Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מעביר את הרכב שלי במ.מ.מ בני ברק (פעם אחרונה נפלתי רק על כיוון גלגלים 60 ש"ח תיקון וזה נפתר אני רוצה להוסיף שאמרו לי איפה ללכת לתקן אני הלכתי לחבר הגלגלים היו מכוונים פשוט עליתי על המכונה לא טוב..)

ברמת העיקרון הייתי שואל אחרתי "אני צריך להעביר טסט רכב ישן מה כדאי לוודא לפני הטסט כדי שזה ילך חלק? " מטרת הטסט היא לא להכשיל אותך אלא לוודא שהרכב שלך לא מהווה סכנה לציבור ולאיכות הסביבה.

בכל מקרה תדאג להגיע לטסט עם רכב תקין ואני מאמין שזה ילך חלק ברוב המקרים. אם מכשילים אותך על לוחיות רישוי מגבים או צמיגים ואתה חושב שהם תקינים תנסה להתעקש עם הבוחן אבל מעבר לזה (ברקסים היגוי תפוחים משולשים ועוד שאר ירקות שאמורים לשמור על החיים שלך ושל הסובבים אותך) תתקן!

פורסם

הכי פשוט לפני הבחינה להיכנס למוסך שאתה סומך עליו, שיבדקו את כל מכלולי הבטיחות.

במידה והרכב תקין אף אחד לא יפסול אותו, לא משנה באיזה מכון תחליט לעבור את הבחינה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...