Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לרשום אולי את המחירים של הדברים העיקריים במערכת בשביל הקנה מידע?

אפשר להשתמש במקום המסכי 20 אינצ" שציינת במחשב הביתי?או מחשב נייד במקום המסכים הניידים?

איפה רכשתה את כול הידע על ההתקנה והפריטים?

כרטיס ל- 4 דימרים 3100 ש"ח

כרטיס ל- 4 תריסים 2200 ש"ח

כרטיס ל- 8 הדלקות ON/OF עולה כ- 2200 ש"ח

מערכת OMNI (אזעקה וגם שולטת על כיבוי והדלקה אוטומטי של מכשירים חשמליים ותאורה ע"י הגלאים) 8000 ש"ח

מסכי טאצ' 19" עולים בארץ כ- 1900 ש"ח ייבאתי מחו"ל ב- 850 ש"ח 22 אינץ'

מסכי פרונטו ניידים 7 אינץ עולים בארץ כ- 6500 ש"ח ייבאתי מחו"ל ב- 2700 ש"ח

גלאים ייבאתי מחו"ל (אחד- 35 ש"ח)

כפתורים חכמים (ריכוז של 10 כפתורים) 850 ש"ח

חיווט תקשורת לבקרים 550 מטר ב- 300 ש"ח

הכי חשוב שעלות יום מהנדס בית חכם בארץ עולה כ- 2400 ש"ח / ופה חסכתי קרוב ל- 7500 ש"ח כי אני לא צריך מישהו שיתכנת לי את המסכים ואת הקונסולה.

אני בא מתחום כיתות חכמות שזה שונה לחלוטין מבית חכם, בכיתות חכמות למוסדות חינוך כל העבודה נעשת ע"י עינייות IR ולא ע"י בקרים, אבל כשאתה יודע את העיקרון קל מאוד לדעת איפה אפשר לחסוך. למשל במסכי טאצ'

רק הערה אחת: תשכח מחיסכון בחשמל, זאת פיקציה.

נורות פלואורסצנטיות אמנם מציגות אור סביר בימינו,

אבל העוצמה שלהן חלשה מדי. אני חזרתי תוך יומיים לנורות נורמליות. עקרונית אתה צודק אבל עדיין אתה חוסך / חוצמזה אני מתקין ברוב הבית מנורות LED שייבאתי מסין שהם חסכוניות מאוד, לא נשרפות, וזולות מדיי

...

גורל - עתיד,

הרגתי אותי מצחוק נתקפתי חרדת צחוקים.

1. תרחיש הבוקר טוב, כמובן אתה מתכנת מראש איזה תרחישים יתבצעו בעת לחיצה או איזה תריסים. אתה יכול לבחור סלון מטבח דברים כאלה ולא חדרי שינה .

2. לגבי בטיחות בסגירת התריסים: בכל חלון שיש עליו תריס יש עינית IR שמוצמדת לאחד העמודים של החלון במקרה וחפץ מסוים מפריע לסגירת התריס; התריס נעצר ואתה מקבל הודעה במסכים על זה, ואפילו על איזה חלון מדובר.

3. "גם תאורה זה בעייתי, אתה מכבה להוא, ההוא מדליק להיא, זה מכניס להוא ההוא דוחף להיא וכו' וכו'" :lol: :lol: :lol::-D

כמובן זה בעייתי וצריך לצפות מראש מה יקרה ואם .. אבל עניין הגלאים עוזר המון למשל אם אתה רוצה לכבות את האורות בבית אבל בחדר המשפחה יש עדיין מישהו, אז המערכת מודיעה לך כי האור לא כבה בגלל שיש תנועה בחדר.

פורסם

יש לך קישור למנורות ה-LED? עד כה נתקלתי בהן רק בפנסים,

וזה אחלה דבר שבעולם בטיול מחוץ לבית - איך הן נראות בבית?

(אגב, מחיר מעולה למסכי טאץ'!)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עתיד, הרגת גם אותי מצחוק.

"העניין הוא חוץ מהנוחות ושליטה, זה חסכון בחשמל שלאחר 5 שנים לפחות אפשר להחזיר את הוצאות הבית החכם. למשל התאורה בבית לא צריכה לפעול בהספק מלא, אפשר להפעיל מנורות פלורסנט עם הספק 70% והתאורה בחדר 20 מטר מרובע לא תשתנה מבחינת עוצמה. אז חסכנו פה 30%"

קשקוש, תתקין דימר ותקבל את אותו האפקט, לא חסכון ולא נעליים.

כשאני תיכננתי את הבית שלי לפני כ10 שנים נסעתי לעזריאלי וראיתי את המערכת עובדת, אז זה גם היה די יקר.

הגעתי למסקנה שזה אמנם די "מגניב" אבל חוץ מלגרום לי לעצלנות יתרה זה לא יועיל לי.

זה דבר בשביל הכיף והגימיק בעיקר, לא בשביל חסכון של שום דבר.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

כמובן שזה יותר קטע של נוחות מאשר חסכון, אבל אי אפשר להתעלם מזה שאתה חוסך:

מבחינה הגיונית במקום לקבל 100% הספק מקבלים 70% הספק; כבר לא חסכנו 30% ? חדרים מוארים פה ושם בבית, טלויזיה דלוקה, אם הכל מתכבה שאין תנועה בחדר זה לא חסכון ?

פורסם

לא יודע מה עם השאר פה, אבל אני לא יוצא מחדר בלי לכבות את האור ולא משאיר את הטלויזיה דולקת כשאני עוזב את הבית, בטח שלא את המזגן.

אני לא אומר שהמערכת לא יכולה להיות נוחה מאוד אבל הבעיה היא שהיא תגרום לנו לעודף עצלנות ופיתוח תלות (כמו אישה טובה..:))

בריאות לכולם!

פורסם

אותי מעניין רק דבר אחד - כמה עולה להתקין בדירה נעילה מרכזית (עם מצב LOCKDOWN למקרי חירום) וחלונות חשמל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זהו העתיד בדברים יותר מעניינים כמו מקרר שיודע מתי נגמר תאריך של מוצר או אם יש משהו רקוב במקרר, או המזגן שיודע מה מצב הלחות בבית ודואג שלא נתייבש.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...