Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לאשכול בפורום כללי, היום בוחנים של משרד הרישוי עצרו אותי ועשו לי טסט,הבוחן רשם שיש לי תקלה בסרן קדמי וכששאלתי הוא אמר משהו על תפוח,לא אמר צד לא כלום,בנוסף כתב חופש תיבת הגה,טמבון קדמי רופף ולקינוח קיבלתי אלפייה קנס. בקשר לחופש הבנתי שזה יכול להיות מורכב אז בנתיים אני מתרכז בתפוחים. בצבא החלפתי כמה פעמים תפוחים וזה לא נראה לי מסובך השאלה היא איך אני יודע על איזה צד הוא דיבר? שניהם נראים באותו מצב. ובקשר לחופש,יש לכם הערכות על מה מדובר?

ושאלה לא קשורה, אני מגיש ערעור לקנס מכיוון שלפני זמן קצר עשיתי טסט, בתגובת הנהג בדוח כתוב שאמרתי משטרת ישראל על הזין שלי,האם זה יכול לדפוק לי את הערעור?

תודה מראש ובבקשה בלי תובנות מיותרות

נ.ב,יש לי לתקן את הליקויים עוד היום,מה שלא יקרה,האם אני צריך להציג למכון הרישוי קבלות על תיקון? אם כן זה חייב להיות ממוסך מורשה?

פורסם

לפני שאתה מחליף תפוח תיבדוק כמה עולה משולש מושלם. יותר משתלם להחליף משולש מאשר כל חצי שנה תפוח. אל תיקון מכלול בטיחותי אתה חייב חשבונית ממוסך.

פורסם

"בדוח כתוב שאמרתי משטרת ישראל על הזין שלי,האם זה יכול לדפוק לי את הערעור? "

כן, ב-100%.

כמה זמן עבר מאז הטסט ?.

autorys, האם אתה יכול להסביר (כדי שנלמד). מדוע תפוח בודד מקורי, ילך תוך חצי שנה ?, וכאשר הוא בא עם המשולש

יחזיק יותר ?.

בפיאט אונו לא מחליפים תפוחים אלא את כל המשולש. לרוב הבעיה שם היא בבוקסות של המשולש.

מחיר משולש תוצרת סין כ-60 ש"ח, איטלקי לא עובר את ה-100 ש"ח, כולל מע"מ.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הטסט היה לפני שלושה חודשים...

אני מתכוון להשפט במידה והערעור לא יתקבל...

מחר אני אלך לקבל הצעת מחיר. גם החופש בתיבת הגה זה בטיחותי? אני חייב להציג קבלות על הכל?

רציתי לעשות משולשים לבד באסה!

פורסם

לא קבלות, אלא אישור מוסך, שאליו מצורף כרטיס עבודה או חשבונית.

בדוק הצעות מחיר לתיקון, בכמה מקומות.

נ.ב. ברכב שלך אין תיבת הגה אלה מסרק.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...