Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיאסטה '83!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם לא עדיף לרפד הכל מחדש כשהדיפונים בחוץ עם איזה בד מדליק משוק נחלת בנימין? 8)

ומה ההבדלים בין הכיסאות? האם יש יותר נוחות או שפשוט מדובר במושבים פחות שחוקים?

הכסאות שהרכבתי יותר נוחים, אתה לא "שוקע" בתוכם. כמו כן הם פחות שחוקים, בעיניי גם הריפוד עצמו יותר "שמח" מהמקורי.:wink:

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דיפוני דלתות של פיאסאה דור א' ו ב' הן אותן הדבר?

לא בדיוק, אבל אפשר להתאים בקלות.

ההבדל הוא שהדיפון של דור ב' מכסה את הדלת עד הקצה התחתון, כלומר לא רואים את הפס ברזל למטה.

מה שזה אומר שצריך לעשות 4 או 5 חורים נוספים בשביל השורה התחתונה של הקליפסים, או לחילופין לוותר על הקליפסים הנ"ל..

דבר נוסף שצריך לעשות: אחרי שפירקת את הדיפון הישן (המקורי), צריך להעביר את התופסנים השחורים (שבהם נכנסים 2 ברגים של ידית סגירת הדלת) 2 סנטימטרים ימינה כל אחד (יש כבר חורים מרובעים מיועדים לזה), אחרת לא תוכל להבריג את הידית של הדיפון החדש.

סליחה על "החפירה", אין לי כושר ביטוי בכתב :oops:

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

תודה,

היתה לי אפשרות לפרק מה שבא לי מפיאסטה 86 וויתרתי על כך. לא האמנתי שאוכל להשתמש בחלקים לפיאסטה שלי. ועכשיו זה כבר מאוחר מדי. היא בטח הפכה לפחיות קוקה קולה...

מה נפח מנוע הפיאסטה שלך 1.1L או 964CC?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול הפיאסטה ביקשה מתנה לחג הפסח..

מה לעשות, גם לה מגיע פינוק, ולא יכולתי לסרב לה!

אז היום רכשתי עבורה ג'אנטים כמו שהיא רצתה..

הנה התוצאות - לפני ואחרי

1.JPG

2.JPG

3.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

איוון, מציע לך להכנס לאתר www.xrtwo.com (במידה ואתה לא מכיר)

יתן לך כמה רעיונות לשיפוץ הפורש פיאסטה.

גם אני פינקתי היום את הנבלה שלי ב"מותרות" תאורת תא מטען שנדלקת ונפתחת בהתאם למצב הבגאז' (לקחתי מפסק NC מהדלת ושמתי על מגש שמאל. סיטרואן קסנטיה תרמה לי את המנורה). בנוסף, גם התאמתי משענות ראש אחוריות של פורד מונדיאו Mk1

היה כיף!

מציע לך לנצל כל שנייה שהרכב לא עדיין לא נכנס לשלב הפחחות, זה הזמן הכי טוב להוסיף חלקים קצת יותר מודרנים כמו מראה נוספת, להעביר את האנטנה למרכז האחורי של הגג הגג-סטייל מאזדה 3/אוקטביה (משהו שאני מצטער עד היום שלא עשיתי) או הכי טוב: תקנה איזה פיאסטה 87-89 קומפלט לחלקים ותתחיל להעביר ממנה מה שאפשר. הרבה יותר זול מלקנות חלקים-חלקים.

שיהיה המון בהצלחה, ואם אתה צריך עזרה - אשמח לעזור לך.

תמונה080.jpg

תמונה02220.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

כמה מיוחד האוטו הזה.

אתמול גיליתי שעד לפני כחודש שהייתה לנו במשפחה פיאסטה S שנת 86,מנוע 1300 עם 5 הילוכים (מקורי).

שעון טורים ועוד כמה שטויות.

נמכרה לאדם מבוגר שהחליט לשמר אותה. (מישהו מהפורום אולי?)

אם הייתי יודע...

פורסם
איוון, מציע לך להכנס לאתר www.xrtwo.com (במידה ואתה לא מכיר)

יתן לך כמה רעיונות לשיפוץ הפורש פיאסטה.

תודה עידן,

אף פעם לא ראיתי את האתר הזה.. אחלה אתר!

אני עדיין לא יודע מתי אני אכניס את האוטו לפחחות, גם לא יודע על איזה צבע אני אלך, שום דבר עדיין לא סגור :-)

אני לא ממהר, לאט-לאט משלים את החסר, ודווקא את המראה של צד נוסע עדיין לא מצאתי.

האנטנה אצלי שבורה, אני שוקל פשוט לוותר עליה, ולסגור את החורים בחומר פחחות.

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
אתמול גיליתי שעד לפני כחודש שהייתה לנו במשפחה פיאסטה S שנת 86,מנוע 1300 עם 5 הילוכים (מקורי).

שעון טורים ועוד כמה שטויות.

אחת כזו בדיוק עומדת למכירה ביד 2 כרגע.

פורסם

גם לי מתחשק להתחיל לשפץ את הפיאסטה שלי 83' יד ראשונה במשפחה , צבע מקורי,וכמו כל הפיאסטות מניע במכה ראשונה.

מחפש כיסא נהג במצב טוב בהודעה פרטית

פורסם
אתמול הפיאסטה ביקשה מתנה לחג הפסח..

מה לעשות, גם לה מגיע פינוק, ולא יכולתי לסרב לה!

אז היום רכשתי עבורה ג'אנטים כמו שהיא רצתה..

הנה התוצאות - לפני ואחרי

אין כמו נעליים חדשות מתנת חג :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מנצל את השרשור... עוד קצת ענייני תאורה ל"פיאסט-נאטים"

ברמות הגימור הגבוהות של הפיאסטה הדשבורד (לפחות של דור שני) מתאפיין בשוני גמור לחלוטין מדשבורד של הרמות הנמוכות. ברמות הגבוהות תא הכפפות סגור עם דלת.

חלק מהדילרים של פורד באנגליה וגרמניה רכשו קיטים לתאורת תא כפפות (תא הכפפות בפיאסטה עצום! ממש לא פרופורציונאלי למידות הרכב) ובחלק מהמודלים של שנות הייצור הראשונות (84-86) הייתה אופציה גם לנעילת התא עם מפתח.

הוספתי היום תאורה לתא הכפפות, לא התוצאה הסופית אבל עושה את העבודה.

לא נותר אלא לברך את החברה הישראלית לאוטומובילים :? שמכרה לצרכניה רכבים ערומים מה שמאפשר לבעלים העתידיים של הרכב (עם קצת דימיון פורה) לשפצ"ר את רכביהם....

עידן.

תמונה071.jpg

• תוכן חדש...