבר והרמקול שעבדת כלכך קשה כדי לקנות

RCA טוב יותר, בעל סיכוך יעיל יותר, וחיווט איכותי יותר מעביר את הסיגנל בצורה יותר איכותית, ונותן לך להנות מצליל נקי ואיכותי יותר מאותו HU שעמלת קשה לקנות

מה שווה ההתקנה אם שמת מגבר עם 150 וואט RMS אבל בגלל חיווט רעוע הוא לא מצליח לספק לרמקול את הדרוש ?

מה שווה ההתקנה אם שמת HU איכותי כמו 9887 אבל בגלל RCA מעפן איך שאתה מתניע אתה שומע אלטרנטור, או היס, או רעשים מוזרים

פורסם

וזה באמת שמיע לאוזן אנשוית ?! או רק לאלו שמקצוענים בתחום האודיו אם אוזן מטורפת יכולים לשמוע את זה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

RCA של 200 שקל מול אחד של 80 שקל שמיע

כבל של 2.5 מ"מ מול כבל של 0.75 מ"מ אם המערכת עשירה בוואטים אז בהחלט זה יהיה שמיע

הבדל בין כבל RCA של 200 שקל לאחד של 500 מוטל בספק אם שמיע

כמו גם כבל 2.5 נחושת של אומגה אודיו, מול כבל ואנדנשמנגן 2.5 שעולה פי 15

גם ספק אם שמיע

פורסם

בקשר לכמויות החומר, לפי דעתי, זאת רק דעתי, מניסיון 3 יריעות של דיינמאט לכל דלת(לפחות של פוקוס) יספיקו בהחלט.

אין צורך כל חלק לכסות לגמרי יש חלקים בדלת שבה יש קימורים והם מספיק חזקים ללא שום דיינמאט עליהם, מעבר לזה, הוספה של דיינמאט עליהם לא תורמת יותר מידי.

החלק שבו בעיקר צריך להשקיע הוא החלק החיצוני של הדלת וכיסוי החורים בחלק הברזל שמאחורי הדיפונים על מנת ליצור תיבה אטומה כמה שיותר למיד ולמנוע ויברציות, שבעיקר בעיקר נובעות מחלק הפח החיצוני של הרכב.

השאלה היא לאיזה רמה של איטום אתה רוצה להגיע.

איטום בגאז' אני פחות מנוסה בכמות חומרים שצריך.

למה אתה צריך לאטום דלת אחורית? למה להגביר סט ביאמפ מאחורה? כשתשחק עם הטיימ קורקשן איך זה בדיוק יעבוד כשאתה שולט גם על סט מאחורה ויהיה לך בלאגן כולל. יש לך 7100 נכון? עזוב אותך מסט אחורי ותשקיע יותר בהתקנה.

אתה תהנה הרבה יותר מאשר שיהיה לך סט אחורי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

5000 ש"ח זה מחיר סביר ואפילו לא גבוה מדי למתקין שמכבד את עצמו, מתקין שהיה מוכן לעשות כזאת עבודה ב3000 לדעתי לא להתקרב אליו כי הוא לא מעריך את עצמו אז אתה לא צריך לבנות לו ביטחון.

כמו שיוסי אמר על התקנה טובה משלמים, לדוגמא הגיע אלי לקוח שהתקין בתחנה מרכזית מגבר של LOGIC, עכשיו עזוב את המגבר שמכרו לו במחיר שערורייתי ולא ל'חו לו שקל התקנה ואחרי חודש הוא הגיע אליי ואני רואה את המגבר לא על פלטה ומתנדנד על בורג אחד מצד לצד וכשאמרתי לו את מחיר ההתקנה הוא פתאום לא נרתע, ולמה? כי הוא חווה מה זה התקנה זולה ורק אז העריך התקנה נכונה וטובה, אתה תלמד מטעוית של אחרים, במקום 2-3 התקנות שתוציא עלהים הון ולא תהיה מרוצה, תעשה התקנה אחת כמו שצריך ותשקיע אבל חד פעמי.

דוד

• תוכן חדש...