Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי את כל הכתבה, הצצתי לרגע, אבל ממה שראיתי קלטתי ילדים נקיים ובגדים ראויים.

כנראה שכפי ששי.ז אמר, הנשים האלה בחרו בפחות גרוע.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

האמת הצצתי לשנייה בכתבה הזאת, ראיתי את הבן אדם, הזדעזתי והעברתי תחנה.

אח"כ ראיינו אותו באולפן, הצצתי גם שם 5 דקות והקשבתי לראיון עם 2 הנשים שלו.

מה דעתי? אלו חיים שלו, כל הנשים שלו בחרו בו מרצונם (ככה קיבלתי הרושם), ושיעשה מה שבא לו, אבל מבחינתי העיניין פסול מהשורש ולא מקובל כלל.

פורסם

למה לא מקובל?אצל המוסלמים כן מקובל מספר נשים ואף רצוי,אז הבחור פה נסחף קצת.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אבל אנחנו יהודים :-)

חוץ מזה שהבחור נראה לי קצת לא בסדר. אני סבור שהנשים שלו יכולות לעשות משהו מועיל עם הקצבת ילדים שהן מקבלות מביטוח לאומי, למשל לממן לגואל הרצון הזה איזה פסיכיאטר טוב, שיגאל אותו מהמקום בו הוא נמצא כעת.

פורסם
שי ז. אתה יודע משו שאנחנו לא יודעים?

אני יודע כמו כולם את מה שהראו בכתבה ומה שפורסם על האיש ובנוסף אני מכיר מישהי שהיתה איתו תקופה קצרה וברחה. אותי הוא מגעיל כי הוא מנצל מצוקות של נשים שלא שפר עליהן גורלן. אחוז לא מבוטל מהן הן נשים מבתים הרוסים שהברירה שלהן היתה להאחז באדם הראשון שמציע להם קורת גג או להתגלגל ברחוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם כול הצער שבדבר לרשויות החוק אין כול כך מה לעשות ולא כול כך אכפת להן,עצוב לי לחשוב מה קורה לילדים שם,היה עוד סיפור בתוכנית עובדה או אמנון לוי אני כבר לא זוכר על איזה כת מסתורית באחד מהישובים בדרום שהוציאו את הילדים מהבית ואסרו עליהם להתקרב לאף אחד מהמשפחה שלהם או מהקרובים שלהם.הכת הזאת האמינו שהם יבנו בית מקדש או מזבח על אחד מההרים בנגב.מה שעצוב בכול הסיפור הזה שעשרות בני נוער הגיעו לשם,ופשוט גרמו עוול למשפחות אם זה היה קורה לבת שלי הייתי דואג "לטפל" באותו ראש כת:evil::x

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

הנשים לא איבדו את שפיותן אלא את ביטחונן העצמי, נשים מבתים הרוסים שהיו צריכות קורת גג ודמות אבהית מצאו אותה אצל התמהוני הזה תמורת קיום יחסי מין אחת לחודש בממוצע.

הן מסתכלות על זה שנולד להם ילד שיודע מי אבא שלו, יש להן איפה לישון ולאכול, יש מסגרת, אז הן צריכות "להחזיק מעמד" שעה ואולי פחות אחת לחודש איתו, הן החליטו כנראה שזה שווה.

ודי נראה לי שהוא לא בדיוק המאהב הרומנטי שמשקיע במשחק מקדים, לכל אלו שתוהים "איך יש לו כוח?".

פורסם

יכול להיות שהנשים האלו בחרו ברע במיעוטו או שאפילו באמת טוב להן...

אבל למה על חשבון משלם המיסים? :?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

לכל אלו שטוענים שהן מצאו אצלו מקלט אתם שוכחים שהנשים שלו מפרנסות כל אחת את הילדים שלה.

הוא לא מיליונר שמפזר מכספו ונותן מקלט אלא להפך, חי על חשבון השפחות שלו.

הן היו יכולות לגדל את הילדים (גם אם לא ממנו) לבד ולפרנסם מבלי לחיות בעדר של נשים.

הן כנראה הושפעו והופנטו, מעניין אותי מה המשפחות שלהן חושבות על העניין

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כנראה שהוא עוד לא נתקל באישה ממשפחה עם ערכים קצת שונים,כגון רוסים מרוקאים(אני לא מכלליל יש ויש).או שאיזה שהיא נערה שקשורה למשפחת הפשע ביום שזה יקרה ואני מתפלל שזה יקרה יארגנו לו פגישה חביבה ויגאלו אותו מהעולם הזה.

אם הייתי האב של אחת הנערות האלה הייתי דואג שהוא היה מקבל יחס חם ואישי ממני.כזה חם שהוא לא יראה את אור העולם יותר...:twisted:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...