Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו חדש עד 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתחיל בזה שבאמת לא מעניין אותי אם אתם מאמינים לי.

שהרכבים שציינתי הם של המשפחה שלי או לא תתעסקו בדברים אחרים P:.

אבל ממש לא אכפת לי . אבל למי שעזר תודה רבה

ובהמשך לנושא אנחנו כנראה ניקח נסיעת מבחן על Rave 4

ועל הניסן קאשקאי תודה לכם ושבוע טוב.

גם אני מתחיל בזה שאין זה ענינו של מישהו, מהם כלי הרכב שחונים אצלכם בחצר, למרות שטרחת לפרסם זאת. אבל בכל זאת מדוע להגביל ל 170K, כשהמזל או החריצות והכשרון של המשפחה מצביעים בברור על אפשרויות נרחבות בהרבה ?

פורסם

אין לי מושג למה זה כל כך מסקרן אותך אבל בכל אופן אני יענה לך בקצרה

בתקופה כזאת ובמיתון הקשה אנחנו מעדיפים להשקיע תכסף בדברים קצת יותר חשובים

ולצורך העניין 170K אני מאחל לך אישית שתגיע לזה זה המון המון כסף

ורואים שאתה לא הרווחתה אגורה בחייך ועזוב לא בה לי להכנס לזה

שבוע טוב לך ולכל המשתמשים :)

תין חיוך הכל לטובה :)

פורסם

כסף או לא כסף, עברית אתה בהחלט לא יודע לכתוב...

שיהיה לך בהצלחה.

מיקי

(שיש לו כסף, תודה ששאלת)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

זה עתה נתקלתי בידיעה העצובה שלמיתון יש השפעה גם עליך. אלא שלא אלמן ישראל, אפשר בקלות להחליף את ה X6 ב X5, לקבל יותר מקום מאחור, הופעה יותר מסודרת, ללא שמץ פגיעה בפוזה ובהפרש למתוח את התקציב לכיוונים יותר נאותים. ובכדי למנוע תגובה נעלבת, אנא קח בחשבון את האפשרות שאני רציני.

פורסם
זה עתה נתקלתי בידיעה העצובה שלמיתון יש השפעה גם עליך. אלא שלא אלמן ישראל, אפשר בקלות להחליף את ה X6 ב X5, לקבל יותר מקום מאחור, הופעה יותר מסודרת, ללא שמץ פגיעה בפוזה ובהפרש למתוח את התקציב לכיוונים יותר נאותים. ובכדי למנוע תגובה נעלבת, אנא קח בחשבון את האפשרות שאני רציני.

רועי - אתה אולי רציני, אבל הבחור לא יבין מה כתבת...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
כסף או לא כסף, עברית אתה בהחלט לא יודע לכתוב...

שיהיה לך בהצלחה.

מיקי

(שיש לו כסף, תודה ששאלת)

ולדעתי הצי רכב שלך גם יותר מרשים:-)

פורסם

באמת שחבל על הזמן שלכם. קריאה מהירה (ומצחיקה) של הסטוריית ההודעות של פותח השרשור תביא אתכם למסקנה הנדרשת.

בעניין המיתון- ברור שאדון TOMUSH מבין בזה יותר טוב מכולנו- הוא הרי עובד ב" IDB אשקעות" (הטעות במקור). הם יודעים שאתה עובד שלהם? ואם כן הם גם יודעים שככה אתה כותב "השקעות".

tomush- זוכר את הפעם שפתחת שרשור וסיפרת על "ההחלקה" שקרתה לך עם האיסוזו רודיאו של אבא, ויומיים אח"כ ביקשת מאיתנו ייעוץ לגבי רכישת איסוזו רודיאו?

זוכר את הפעם שהמלצת למישהו לרכוש 206 כי זה אחלה רכב, ובשירשור אחר כתבת ש ה 206 של ידידה שלך הוא הרכב הכי גרוע שנהגת עליו? אני זוכר.

ומה ניסגר עם הנסיעת מבחן על הפורש קאיין, בסוף נתנו לך לנהוג?

והרכב שרציתם לרכוש ב 500K לאמא, מה נסגר בסוף? טוארג, אקספלורר, לקססוס? אני עדיין במתח.

יש מלא פורומים לילדים משועממים ברחבי האינטרנט. לך תטריד אותם.

פורסם

אז יוצא שהוא חרטטן?! :evil:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
גם אני מתחיל בזה שאין זה ענינו של מישהו, מהם כלי הרכב שחונים אצלכם בחצר, למרות שטרחת לפרסם זאת. אבל בכל זאת מדוע להגביל ל 170K, כשהמזל או החריצות והכשרון של המשפחה מצביעים בברור על אפשרויות נרחבות בהרבה ?

לא משנה אם הוא חרטטן או לא,אתה דוחף את האף שלך עם חוצפה וקיבלת את התשובה שמגיע לך לקבל.

to finish first first you have to finish

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...