Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואה וואה וואה, ממש כואב לראות את השירוקו במצב הזה, כמו שזה נראה הרכב פגש מעקה, בגלל שהרכב נמוך הוא נכנס תחתיו, לא רואים פה התהפכות, אני צודק?

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוסר אחריות זו מחמאה על מה שקרה עם השירוקו.

אני חושב שצויין כאן שזה נעשה לא בצילום אלא שמישהו לקח את המכונית ויצא לסיבוב.

האם זה נגרם כתוצאה ממהירות מופרזת?

פורסם
לא רואה כל קשר בין הדברים.

אתה מדבר על וונדליזם לשמו, על גרימת נזק במודע. זה בטח לא המקרה כאן.

טל

אחרי התמונות שהועלו לכאן,זה בהחלט נראה כמו וונדליזם.

לא תצליח לשכנע אותי.

כשנותנים לך בהשאלה משהו ,על אחת כמה וכמה אם הוא כ"כ יקר-מן הראוי שתתייחס אליו

בהתאם כי הוא לא שלך.

פורסם
אחרי התמונות שהועלו לכאן,זה בהחלט נראה כמו וונדליזם.

לא תצליח לשכנע אותי.

כשנותנים לך בהשאלה משהו ,על אחת כמה וכמה אם הוא כ"כ יקר-מן הראוי שתתייחס אליו

בהתאם כי הוא לא שלך.

וונדליזם? וואללה? מענין איזה כושר אבחנה יש לך. מה שראית בתמונות זה רכב שנפגע בתאונה. לא יותר ולא פחות. אף אחד לא גרם לו נזק בכוונה.

לרגע אחד לא טענתי שמה שקרה היה בסדר - אין לי בכלל מידע שיאפשר לי להביע דעה וזה לא יהיה במקום. ההתקוממות שלי היתה נגד ההגדרה "ישראלי". רכבי מבחן חוזרים מרוסקים בכל העולם, ולא תמיד בגלל משהו שקרה תוך כדי נהיגת-מבחן מגבלתית. אין כל דמיון או קשר בין תאונה כלשהי לבין תלישת סמלים בתערוכות או גניבת ברזים בבתי מלון.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

קודם כל ראיתי את התמונות והזדעזעתי, פשוט מחריד.

זאת לא נראית לי כמו תאונה סטנדרטית, הרכב נכנס מתחת לחפץ כלשהו, נקודה!

לפי צורת ההתבטאות של עומר בפורום כלפי המפיק, אני מאמין שנעשה כאן משהו לא כשורה, ומכיוון שאין לנו פרטים נוספים אנחנו לא יכולים לדעת מה קרה שם.

בלי קשר, אני מאמין שלחברה מכובדת כמו צ'מפיון יש סוללת עורכי דין כדי לתבוע את אותו מפיק על רשלנות, השחתה במזיד וכ' במידה ויש בזה צורך.

פורסם

כמה קל להסעיר את הנפשות הרכות בפורום...

איזה יופי כולם מנתחים לפי מראה הרכב שהנהג החליט להשחית אותו.

אני מבין שזאת תאונה במזיד, וונדליזם לשמו. איך נראית תאונה לגיטימית ?

לא יודע מה הפרטים המדוייקים שעומר מעדיף אולי לשמור אצלו אבל ברמה העקרונית, תאונות קורות. מן הסתם הם גם קורות אצל כתבי מבחן, נהגים מקצועיים או סתם לקוחות פוטנציאליים.

מילא תגידו לי שלקחו את הרכב לשטח, קרעו לו את המנוע, את הקלאץ', החזירו אותו מלא בחול או לא יודע מה. אבל תאונה ? מישהו חושב על לעשות תאונה בכוונה ? אם הייתי נותן לכם עכשיו רכב ונותן לכם יד חופשית להרוס אותו, הייתם יכולים לרסק אותו על עמוד ולפתוח כריות אוויר סתם מתוך זלזול ? תאונה קשה זאת טעות, לא זלזול. אני גם בטוח שכתב רכב מאוד לא ירצה להגיע למצב כזה כי זה המקצוע שלו והשם שלו.

לא יודע, אני רוצה להאמין שכתבי רכב לא נוהגים כמו סבתא במבחנים. וכשהעבודה שלך זה לנהוג כל יום על רכבים ספורטיביים שונים במשך שעות בצורה חזקה על המגבלות אז דברים כאלה יכולים לקרות. עכשיו תכפילו את זה בעשרות כתבים למיניהם שלוקחים רכב ואני מתפלא שאנחנו לא רואים את זה יותר.

