Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקמיצ'י

לא יודע, כמה דברים שוליים לא ביג-דיל

- הנחיה להתאבד ולשפוך דמים (נשים וילדים כן?..) אם המדינה "תפגע בו".

- ילדים שמנשקים לו את הרגליים כשהוא נכנס הביתה.

- חינוך תינוקות מגיל 0 שאבא שלהם הוא דמות אלוהית שהדיעה שלו היא זו שקובעת וחורצת גורלות.

GOT סחוג?

פורסם

אני רוצה לתקן משהו בדבריי...

אני ראיתי את הכתבה שיש כאן בלינק.

הבנתי שהייתה כתבה יותר מקיפה ורצינית בעובדה או משהו כזה - את זה לא ראיתי.

האם יש למישהו לינק לזה?

פורסם

ראיתי חלק מהכתבה באינטרנט.

ייתכן והן מהופנטות או מסוממות. כמו כן רואים שמדובר כאן ב"כת" שאליה הצטרפו בנות שהיו במצוקה כלשהיא, פחות או יותר כמו אלו שבוחרים לחזור בתשובה כאשר הם מאבדים תקווה במשהו, וזו התוצאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גועל נפש, אבל על פניו נראה שאין פה מקום להתערבות של הרשויות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
באיזה תוכנית שידרו את הכתבה עליו?

עובדה?

"ספיישל" בערוץ 10 אחרי החדשות, הוא לא הסכים לאילנה דיין, אמר שהיא לא כוסית כמו מיקי חיימוביץ.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

פעם ראיתי את מיקי חיימוביץ' באמת אביב - לפני איזה 7 שנים. כבר אז בלי איפור המחזה היה מזעזע.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מזל שיש נשים (כמו מיקי חיימוביץ') שיש בהן גם קצת מעבר למראה חיצוני...

והעובדה שהיא ובעלה (אלי אילדיס, למתעניינים) אנשים נחמדים (מאוד) פנים מול פנים, רק מוסיפה לה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אנחנו מדברים על מראה חיצוני ובנימה די צינית - למה אתה מתעקש להכנס לדיון בלי שיש לך מה להוסיף לו?

אתה הבנאדם האחרון שבא לי לריב איתו על גבי הפורום אז בוא נעצור את זה כאן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
פעם ראיתי את מיקי חיימוביץ' באמת אביב - לפני איזה 7 שנים. כבר אז בלי איפור המחזה היה מזעזע.

תמיד טענתי שיכולת פרגון כזו ישנה רק בין נשים... :-P

פורסם

dorki - אני איתך.

כשאשה חשה מאויימת ע"י אשה אחרת מוצלחת ממנה, תמיד יהיה לה "מה להגיד".

למרבה המזל, יש גם נשים שמוצלחות בזכות עצמן,

כאלו שהרטוריקה שלהם לא כוללת "קטילת" הזולת ע"מ לבסס את מעמדן.

מיקי חיימוביץ', לדוגמה, מעבר להיותה כוסית או לא (שזה לא כזה מעניין),

היא אחת שהצליחה בזכות עצמה, כפי שהרקורד המקצועי שלה (ולהלן הקישור שצירפתי) מעיד.

ואת זה יודע כל אדם שמתעסק בתחום התקשורת בארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האיש דוחה ובן זונה אבל הנשים שהוא אסף סביבו לא מטומטמות ולא מסוממות. ברובן הן נשים שהיו צריכות לבחור בין הנורא לגרוע ובחרו בגרוע פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...