Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

אז ככה יש לי בעיה מוזרה באוטו

מדובר בשברולט קאוליר קופה שנת 96 הבעיה היא שאף אחת מ החגורות לא נעצרות בעת משיכה חזקה

מה לעשות וממה זה יכול להיגרם

פורסם

לפי מה שידוע לי בשברולט (לדוגמא בסוואנה) יש משקולת קטנה במנגנון שזזה בזמן בלימה או שינוי מהירות ואז נועלת את החגורה

כדי שתבדוק זאת בזמן בלימה או האצה

ותחזור עם עידכון ...

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

שלום רב

יתכן שיש בעיה אבל קלוש מאד

המשיכה צריכה להיות חזקה מהירה ופתאומית מאד

כמעט אין מצב שתוכל לדמות בלימת חרום אמיתית

שוה לנסות להשוות עם קוואליר אחרת

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

איזו הגזמה ... גם בלימה "בריאה" תאפשר לך לוודא שאכן, כדברי דרור, המנגנון בנוי ממשקולת קטנה שנועלת את שחרור החגורה.

(כן, מנסיון :| )

נו, אבל אם בחגורות וקוואליר עסקינן, אצלי הנורה של החגורה נכבית אחרי זמן סביר, למרות שאני לא חוגר.... רגע, ניסוח מחדש.

נניח שהתחלתי נסיעה ולא חגרתי (אני תמיד חוגר), נורת ההתראה של חגורת הבטיחות נכבית בכל מקרה, יש למישהו רעיון מדוע? או מה כדאי לבדוק בכל אופן?

חשובה לי ההתראה הזו, לנוהגים האחרים ברכב.

הבהרה: מסובב סוויץ', הנורה דלוקה, מניע , הנורה נכבית לאחר כמה שניות/ ללא קשר לנסיעה או חגירה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אצלנו, באחותה של הקווליר (קורסיקה) שהיתה לאבי, עשינו פעם אחת תאונה (שהשביתה את הרכב, כי לא רצינו להשקיע בו) והחגורות לא ננעלו. בהסבר שקיבלנו ממכונאי של UMI נאמר לנו, כי אין כל מערכת קדם מותחנים שתנעל את החגורות. לא הבנתי למה זה קשור, אבל בסדר. זה יישב את דעתו של אבי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...