Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה המדינה מחזיקה מחבלים בחיים.

אחרי שתופסים אותם, להוציא מהם מה שאפשר: מידע, תכנונים וכו', ואחרי זה להחזיר אותם לאללה שלהם, עם כל הבתולות המשופמות מסביב.

ככה אתה לא משלם על התחזוקה שלהם במשך שנים, וגם לא נותן מוטיבציה לחטיפת חיילים, כי לא יוכלו לקבל אף אחד תמורתם.

מתחדשת*

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה לא לפוצץ את האוטובוס עם המחבלים האלה ברגע שגלעד בידיים שלנו?

צודק

הגיע הזמן שגם אנחנו נשחק את המשחק שלהם..

הבעיה שבטח הם חשבו על זה וקודם הם ירצו שהאסירים יעברו אליהם ובנתיים גלעד יעבור למצריים (סתם זורק ארץ).

החמאס לא פראירים,הם לא תמימים כמו כל היפי נפש פה בארץ.:idea:

פורסם

יוגב ככה הם באמת רוצים לעשות.

קודם מעבירים את שליט למצרים, חמאס מקבל את כל מה שהוא מבקש ורק אחרי זה שליט חוזר לארץ.

ככה היה כתוב בעיתון.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אני לא מבין דבר אחד, למה לעזעזל נלחמנו בעזה ולא חזרנו בלי גלעד שליט? למה בכלל לתת לזבלים האלו משהו בתמורה לגלעד שליט. לא רוצים לתת את גלעד שליט, תקבלו 100 פצצות ביום וימחקו לכם רחובות שלמים, אם זה לא יעזור, נפסיק את כל אספקת הציוד שכולל בתוכו מים חשמל גז ותרופות. פשוט וקל.

1+.

אסור היה לחזור בלי גלעד.

to finish first first you have to finish

פורסם

למה אנחנו מחזיקים אסירים? למקרים כאלו,כמובן שמדינת ישראל לא רוצה שבויים,אבל תחשבו כמה שבויים יש למדינת ישראל,בכל מקרה הוציאו מהם מה שאפשר(מידע וכו') לכן נשתמש בהם לשחרר שבוי אחד שלנו..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
לא מבין למה המדינה מחזיקה מחבלים בחיים.

אחרי שתופסים אותם, להוציא מהם מה שאפשר: מידע, תכנונים וכו', ואחרי זה להחזיר אותם לאללה שלהם, עם כל הבתולות המשופמות מסביב.

ככה אתה לא משלם על התחזוקה שלהם במשך שנים, וגם לא נותן מוטיבציה לחטיפת חיילים, כי לא יוכלו לקבל אף אחד תמורתם.

אני חושב שצריך במקרה של מחבלים רוצחים עם דם על הידיים שאשמתם הוכחה מעבר לכל ספק, לבטל את האופציה של מאסרי עולם ולעבור להוצאה להורג.

ככה אנשים כמו מרואן ברגותי היו נמחקים במקום להיות מוחזרים ברוב ששון והדר לפלסתינאים על מנת להמשיך לפגע בדיוק מאיפה שהפסיקו.

(סליחה שמר ובגירה, התכוונתי ללהנהיג את עמם למטרות שלום בלבד)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי,אם בישראל היה מושג של "הוצאה להורג" אז לא היינו נבדלים ממי שאנו נלחמים בהם.המטרה היא להוריד מוטיבציה בביצוע פעולות איבה,שלצערנו שלא עובדת,ובנוסף הדיעה העולמית איננה טובתינו, כי הם כיכול "מיעוט".ממש מסובך.שזה מעצבן בטירוף!

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בלחימה האחרונה בעזה היה נוהל שנועד למנוע נפילת חייל בשבי אוייב - נוהל שהוא מאוד אכזרי אבל גם הגיוני בראייה כוללת.

נוהל חניבעל לא הומצא לכבוד עופרת יצוקה , וכבר פורסם לא פעם, לצערי שומעים יותר ויותר חיילים שמכירים רק את העיוות שלו ולא את המקור , ולכן הוא גם נשמע יותר אכזרי .

אני מאוד מקווה שהפעם אנחנו עושים עיסקה על חייל חיי ולא שוב על עצמות , אני מאוד מקווה שמישהו ממנהיגינו ימצא דרך לסגור את המעגל הזה, כי כל עיסקה כזו היא הצלחה מבחינתם , והיא הזרז לחטיפה הבאה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל הדיעות הנכונות והנכונות פחות בשרשור מתגמדות בסופו של דבר אל מול העניין עצמו,

את הילד הזה צריך להחזיר הביתה בחיים.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני בעד להדביק את כולם בכלבת.

