Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת בפיאט פונטו של מישהו שכרגע שוהה בחו"ל, ואבא של חברה שלו מוכר את הרכב שלו עבורו (יש לו ייפוי כח ותעודת זהות).

סיבת המכירה: כי הרכב יעמוד 8 חודשים ללא שימוש כי בעל הרכב טס לדרום אמריקה

בעל הרכב אמר לי שאני יכולה להסתכל בהיסטוריית הטיפולים של הרכב במוסך של פיאט מורשה

אם כי, כאשר היום הלכתי לשם עם מספר הרכב היא לא הצליחה לקבל נתונים על טיפולים ורק היה רשום לה שהוא טופל ב"הרץ" (בעלות ראשונה של הרכב הייתה השכרה- דבר הידוע לי)

מישהו יודע איזו סיבה יכולה להיות לכך שלא עולים נתונים במוסך מורשה אם הרכב טופל בפיאט כל הזמן?

העניין הוא שבעל הרכב שוהה בחו"ל והתקשורת איתו קצת בעייתית. אם כי במייל הוא אמר לי שהרכב מטופל במורשה ושאפשר לבדוק את זה במחשבי מוסך פיאט.. אבל זה לא עזר לי הרבה

האם זו סיבה לא לקנות את הרכב? או שמא אם הרכב יעבור את הבדיקה (אבא שלי בודק הוא בעל מוסך) ויימצא תקין מכל הבחינות כדאי לקנות אותו אע"פ שאני לא יודעת את ההיסטוריה שלו?

המחיר אטרקטיבי

ושאלה כללית נוספת:

האם ספר טיפולים ישנו רק למי שמטפל בחברה? ואם הוא לא טיפל בחברה- אז אין לו ספר כזה?

פורסם

אם אין היסטוריית טיפולים במחשבים של מוסך פיאט כנראה שהוא מעולם לא טופל שם.

הרכב טופל במוסכים של חברת הרץ.

את מודעת שיש להוריד 15% ממחיר המחירון (הרכב היה בבעלות חברת השכרה)?

פורסם

יש לך אבא מוסכניק ואת שואלת אותנו באינטרנט אם לרכוש את הרכב?

את מוטרדת מטיפולים...אני מוטרד מרכב השכרה שזה נשמע לי לא פחות בעייתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ספר טיפולים זה לא מושג רק של בעל רכב שמטפל במוסך מורשה.

ספר טיפולים זה אוסף קבלות, ופירוט טיפולים, ומעקב על תקלות ותיקונים שעשה הרכב שמהלך שנותיו.

ככה יודעים בדיוק מה עבר הרכב, מה הוחלף, מה תוקן, והאם עבר את הטיפולים שלו בזמן ולא הוזנח.

ספר טיפולים נותן לך שקט נפשי,שאת יודעת הכל על הרכב שלך, אבל עם אין זה עדיין לא אומר שהרכב הוזנח ולא טופל, יש אנשים לצערנו שלא שומרים מעקב אחר הבייבי שלהם.

עם האוטו מוצא חן בעינייך פשוט תני לו בדיקה הכי מקיפה ופרטנית שאפשר כדי שיהיה לך ראש שקט.

בהצלחה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

ספר רכב.

זה הספר שאתה מקבל עם קנייתת הרכב.

זהו ספר אשר מפרט לך כיצד לנהוג עם רכבך החדש, כולל הכל .

מה צריך להיות לחץ הצמיגים , סוגי שמנים,דלק, מה כל כפתור ברכב עושה, בקיצור מלמד אותך, כיצד לנהוג עם רכבך

בדרך בה הרכב ישאר שמור, עפ"י הוראות של היצרן. וכך הרכב יאריך את חייו, ללא תקלות מיותרת וללא טעויות.

ספר טיפולים.

זה הספר של הטיפולים של הרכב.

זה כמו הפנקס חיסונים של האדם, כל כמה זמן (ק"מ) הרכב עבר את הטיפול (חיסון) שלו . עפ"י הוראות יצרן, לכל רכב יש

מרחק מסוים שהרכב עובר והינו צריך לעבור את הטיפול(חיסון) שלו , שזה כולל החלפת שמנים, פלאגים, וכ"ו.

מבדבר הכי בסיסי, ועד הדבר אשר הוחלף עקב בלאי או חוסר תיפקוד כראוי, כגון ברקסים, קלאץ וכ"ו.

וכך אתה יודע מתי צריך הרכב לעבור טיפול, ואיזה טיפול, והאם שמרו על טיפולים שוטפים לרכב.

בקיצור לנסות לדעת ולהבין, מה עבר על הרכב מבלי שהוא היה אצלך.

מקווה שמובן שיהיה בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על הייעוץ(:

לגבי השאלה האם ידוע לי שצריך להוריד 15% ממחיר הרכב של השכרה- כן ידוע לי.

אני חושבת שהשגתי מחיר טוב, מה דעתכם?

מחירון יצחק לוי לפני שקלול= 51000

לאחר שקלול השכרה= 44000

מחירון ביד 2 לפני שקלול= 48000

לאחר שקלול= 41000

והצלחתי להוריד אותו ל- 37000 עוד לפני שהאוטו עבר בדיקה, אם יימצא משהו בבדיקה- אני חושבת שאפשר להוריד עוד (הקטע הוא שהוא מוכר את הרכב בשביל מישהו אחר אז לא מעניין אותו יותר מדי המיקוח על המחיר נראה לי)

הרכב עבר 70,000 ק"מ

יד ראשונה=השכרה

יד שניה=פרטית

ואני אהיה יד 3

פורסם

רק לי מפריע הנושא של "אבא של החברה מוכר בשביל הבחור בחו"ל את האוטו" ?

נשמע לי כמו עוד סיפור סוחרים שכדאי לבדוק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אין לי ספר רכב, זה משהו שניתן לרכוש אותו?

אם כן, היכן?

הנה פרטים בנוגע לרכישת ספר רכב לפונטו:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38116

נושא היעדר היסטוריית טיפולים בעוד שלטענתם טופל במוסך מורשה מטרידה מעט לדעתי.

אם את יכולה ליצור קשר עם בעל הרכב, תשאלי אותו במפורש באיזה מוסך הוא טיפל ברכב

(שם המוסך וכתובתו, לא מספיק שיגיד "מוסך מורשה").

אם לא היה לו מוסך קבוע, שיגיד לכל הפחות איפה בוצע הטיפול האחרון.

הייתי הולך למוסך הזה ומוודא שהרכב אכן טופל אצלם, ומה היה הק"מ שלו בעת הטיפול האחרון.

אם לא נותנים לך את שם המוסך - זה מחשיד.

תוסיפי לזה את העובדה שמוכרים לך רכב של מישהו שנמצא בחו"ל ומשתמשים ביפוי כח - וזה כבר שני סימנים מחשידים.

• תוכן חדש...