העונש שבפגיעה בשם, הפדיחה, בעיות לקחת רכבים בעתיד, אמורים לעשות את העבודה שמאוד יזהרו (אולי זה לא היה המצב וזה מה שעצבן את עומר ואז זה משהו אחר).

דווקא הפעילות שבוידאו שצורף פה, למרות שהרכב לא עבר תאונה נראית לי סיבה הרבה יותר לגיטימית לתלונות על זלזול. ועדיין, אנחנו כחובבי רכב מאוד נהנים מהדברים האלה בדיוק כמו בתוכניות רכב כמו טופ-גיר.

הרמה של און ממש טובה אבל אסיבוני לא רואה אותו ממטר

http://www.auto.co.il/movies.aspx?item=309

וזה אתה אומר על סמך כתבת וידאו ערוכה של כמה דקות עם כמה שניות של נהיגת אקשן ? :roll: (ואם אני לא טועה בזיהוי באותן שניות שהלהיבו, מדובר במישהו אחר שנוהג. נהיגה יפה ומרשימה אבל תהיה בטוח שיש עוד נהגים בארץ שמסוגלים לזה, ביניהם און)

[ומה בכלל הקשר של ההודעה הזאת לנושא ? ועוד נרשמת לפורום במיוחד בשבילה ?]

ניר

פורסם

קרמבו - הביטחון המופגן שלך מוצף בחוצפה "ישראלית"!

אני לא חושב שותיקי הכתבים היו מגיבים כמוך...

בהחלט תאונות קורות ויקרו. זה לא מפתיע וזה גם די אנושי.

אני מאוד מסכים עם טל שביט שוונדליזם (התאונה הספיציפית) זה לא הביטוי הנכון , אני הייתי מכנה את זה בחוסר ריסון או אולי בזלזול במשהו שלא שייך לך. הבחור טעה וזה קורה , רק שזאת טעות דיי גדולה ..

אני לא חושב לרגע שאותו נהג חשב או תיכנן לכסח את הרכב בתוך תעלה תוך כדי התפרעות ותכנון גרוע מאוד של פניית 90 מעלות חדה במהירות מאוד גבוהה (אולי לא הכיר את הכביש או אולי לא הכיר את הרכב) , מה שבטוח שהוא עשה טעות והוא מודה בה וזה בסדר גמור שהוא מודה בזה!

משום מה אני לא חושב שכתב ותיק היה מגיע למצב הספיציפי הזה .

אני חושב שה"עונש" שניר רשם דיי נכון בגדול.. וזה למה התגובה של "קרמבו" (שכנראה חושב שזה מובן מאליו שלכסח מכוניות או לגמור צמיגים זה בסדר ו"הם" יבלעו את הגלולה המרה - חוצפה! משהו שאני לא חושב שהכתב הראשי שלהם {הגה} היה רושם או חושב כי יש לו ערכים יותר גבוהים לדעתי ).

לגבי מה קרה ואיך קרה בדיוק - אני לא נכנס לזה , אני רק טוען שזה לא אחראי וזה ממש ממש לא מובן מאליו לקחת רכב מיבואן (לא משנה בכלל איזה או מה מחיר הרכב! ) ולזלזל בו כאילו זה בסדר גם היא ייגמרו הצמיגים או אם יחזור מכוסח רחמן צילן.

ולגבי השרשור עצמו - הלואי ותהיה הצלחה גדולה ונזכה ליהיות גאים בטלויזיה הישראלית שלנו עם מנחים מקצועיים שאולי רק אולי ישנו קצת גישה ל"עדר" ויצליחו להכווין ולהראות שלא כל מי שאוהב נהיגה הוא ערס ויצליחו להכניס קצת בינה בבטיחות ה"פשוטה" של כל נהג ממוצע.

שיהיה בהצלחה. :-)

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שלום לכולם, שמי ז'ק ואני משתמש חדש בפורום, על אף שאני קורא פסיבי ותיק ונאמן.

כמפיק האחראי לתכנית הרכב השבועית החדשה "טסט ראשון", שעולה לשידור החל מה-19 במארס בערוץ הראשון (ימי חמישי ב-20:30), בערוץ אגו ובערוץ הרכב של וואלה - אני מודה לכל מי שמעודד את היוזמה, ומבטיח לעשות ככל יכולתי במסגרת המגבלות הרבות, כדי שאוהבי הרכב בארץ יזכו לצפות בתכנית-רכב ראויה לשמה.

