Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לדעת מה ההבדלים בין שני הרכבים

סקסו 1.4 בנזין

סקסו 1.5 דיזל

מי סוחב יותר טוב?

מי צורך פחות דלק?

ביטוח של מי יותר יקר?

מי יותר אמינה ?

האם יש הבדלים במרכב בין שניהם? אם כן מהו?

פורסם

מן הסתם שהדיזל יצרוך פחות דלק, לפי מה שזכור לי הסקסו דיזל עושה בממוצע 20 ק"מ לליטר אבל רצוי שתבדוק.

הסקסו כבר כמה שנים טובות על הכביש, אל תצפה ממנה להיות כפי שהיא הייתה ביומה הראשון.

אני מתכוון, שדגם הדיזל, נרכש במטרה לשמש אנשים שנוסעים הרבה ק"מ ומן הסתם שאחרי כמה שנים שהרכב על הכביש הוא יצבור המון ק"מ מה שיגרום לבלאי טבעי ולתיקונים רבים בהקדם. (כמובן שאני מדבר בכללי על רכבי דיזל).

אבל מהתרשמות שלי מגירסאת הדיזל, הרכב ממש לא זז, ה1.4 בנזין לעומת הדיזל תהיה זריזה יותר.

לגבי הביטוח תבדוק אצל הסוכן.

פורסם

הסיבות הם אם תענו לי על השאלות שציינתי

לדוגמא: אם הסחיבה יותר טובה

אם הצריכת דלק פחות

אם הביטוח יותר זול

אם היא יותר אמינה

ועל זה הדרך, כך השאלה שלך טיפשית מלכתחילה!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם
אני מעוניין לדעת מה ההבדלים בין שני הרכבים

סקסו 1.4 בנזין

סקסו 1.5 דיזל

מי סוחב יותר טוב?

מי צורך פחות דלק?

ביטוח של מי יותר יקר?

מי יותר אמינה ?

האם יש הבדלים במרכב בין שניהם? אם כן מהו?

1.בבנזין הסחיבה יותר טובה.

2.הדיזל צורך {במיטבו}בממוצע 1-20 ל:1-24 מדדו על ידי הבנזין בערך חצי.

3.הביטוח של הדיזל קצת יותר יקר{ אגב גם אגרת הטסט יותר יקרה}.

4.שניהם אמינים {תלוי אך ורק איך טופלו במשך השנים}

5.אין שום הבדל במירכב,מלבד העובדה שבדיזל שומעים יותר את המנוע {מכיון שמנוע הדיזל רועש יותר}

!!!אגב בדיזל לא קיימת גירסת האוטומט ובבנזין כן {מבחינת אמינות עדיפות על הגיר הידני}

...

ואיירון

פורסם
בבנזין הסחיבה יותר טובה.

אני מקווה שאתה מדבר רק ספציפית לגבי הסקסו, כי בתור קביעה כללית זה ממש לא תמיד נכון.

פורסם

גם אגרת רישוי לסקסו דיזל כבר לא יותר יקרה -היא בדיוק כמו לסקסו בנזין.

גם הביטוחים של רכבי בנזין ודיזל (לרכב פרטי) די דומים.

הבעיה העיקרית עם רכבי דיזל משומשים היא למצוא מכונית שלא נסעה הרבה מאוד ק"מ.

והסיבה היא:

בעבר הלא רחוק אכן אגרת הרישוי לרכב דיזל היתה משמעותית יותר יקרה (לצורך הדיוק, לרכב פרטי עם מנוע דיזל היתה תוספת של 2,600 ש"ח לאגרת רישוי של מכונית בנזין זהה).

ולכן, כדי להחזיר את ההפרש היה צורך לנסוע הרבה - מכן נובע קילומטראז' גבוה מאוד לרכבי דיזל משומשים, כי רק למי שנסע הרבה השתלם בעבר לרכוש רכב דיזל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני מקווה שאתה מדבר רק ספציפית לגבי הסקסו, כי בתור קביעה כללית זה ממש לא תמיד נכון.

אני מאמין שהוא דיבר ספציפית על הסקסו, משום שהיא לא טורבו-דיזל מה שהופך אותה לעגלה.

בעיקרון רוב רכבי הדיזל הרגילים הם עגלות מניסיון על לא מעט כאלה אני יכול להעיד, tdi עושים את העבודה.

פורסם

הבנזין 1.4מאובזרת יותר, שקטה ונעימה יותר, זריזה יותר.

הדיזל חסכונית ב 10% בערך, וזהו.

בדוק אם בדיזל מדובר במזגן מקורי. אם לא, אל תתקרב.

פורסם

הדגם דיזל הזה עגלה

הבנזין דווקא סביר ביותר

אני מוכן להמר שהדיזל בעל קילומטרז גבוה במיוחד - הבעיותיות היא לאו דוקא במנוע, אלא בשער המכלולים, שהבלאי בהם גבוה בסקסו (יחד עם זאת תמצא גם דיזל כאלה שעשו מעל 250K, פשוט תצטרך להוציא הרבה על תיקונים כגון החלפת בולמים וכו')

אלא אם כן אתה נוסע 30K בשנה, עזוב אותך דיזל, לך על הבנזין

פורסם

זה נכון. ה106 והסקסו הם אחיות לפלטפורמה.מי טובה יותר? שאלה טובה.

יש פירוט נרחב על ה106 במנוע החיפוש של הפורום, מה גם שלא ציינת באיזה מודל אתה מעוניין (לפני מתיחת הפנים או אחרי), אבל בגדול, יש XR בסיסית, XS מאובזרת מעט יותר, XSI, ראלי וGTI/S16. השלוש האחרות נכנסות תחת ההגדרה של ספורטיביות והם כנראה לא מה שאתה מחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אותה פלטרפומה, ה 106 מיושנת יותר מעט - הסקסו היא סוג של מתחת פנים של ה AX.

סה"כ ההבדלים לא כאלה גדולים, אני חושב שהשאלה הגדולה היא מה מצב האקסמפלר שאתה מוצא..

• תוכן חדש...