Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בפתח תקווה ידית חיצונית לדלת האחורית לפג'רו 1996? מפירוק או אפילו משומש? כי שאלתי מוסך מורשה ואמרו לי שהחלק הזה אמור לעלות 1000 ש"ח לא כולל מע"מ ולא כולל הרכבה וזה נשמע לי מחיר מאוד מוגזם.

ושאלה נוספת, איפה אפשר למצוא מתג שמכבה את האורות הפנימיים כשסוגים את דלת הנהג? גם בפ"ת, כי אני בורח מהעבודה בשביל זה.

פורסם

בדוק בפרוקיית הרכב, "היפר חלף" שברח' נחשון 17 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9319707 או 03-9342021.

דרך אגב, איזה דלת אחורית?. של תא מטען או דלת אחורית צדדית (ב 4 דלתות כמובן)?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הג'יפ שלי הוא קצר, 3 דלתות אז הכוונה לדלת תא המטען.

שאלה נוספת, אני צרך ג'אנט עם צמיג ואין לי מושג בזה הרבה, כמה דבר כזה אמור לעלות? לא משנה לי החברה, העיקר שיהיה כי אין לי גלגל נוסף.

פורסם

אני צריך סוג ספציפי כי כרגע אני משתמש בגלגל הנוסף כגלגל רביעי (אחד הג'אנטים נהרס לגמרי אל תשאל למה), אתה חשוב שאולי בכל זאת יכול להיות להם ג'אנא עם צמיג?

ורגע, יש עוד כמה שאלות :roll:

אני צריך להחליף את הצמיגים בג'יפ, אני לא נוסע על שטח בכלל חוץ מלהחנות על מדרכה מידי פעם, באיזה יחס של צמיגים כדאי להשתמש? של איזו חברה? והכי חשוב מי עושה את זה בארץ במחיר שפוי?

אה, וכמה אמורים לעלות מתלים? כי אני עוד משתמש במתלים המקוריים שהגיעו עם הג'יפ והנסיעה ממש ממש קופצנית.

פורסם

ד.ג.ש יבואן חלקי חילוף ליונדאי,מיצובישי.

יש להם חלפים אורגינליים במחירים זולים. הם מוכרים גם לפרטיים.

נמצאים ליד בית הכלא אבו-כביר בת"א

03-7170041

בהצלחה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...