Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לי מפריע הנושא של "אבא של החברה מוכר בשביל הבחור בחו"ל את האוטו" ?

נשמע לי כמו עוד סיפור סוחרים שכדאי לבדוק.

אור אני מסכים עם החששות שלך.

זה באבמת נשמע רע.

לגביי הילדה שקונה. ברור לך שיש עוד עשרות שלפיאטים בשנתונים שאת מחפשת למכירה. ודווקא לפיאט שיש סיפור שנשמע קצת הזויי את נמשכת?!?!?

קחי כמה דקות למחשבה.

כי זה יכול להיות אחלה סיפור עוקץ לכולבוטק!!!

פורסם
לאיזה רכב את צריכה? אולי אפשר למצא באינטרנט ?

פונטו ספייס 2006 דגם אקטואל מנוע 1200

ניסיתי גם להתקשר לשירות לקוחות של פיאט ונאמר לי שהם כבר לא מוכרים ספר רכב

חיפשתי גם באתר שלהם אך לא מצאתי..

אשמח לעצה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצטרף לשאלה. קניתי לא מזמן פונטו ספייס ELX מודל 2001 ואין ספר רכב. בדקתי במוסך המטפל (המוסך הראשי של פיאט כאן באיזור) ובאמת יש היסטוריית טיפולים מפורטת וטובה, אבל איך אני יכול ללמוד עוד על האוטו שלי אם אין ספר רכב?

אני חושב שאמשיך לטפל במוסך המורשה ולסמוך עליהם, אבל אני גם רוצה למגר את בורותי בנושא (אוטו ראשון).

האם יש משאבים רלוונטים ברשת או מקום כלשהו שאפשר לרכוש \ לקבל את המפרט הטכני והוראות תחזוקה לנהג?

• תוכן חדש...