ככה הם ימותו בסבל רב, למרות שהוא כאיין וכאפס לעומת הסבל שעברו ושעוברות משפחותינו, משפחות החיילים ומשפחות ההרוגים והפצועים.

כמובן שהזרקת הנגיף צריכה להתבצע קרוב ככל האפשר למוח (לעין, לדוג') ע"מ לקצר את תקופת הדגירה, שלא יספיקו להתפוצץ בצד שלנו.

גם מתכות כבדות יכול להיות רעיון לא רע בכלל, אם כי הבעייה היא שהמוות יותר איטי וקיים חשש שהם יספיקו לחולל נזק נוסף.

אני מתנצל בפני כל יפי הנפש, אבל כל עוד לא מעניין את נבחרי ה"עם" הפלסטיני על אזרחיו ה"חפים מפשע" ועל המוג'הדינים שלו אם אני אחייה או לא, באמת שעל קצה הבולילה שלי אם מישהו מהם ישרוד.

את גלעד שליט היה צריך להחזיר הביתה מזמן, חי או מת.

כל יום שהוא בשבי מחליש אותנו כמדינה, מחליש את יכולת ההרתעה ונותן לגיטימציה לעוד חטיפות.

אם המחיר של להחזיר את הילד המתוק הזה הביתה הוא למחוק חצי מליון תושבי עזה, עם כל הכאב והצער, זה היה צריך להתבצע מזמן.

הבעייה שגלעד שליט מזמן הפך להיות מה שהוא לא.

הוא חייל ישראלי שנחטף ביידי ארגון טרור. הוא לא הקדש.

אם אני הייתי במקומו ח"ו, לא הייתי רוצה שבעבורי ינתנו אלפי מרצחים שיחזרו לרצוח עשרות ומאות מבני עמי.

אני לא אטום ואני כואב את כאבם של משפחות ההרוגים והפצועים משני הצדדים.

מה לעשות, על ההרוגים והפצועים מהעם שלי הרבה יותר כואב לי.

אני מעדיף שבמקום 8 הרוגים לנו ו-1400 להם יהיו 5000 להם ולא שתיפול שערה מראשו של מי מעמי.

אני בפירוש גזען.

אני לא שונא אוסטרלים, חבשים, אפגאנים, ערבים, רוסים, פרסים, תימנים, תורכים, כושים, צוענים או כל עם אחר.

אני אוהב את העם ואת הלאום שלי ואני יודע שערכו רב יותר מכל עם אחר.

והרי מסר ברור למי שתכף יקום וישווה אותי להיטלר או לחבריו הנאצים:

התגלגל לידי מידע כי ברפיח התפנו מס' דירות גן עם נוף לחמאס, איזור גשום באנשי פת"ח עם סליק בארון המטבח ומנהרה לגיזה. אפשר לסדר לך אכלוס מיידי.

לפרטים : 059-7498304 או יפינפש*

אז תחסכו ממני.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אחרי שתופסים אותם, להוציא מהם מה שאפשר: מידע, תכנונים וכו', ואחרי זה להחזיר אותם לאללה שלהם.

תגיד לי, מח מהלך על 2, יש לך רעיון באיזה מצב צבירה גלעד שליט היה עכשיו אם ככה אנחנו היינו מתייחסים לשבויים ?

העניין עם העסקה הזאת הוא שכל צד (שבעד ונגד, לא היהודי והערבי)רואה את הטרגדיה האנושית מהצד שלו ובילתי ניתן באמת להחליט.

תשאלו אותי, אז בדעה צלולה ומוחלטת אני אומר שאסור לעשות כזאת עסקה.

אבל בשניה שאני חושב על האומלל שיושב בשבי, ועל הוריו האומללים ומיד אני רץ לשחרר אסירים בעבורו.

אני חושב שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם העניין היא להעביר כבר מחר חוק בכנסת, שאפשר לבטל אותו רק ברוב של 100 חברי כנסת, שאומר שעל כל שבוי שלנו לא יוחלפו יותר מ 100 אסירים פלסטינאים ואסור שבניהם יהיו אסירים בעלי "דם על הידיים".

אולי זה יחרוץ את גורלו של גלעד אבל זה גם יוציא לחלוטין את הרוח ממפרשי החטיפות-מיקוח של ארגוני טרור.

דבר מה נוסף, לכל אלא שאומרים ש"חייבים להחזיר את הילד הבייתה",טוהר הנשק וערכי המוסר "הנעלים" של צה"ל הם בדיחה עלובה כבר מיום הקמתו, אז אם גלעד שליט לא יחזור הביתה לעולם, זה לא יהיה משהוא חדש לצה"ל ולמדינה.

זה היה כשבן גוריון החליט לא להכליל את אנשי המוסד מ"עסק הביש" בחילופי השבויים בסוף מלחמת סיני.

