Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סט תמונות] SYM JoyMax 250 - לוחמה אורבנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום גם גבר יכול להיות אדון ולהפך, תלוי איך מסתכלים על זה

מבולבלים? גם אנחנו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שמעתי.

ומה יקרה במהירות שהשתיקה יפה להן ?

זו לא תחרות, איש עם כלי רכבו יחיה, הייתי מעדיף אם כבר דו"ג עם "סטייל" כמו ווספה ישנה מאשר קטנוע חדיש.

בכל מקרה, מדובר בשני קטנועי "קצה" שלא מייצגים את שאר מגזר הקטנועים, תסכים איתי על זה ?

בלי קשר, כל תנוחת הישיבה של "מעל" (הקטנוע) ולא "בתוך" (האופנוע) מאוד לא חביבה עלי.

בסופו של דבר, איש איש והעדפותיו. גם כשהייתה לי גישה חופשית לקטנוע שעמד מתחת לבית,

העדפתי לקחת את האופניים כל עוד זה בתוך העיר. כשעמד ליד הקטנוע R750 זה כבר היה סיפור אחר... :roll:

ואם אני אגיד לך שב-25K אפשר לרכוש קטנוע כמעט חדש שמספק Fun ברמה שהמיאטה (וקליאו ספורט) מתקשות להגיע אליה?

מיאטה וקליאו ספורט- 70% מנהלתי ו- 30% פאן.

ימאהה X-MAX250 או ג'ילרה ראנר 200- 70% פאן ו- 30% מנהלתי.

בקיצור...עד שלא לעלה על דו"ג כלשהו ליותר מסיבוב בשכונה, אין לך על מה לדבר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פעם אחרונה ש Smi1ey וחבריו העלו תמונות לאוף טופיק של פולגז סגרו את האוף טופיק בפולגז.

אז בואו ולא נמשיך עם זה.

הרי רוב חברי הפורום פה לא רואים הבדל בין טייפון ל R1

אייל

פורסם
פעם אחרונה ש Smi1ey וחבריו העלו תמונות לאוף טופיק של פולגז סגרו את האוף טופיק בפולגז.

אז בואו ולא נמשיך עם זה.

הרי רוב חברי הפורום פה לא רואים הבדל בין טייפון ל R1

ממש לא.

זה היה בגלל YAIRBZ, ירושלמי והשאר... שכל פעם פתחו שירשור על נורטון.

אני סה"כ העלתי תמונות של מכוניות וכבר השירשור קיבל זיעזוע:

http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=39683&highlight=%F7%E0%F8%F1%F4%E5%F8%E5%ED

(למשתמשים פה, זה לא שירשור לבעלי לב חלש:wink:).

בכל מקרה זה היה חוצפה לקרוא למכונית "פחית" רק בגלל שהם שונאים מכוניות.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...