אשמח לעדכן את חברי הפורום בנעשה בתכנית, וכמובן לקבל תגובות והצעות.

כפי שכבר סופר כאן, מגישי התכנית הם און יעקבסון וגיא אריאלי וצילומי הכתבות לפרקים הראשונים החלו לפני כעשרה ימים.

אחת הכתבות הראשונות בתכנית הייתה אמורה להיות על השירוקו החדשה, אבל אז לקחתי אותה לנסיעה.

בשעת לילה חשוכה ומעורפלת, על הכביש שמוביל ליישוב עמיקם, במהירות שלא מסכנת את הרישיון ובכניסה לסיבוב חד ולא מוכר, איבדתי את השליטה על הרכב, החלקתי לתוך תעלה וחרטום השירוקו נמעך קשות, כפי שניתן לראות בתמונות שפרסם כאן עומר מצ'מפיון מוטורס.

זאת אמנם הפעם הראשונה ב-28 שנות הנהיגה שלי שאני מחרב מכונית, אבל אסור היה לזה לקרות. לא בגלל עוגמת הנפש שנגרמה לעומר (וכבר הבעתי את התנצלותי הכנה באוזני מנהל פולקסוואגן), אלא בגלל שהייתי צריך להיות זהיר ועירני יותר. כמו שכולנו חייבים להיות על הכביש, כל הזמן.

כדי להסיר ספק - בגילי המופלג ובמעמדי כמפיק תכנית-רכב, אני מחוייב לנהיגה אחראית, וגם את ביצועי הנהיגה המרהיבים שתראו בתכנית (און וליאור לוי נוהגים, לא אני, לשמחת היבואנים) אנחנו מצלמים במקום סגור - הרחק מכבישים ציבוריים.

אני דוחה מכל וכל את הרמיזות של עומר, כאילו מדובר בנהיגה פרועה שגרמה לתאונה, ואם ידוע לו משהו שאני, כמי שנהג בשירוקו עליה השלום, לא יודע - אני מרשה לו בזאת לספר לכולם. אם לא, עומר ידידי הצעיר, אנא שתוק בענווה וקווה שהמזל יהיה תמיד לצידך על הכביש ובחיים בכלל.

אינשאללה יהיה זה האירוע המצער היחיד סביב התכנית, ושאתם, חברי הפורום, תהנו לצפות בה כמו שאני וכל הצוות נהנים לעשות אותה.

פורסם

ז'ק תגובתך עיניינית מאוד!

אנחנו לא מכירים ואין לי שום דבר אישי מה גם שהרכב לא שלי.

לדעתי בזה שאתה מודה ומודע לכך שהיית לא עירני ולא זהיר אמרת הכל ויצאת גדול! טוב שזה נגמר בכך ולא חמור מכך והאמת שכולנו לפעמים מגזימים ופחות מחושבים וטעויות קורות לכולם. :idea:

אני חושב שמכך ניתן רק ללמוד ...

מה שכן רכב מודרני (לאו דווקא VW) בהחלט מוכיח עצמו כבטיחותי..

אני באמת מאחל לכם המון בהצלחה! הלואי והתוכנית תהיה מוצלחת ונהנה מכל דקה בשידור :-) .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

איזה שם מוזר, נקווה שהתוכנית תהיה יותר טובה מהשם הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
מה הקשר של גיא אריאלי לתוכנית על מכוניות? תודה רבה.

הקשר היחידי (שאני לפחות ראיתי ושמעתי ) הוא שגיא חובב רכב (מדבר על זה ,נהנה מזה,מתלהב מזה ) וזה מוסיף/יוסיף המול .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בחיים כמו בחיים תאונות קורות.

לקולות שנשמעים בקשר של וונדליזם או נזק במזיד אין מקום.

לנהג הרכב לא היה יסוד נפשי של כוונה להזיק לרכב.

מדובר ברשלנות או בעצימת עיניים לנזק שעלול להתרחש.

אומנם לאנשים ישנה נטיה להקל ראש ברכוש שלא שלהם- למשל רכבי הליסינג, אך אני באמת ובתמים מאמין שבמקרה הנ"ל לא היתה כוונה לגרום לרכב נזק מכוון בכלל או להשביתו בפרט.

תאונות מתרחשות בכל יום בכל כביש זה חלק מהסיכון של עליה על הכביש.

לנו נותר רק לנסות לצמצמו בעזרת נהיגה נכונה ונסיון.

יום טוב,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...