Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פנסי ערפל

לצערי לאחרונה גנבו לי את מכסי פנסי הערפל האוטו הוא אימפרזה 06', לאחר שהפכתי עולמות ורכשתי לי אחרים לא היה בהם הפלסטיק השחור שמכסה את החור לכן רכשתי גם פנסים שגם אותם היה קשה מאוד להשיג, ראיתי אותם מותקנים כבר על אימפרזה כזאת.

רציתי לדעת אם יש לכם רעיון איך ניתן לשים את הפנס והמכסה כך שלא יגנב?

איך ניתן לפרק את הטמבון על מנת להרכיב את הפנס אם ברצוני להתקין אותו מבפנים?

אנג'ל אייז

ראיתי שניתן להכין אנג'ל אייז כמו בסרטון פה והתוצר הסופי נראה כך

רציתי לדעת האם ניתן לשים אותם בפנס רגיל של אימפרזה,כלומר פשוט להכניס אותם פנימה?

והאם יראו אותם גם כאשר הפנס דולק?

תודה רבה לעוזרים,הראל.

DSC02491.jpg

DSC02574.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

קלי קלות להכין אנג'ל אייז לרכב שלך.

עקוב אחר ההוראות שלו, וראה סרטון זה שיעזור לך:

את החיווט אתה עושה לפי ההוראות, ומחבר לאורות החניה.

בסוף אתה מדביק את המעגלים בעזרת דבק 3 שניות כמו שעשה הבחור הסיני בסירטון שהבאתי לך.

פורסם

תודה רבה קודם כל,ומה הכוונה לאורות החניה?

ברצוני שידלקו רק כאשר הסוויץ' יעבור לON

בנוסף ברצוני לוודא כי הדבר אכן חוקי?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

בנוגע לחוקיות תריץ פה חיפוש, אני אחפש גם.

בנוגע להפעלה:

תירא הלדים שבאנג'ל אייז צריכים לקבל חשמל ממקום מסויים, אז אתה מחווט אותם לאורות החניה הקיימים ברכב שלך. וככה האנג'ל אייז ידלקו כשאתה מדליק את ארת החנייה, וידלקו גם במצב אור רגיל ואור דרך.

אם אתה מסתבך בחיווט גש לחשמלאי והוא יעשה לך את זה בגרושים אני מאמין. זה לא הרבה עבודה.

פורסם

נאמר פה

"אם הוא תקני אז אין אם זה בעיה, מוכרים כאלה גם בארץ. (רק תוודא שזה למכוניות אם הגה בצד שמאל)" דובר על הלד.

מישהו יכול לאמת זאת?

והאם אני יכול לשים לד בכל צבע שארצה?

• תוכן חדש...