Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני רוצה חוות דעת מקצועית על כל המרט הטכני של האמפריזה 2.0R 2006 ידנית,

אני מחפש ולא מוצא, אם מישהוא יש לו הצעה אז בבקשה שיכתוב.

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ה2.0 הידני רכב שמרגיש חזק, אין לו בעיה לעשות עקיפות, וע"פ טענת החברה עושה 8.5 שניות מאפס למאה.

הוא דיי זללן, בערך 10:1 משולב.

אמין מאוד כרגיל, כשדרוג מהאימפרזה הישנה שלך זוהי אופציה טובה מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תשמע, אם לשפוט אותך לפי מה שרשום בחתימה שלך אז אני הייתי לוקח את מה שרשמת בחתימה רק אם אולי היה סמיילי בסוף.

ובחזרה לנושא השרשור, לא תמצא הרבה אימפרזות כאלה מהסיבות הבאות:

א) מדובר ברכב ידני וכפי שידוע לכולנו עם ישראל לא אוהב רכבים ידניים.

ב) הגרסא הזו הייתה דיי תקועה באמצע, מצד אחד יש את האימפרזה 2 ליטר הרגילה עם גיר אוטומט שהייתה זולה יותר. מצד שני הייתה את האימפרזה 3.0R שהייתה ספורטיבית וחזקה יותר.

לסיכום, מדובר במשפחתית חמימה מומלצת ביותר למי שמחפש טיפה להנות מהרכב שלו. אבל אל תשכח שבשאר הפרמטרים (ביצועים, נוחות, מרווח, אבזור, מראה וכו') הרכב דיי נופל אל מול המתחרות (שרובם ד"א אוטומטיות, עובדה שמספיקה בשבילי כדי לפסול את כולם).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תשמע, אם לשפוט אותך לפי מה שרשום בחתימה שלך אז אני הייתי לוקח את מה שרשמת בחתימה רק אם אולי היה סמיילי בסוף.

ובחזרה לנושא השרשור, לא תמצא הרבה אימפרזות כאלה מהסיבות הבאות:

א) מדובר ברכב ידני וכפי שידוע לכולנו עם ישראל לא אוהב רכבים ידניים.

ב) הגרסא הזו הייתה דיי תקועה באמצע, מצד אחד יש את האימפרזה 2 ליטר הרגילה עם גיר אוטומט שהייתה זולה יותר. מצד שני הייתה את האימפרזה 3.0R שהייתה ספורטיבית וחזקה יותר.

לסיכום, מדובר במשפחתית חמימה מומלצת ביותר למי שמחפש טיפה להנות מהרכב שלו. אבל אל תשכח שבשאר הפרמטרים (ביצועים, נוחות, מרווח, אבזור, מראה וכו') הרכב דיי נופל אל מול המתחרות (שרובם ד"א אוטומטיות, עובדה שמספיקה בשבילי כדי לפסול את כולם).

על איזה מתחרות בדיוק אתה מדבר?

ולמה מבחינת ביצעים,מראה היא נופלת ?

תן הסבר טוב בבקשה

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

סליחה, התבלבלתי עם ה-B4.

המתחרות הם פוקוס 2 ליטר, מאזדה 3 2 ליטר, מיצובישי לאנסר 2 ליטר "ספורט" וכו'.

אני חושב שהאימפרזה, לא משנה עם איזה מנוע, היא רכב טיפה מיושן (מרווח מצומצם מאחור, אינטריור ששייך לעשור הקודם, מראה חיצוני לא לטעמי וכו'), אבל לפחות בגרסא הזו היא מגיעה עם מנוע נחמד והגיר הנכון (ספורטיבית היא לא אבל משפחתית חמימה היא כן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...