זה היה בשנות ה 50 עם ג'יבלי הקטן",

זה היה ביום כיפור עם לוחמי המעוזים שהופקרו לנפשם.

עם פצועי טרטור 42 (החווה הסינית)שגססו בשטח בלי שאף אחד נחלץ לעזרתם עד שבסוף חילצו רק גופות,

היה בשנות ה 80 עם פולארד (ועדיין נכון).

היה בשנות ה 80 עם רון ארד.

וזה היה נכון גם ב 96, בשעה שמול עיני הנדהמות התרחש המשבר הגדול ביותר שלי עם המדינה שלי, כאשר מדינה שלמה צפתה בלוחם מג"ב יוסוף מדחת גוסס לנגד עיניה ואף אחד בצה"ל אין לו את הביצים להכנס ולחלץ אותו (ולכל אלא שאוהבים להנפיק הודעות מתלהמות בשרשורים האלה, זאת בדיוק הסיטואציה שבה היו צריכים להפיל 50 טון פצצות מסביב לקבר יוסף, רק בכדי שיכנס ללוחמים שמולנו קצת הגיון לקודקוד שאנחנו נכנסים לחלץ פצוע ואף אחד לא יפריע לנו לעשות את זה, אבל אחרי כל הדוגמאות מהעבר שנתתי, למה שפתאום משהוא ישתנה במערכת?)

זה היה גם במלחמת לבנון השניה שפתאום נחישפנו לנוהל תמוהה שנקרא "השהיית חילוץ"

וזה לא יפסק מחר, ככה מתנהלים פה ובשביל לכסות את הערווה כותבים איזה בדיחה בסגנון "תדע כל אם עברייה שמסרה את גורל בניה לידי המפקדים הראויים לכך" GIVE ME A BREAK

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וזה היה נכון גם ב 96

טעות שלי, מדובר בשנת 2000.

דרך אגב, למישהוא יש איזה רעיון מי הרמטכ"ל בשטח שמחליט לא לחלץ?

אני אתן רמז, הוא קרח, הוא אידיוט והוא מכהן כשר התחבורה.

אני מקווה שכל לילה כשהוא עוצם עיניים הוא רואה את מדחת יוסוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני חושב שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם העניין היא להעביר כבר מחר חוק בכנסת, שאפשר לבטל אותו רק ברוב של 100 חברי כנסת, שאומר שעל כל שבוי שלנו לא יוחלפו יותר מ 100 אסירים פלסטינאים ואסור שבניהם יהיו אסירים בעלי "דם על הידיים".

מסכים איתך חלקית.

החוק הזה מוריד מחד את הדחף לחטוף ולשבות את אנשינו, מתוך הבנה כי יש גבול לסחטנות, מאידך הוא כביכול נותן אסמכתא לכך שקל לסחוט אותנו.

100 תמורת 1?!

איזה מדינה חוץ ממדינת חלם תסכים לדבר הזה?

אם היו קובעים יחד עם חוק זה "תג מחיר" אזי אני מסכים איתך.

תג מחיר שאומר שעל כל חייל צה"ל שנהרג יהרגו 100 מחבלים (או "חמושים" או "מעורבים" או איך שבא לכם) ועל כל אזרח יהרגו 100 "בלתי מעורבים" (כך "בצלם" מכנה את כל חברי חוליות הקסאמים שלא שיגרו פיזית את הקסאם אלא "רק" נהגו ברכב או "רק" נשאו את הרקטה וכד')

לוחם מג"ב שהופקר, פצועי והרוגי מלחמת לבנון השנייה ועכשיו גלעד שליט הם סממנים למדיניות האיפוק המופרז שהמדינה מפגינה.

דעתי היא שעל כל הפרה או נסיון להפרה של שקט בכל מקום שהוא (עזה, גבול הצפון, איו"ש ובכלל) צריכה לבוא פעולה בלתי מידתית בעליל.

מצחיק כי בשיחות עם אנשים מהעולם עולה כי למרות האנטישמיות, השנאה לישראל והתיפיפות הנפש עולה דבר אחד ברור:

ישנה דעה רווחת כי דווקא ישראל היא התשובה והתרופה לטרור האיסלמי. ("אתם היחידים שמעזים לפתוח את הפה מול הטרור")

אף מדינה לא עשתה מעולם פעולה של ממש נגד הטרור האיסלמי. חוץ מאיתנו.

הבעיה שבעולם המוסלמי המתחדש (אירופה) משתדלים לבלום כל מהלך שלנו, לדוג'- המהלך האחרון בעזה בו אירופה כגוף (חוץ מצ'כיה) גינתה את ישראל וקראה להפסקת אש.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...