Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר נראה טוב לכל החלקים פלוס עבודה... :shock:

שים תרמוסטט, אם הכל תקין אין שום סיבה לא לשים.

יש סיבות לשים:

צריכת דלק פחותה, שמירה על חום אחיד, טמפרטורת עבודה נכונה, לחצים מתאימים במערכת המים ואני בטוח שיש עוד סיבות שלא עלו בראשי כעת.

אם זה יתחמם שוב אז אולי אתה צודק במחשבה ב' שלך וחבל.

פורסם

ברור שעדיף טרמוסטט, אחרת הרכב יוכל דלק כי לא תיהיה בטמפ' עבודה אופטימלית.

כבר מאוחר מדי אבל תבקש לראות את האטם ראש הישן במידה ולא זרקו אותו.

פורסם

תודה למענות

אכן ביקשתי לראות אך ענה לי שלקח את זה לחנות החלפים כדוגמה לאטם החדש ונזרק שם אך כפי שכתבתי נראה אמין ומתחזק אצלי כי הסחיבה עכשיו טובה יותר

חיים:-)

פורסם

גש למוסך ותבקש הרכבה של תרמוסטט מקורי שמתאים לרכב שלך, ותוודא במוסך שהטרמוסטט נפתח , ו2 הצינורות חמים ,

מוסך שמכבד את עצמו ישאיר את הרכב עד שהטרמוסטט יפתח או לחילופין ישלח אותך לסיבוב קצר שלאחר מכן תחזור והוא יבדוק.

דבר שני :אמרת בהודעה" שהמוסכניק פירק ולא היה תרמוסטט", אז מה הקשר לתרמוסטט סגור?

אתה לא סומך על מה שהוא אומר לך? אז תחליף מוסך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

למה מקורי? התחליפיים לא טובים?

למה לגשת למוסך ולא להחליף לבד?

טרמוסטט חליפי עולה 70 ש"ח אני מניח שבחברת וולוו יעלה 250 ש"ח

חיים:-)

פורסם

הכוונה שלי זה לא שתלך לחברת וולו ותבקש מהם תרמוסטט ושהם ירכיבו לך, ברור שזה יעלה פי 3 .

התכוונתי שתלך למוסך שלך שירכיב לך אחד מתאים ולא ידחוף לך איזה זבל לא מתאים.

אם יש לך את הידע והכלים להחליף לבד,תקנה באופן עצמאי ותחליף .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא יודע איך זה ב740, אך ב940 מחוג החום מנוע אמור לעמוד על החצי בדיוק (אופטימלי) והוא אמור להגיע לזה אחרי 7 דקות בערך (בתקווה שאתה לא מוריד את הדוושה לרצפה על הבוקר ;) ), הקירור של המנוע איטי משום מה, לפחות 5 שעות (ביום קר).

בכל אופן אני ממליץ לך שלא לתת לכל אחד לפתוח את המנוע, שכן הרכבה לא נכונה בחזרה תעלה לך יקר (מניסיון...), שיהיה בהצלחה.

משה

פורסם

חיים רשם:

פירק ראש מנוע ומצבו היה טוב ולא היו צריכים לעשות חריטה רק החלפת אטם ראש בלבד בלי להחליף אטמים אחרים טוען שהרכב במצב שמור יפה רק באטם ראש היה סימני קורוזיה שנאכל במשך הזמן .

ואני שואל: ממה שלמדתי מהפורום ואם מניסיון אם האוטו, אחריי שאוטו עבר רתיחה כמה פעמים אז הראש לא מתעוות קצת (דורש ישור קו מילוי חומר וחריטה ) ?

אני מאמין ואתם

• תוכן חדש...