Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם!

יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה עם הרכב שאם זה לא היה אמיתי זה היה ממש מצחיק...

אז ככה...

לפני כחודש נסעתי לירושלים ופתאום כשעצרתי הטורים התחילו לשחק למעלה ולמטה מגיעים לקצה התחתון ואז קופצים העברתי לסרק אבל זה עדיין נמשך רק כשאני מתחיל לנסוע זה מפסיק. עכשיו זה היה קורה רק בעצירה אבל לא בכל עצירה.

וראו איזה פלא

ברגע שיצאתי מירושלים האוטו פשוט התנהג כמו בובה לא נשאר זכר ממה שקרה ואני מדבר על שבוע בערך שנסעתי המון כמו לאשדוד תל אביב אלעד וכו'.

עכשיו הפלא הכי גדול הוא שבמשך החודש האחרון הייתי עוד 3 פעמים בירושלים והתופעה חזרה על עצמה ואפילו החריפה בזה שהאוטו גם היה מתכבה ושוב פעם כשהייתי יוצא מירושלים הבעיה הייתה נעלמת.

עשיתי בדיקה שטחית במחשב במוסך ולא ראו כלום.

מדובר ב-307 2007 שעשתה 111000 ק"מ.

אם יש למישהו מושג מה הבעיה אשמח מאוד מאוד לשמוע

תודה

ברק

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה הייתה ניקוי בית מצערת והכל נעלם.

לקחו לי בערך 150 ש"ח במוסך מורשה

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

הבעייה הייתה סינדרום ירושלים. זה קורה להרבה צרפתים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הבעייה הייתה סינדרום ירושלים. זה קורה להרבה צרפתים.

:lol::lol::lol:

לא רק לצרפתים,לאחרונה זה גם קורה לאמריקאים מסוימים.. :evil:

פורסם
רק עכשיו פתרו?

לא אחי כבר מזמן.

יש לציין שחיברו מחשב לרכב ובסריקה הוא לא גילה שום תקלה

האופצייה שהייתה זה להתחיל לנסות לפי הסדר לסדר דברים עד שהבעיה תפתר

ולמזלי הם קלעו ישר למצערת והבעיה נפתרה

• תוכן חדש...