Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל האם זו המידה הכי גדולה שאני יכול לעלות בדגם של הבאלנו שלי? שנת 97 אוטומט GLX.

העובדה שאני רוצה להעלות מידה היא שבדגם מקביל לשלי רק שנקרא "סופר באלנו" שהוא עם כרית אויר וצמיגים רחבים יותר.

אז שאלתי אם אני יכול להעלות לאותה מידה וקיבלתי תשובה שהמידה הגבוהה ביותר שאני יכול לעלות היא זו: 185/60R14.

ואני רוצה לדעת אם אני ארגיש שינוי או שעליה כזו לא מורגשת? הצמיגים שיועלו במידה הם האחוריים בלבד. ( לאחיזה בסיבובים ).

בכל מקרה אני רציתי לשמוע עצות ממכם לגמרי דגמים מסוימים של צמיגים שיתאימו לי.

התקציב הוא באיזור ה- 600 +- לאחוריים בלבד.

והמלצה מכם על מקום שאתם סומכים עליו באיזור רחובות, נס ציונה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

כידוע לי בבאלנו אין שום בעיה לעלות למידה 185/60 14".

אבל אסור בהחלט לשנות כמו שאתה רוצה, כלומר כל הארבע גלגלים אמורים להיות זהים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

לעלות מידה רק באחוריים?

לא בארצנו חבר, לפחות כל עוד אתה מעוניין שזה יהיה חוקי.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אז אני מבין שאני צריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים בשביל שזה יהיה חוקי?

ובואו נאמר שאני אסע שנה ככה עד הטסט הבא? (כי רק עברתי טסט - והאמת לא מבין איך האחוריים עברו אחרי 4 שנים ובכלל איך שהם נראים ומתנהגים ).

אז נאמר שאני אסע רק עם אחוריים במידה הגדולה יותר ולפני הטסט הבא אעלה גם מקדימה, זה מסוכן מבחינת התנהגות כביש? זה יפגע בצריכת הדלק? בפעולת הגיר?

תודה רבה מחכה לתשובות המפורטות שלכם.

פורסם

איזה ג'אנטים...? אני חייב להחליף ג'אנטים בשביל ההרחבה של 10 ס"מ ברוחב הצמיג? זה לא שאני עולה מידה. כי לפי מיטב ידיעתי גם עכשיו אני על 14 אינץ' אז בסך הכל במקום 175/60 אני עולה ל 185/60.

תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

קודם כל זה עליה ב 10 מ"מ ולא 10 ס"מ(הלוואי אם היה חוקי..!!) וכן אתה חייב להחליף את הגלגל אבל לא חובה ג'אנטים.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

כמה יכולים לעלות לי 2 גלגלים אחוריים עם צמיגים של מישלין? לא מחפש מחיר מדויק, בערך +-.

פורסם

איזה דגם?

ולמה עוד פעם 2, תחליף את כל הרבעייה.

זה לא חוקי, תאמין לי שאתה לא רוצה שבוחן תנועה יפגוש אותך ויוריד לך את הרכב מהכביש +1000ש"ח קנס.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אתה בטוח שהמידת גלגלים שיש לך כרגע היא 14"?

כי כזכור לי הבאלנו הגיעו עם ג'אנט 13 175/70 או ג'אנט 14 185/60.

תבדוק קודם את הנושא הזה ואז נמשיך להמליץ.

וד"א אני לא ממליץ לך להחליף רק מידת צמיגים ב2 גלגלים בלבד, יש יותר מידי ניידות שבוחני הרכב אוהבים לבדוק "שטויות" כאלה (מניסיון).

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

היה פה שרשור גדול בפורום עם כל מידות הצמיגים של כל רכב וכל דגם וכל שנה בנפרד. עם המון המון תגובות שנמצאים שם כמעט כל המידות של כל הרכבים. ואני לא מוצא אותו האמת.

אבל אני חושב שאתה צודק המידה שלי כרגע היא בעצם 13. כי 14 זה משנת 2000 בבאלנו אם אני לא טועה.

אז כמה הוצאה כזו יכולה לעלות לי? של כל ארבעת הגלגלים כולל להחליף ג'אנטים וצמיגים טובים? מעל 1500?

• תוכן חדש...