Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני נוהג כבר שנתיים וחצי והגיע הזמן לקנות רכב משלי.

התקציב שלי הוא בין 50k-70K. אולי אפשר עוד קצת אם יכנס לתקציב הזה רכב מעניין.

אני עברתי כבר כמה קורסים של נהיגה מתקדמת בארץ ובאנגליה ומחפש רכב מעניין.

יש לציין שאני מאוד מאוד רוצה רכב עם תיבה ידנית, אבל לאחר דפדוף ביד 2, נראה שכמעט ואין להשיג :-(

אני מוכן להתפשר על תיבה אוטומטית אם לא תהיה ברירה.

אני מוכן לשקול כל סוג של רכב.

בהתחלה חיפשתי פורד פוקוס hatchback ידנית אבל לא קיים. הדגם האוטומטי נכנס לתקציב אבל למצוא אחד מבעלות פרטית גם לא קל.

לאחרונה, מאוד משך אותי הסובארו B4 (הדגם החדש אבל לפני המתיחת פנים). כביכול, על הנייר לפחות, הרכב נראה טוב, הנעה כפולה ומנוע חזק יחסית אבל לא יותר מדי. השאלה היא, האם הם נסחרים לפי המחירון? כמו כן, אני אוכל למצוא אחד טוב בתקציב שלי?

חשבתי גם על VW גולף, אבל MK5 אין למצוא ידניות. MK4 יש למצוא ידניות עם מנוע 1.6 ומנוע 2.0. אולי אפשר ללכת לכיוון הזה.

יש לציין, שאני רוצה להתחרות בMDC עם הרכב, אני לא שואף להגיע להישיגים מדהימים אבל בכל זאת להשתתף :-)

כמו כן, אני לא רוצה רכב חזק מדי, כי אני לא חושב שאני מספיק מנוסה בשלב הזה.

אני לא כך כך בטוח לאיזה כיוון ללכת, אני אשמח אם תוכלו לעזור :-)

פורסם

תוסיף עוד 10K - תקנה פביה 1.6 "ספורט", ידנית, משומשת (08).

תוסיף עוד 20K - תקנה פביה 1.6 "ספורט", ידנית, חדשה.

במידה וזה אפשרי... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חשבת אולי לחפש איטלקיות?

אלפא נסחרות במחירים נמוכים,ישנן המון ידניות,הן ספורטיביות,בעלות אבזור עשיר,התנהגות טובה.

147 2002 מנוע 1600 (גרסת 120 כ''ס).

נסחרות במחירי בדיחה.

אם לא אכפת לך ל"התפשר" על מרכב אז הייתי בוחר ב156 2002-2003 אשר מגיעה עם מנוע 2.0 ליטר מצוין ואבזור עשיר יותר במחירים כמעט זהים ל147,גם כן ישנן לא מעט ידניות.

פורסם

מחזק את הבחור מעלי- אלפא 147 1.6 ידנית 120 כ"ס תענה על רב דרישותיך.

בתקציב זה תוכל לרכוש אחת משנתון 02 ולהישאר בסביבות ה50K.

רכב מעוצב חיצונית ופנימית מדהים (לדעתי).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חשבת אולי לחפש איטלקיות?

אלפא נסחרות במחירים נמוכים,ישנן המון ידניות,הן ספורטיביות,בעלות אבזור עשיר,התנהגות טובה.

147 2002 מנוע 1600 (גרסת 120 כ''ס).

נסחרות במחירי בדיחה.

אם לא אכפת לך ל"התפשר" על מרכב אז הייתי בוחר ב156 2002-2003 אשר מגיעה עם מנוע 2.0 ליטר מצוין ואבזור עשיר יותר במחירים כמעט זהים ל147,גם כן ישנן לא מעט ידניות.

המון? איפה? חודשיים אני במעקב ויש את אותם הרכבים למכירה כבר חודשיים (להוציא אחד פה ואחד שם).

ואלו שנוספים מידי פעם, או שבסביבות ה150000 ק"מ או נמכרים מbuy and driv במחיר לא גמיש ולא נמוך (ביררתי על כולן). וד"א מחיר של 55000ש"ח+- לרכב שנת 02 הוא לא כזה "בדיחה".

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש לציין עוד דבר אחד, יש לי חודש וחצי לקנות את הרכב. אני מחליף תפקיד בצבא ובתפקיד החדש אני צריך להגיע לבסיס כל בוקר ולחזור כל יום אחר הצהריים. אין לשם רכבת ולהגיע משם לבית שלי אני אצטרך לנסוע ב 17 אוטובוסים. לכן, צריך שהרכב הזה יהיה גם אמין. לגבי האלפא שמעתי דברים רעים על האמינות ועוד יותר רעים על המוסכים שלהם. יש בסיס לדברים האלה או שזה שטויות?

מה לגבי ה B4 שהזכרתי?

לגבי הפביה, אני ממש לא אוהב את הגג הלבן. לרכוש אחת חדשה זה מחוץ לתקציב שלי כרגע. בלוחות, יש רק אחת בצבע כחול כהה עם גג לבן ואני ממש לא אוהב את הגג הלבן :-(

פורסם

תראה אתה די לא סגור על עצמך מצד אחד רשמת גולף מצד שני B4 לי אישית לא ממש מובן העניין.

תראה תגדיר מה אתה מחפש.

אחזקה-גבוהה/נמוכה בקיצור אם אתה מוכן להשקיע ברכב כי רכב טוב צריך טיפולים טובים וכו'.

אם כבר דיברת על סובארו ושאתה מעוניין בהנעה 4*4 אתה יכול ללכת לכיוון של WRX אחלה רכב לא תתאכזב ממנו אני בטוח,ובמה שאני עוד יותר בטוח שתמצא כזה בתיבה ידנית אפשרי שתמצא 2002-2003

אם אתה מחפש משהו יפה אתה יכול ללכת לכיוון יונדאי קופה 2002-2003

גולף ג'י טי איי2002-2003

או כל רכב ואג אחר כמו אודי A3 אתה יכול להביא גודשת או לא 2002-2003

סיאט איביזה אתה יכול להביא FR שנתון 2005 זה רכב זריז מהנה לא תתאכזב ממנו אבל עוד פעם הבאתי לך פה דוגמאות השאלה מה אתה מחפש?

רכב מרווח/גדול/קטן/חשוב לך איבזור?

אתה צריך לפרט קצת מה אתה צריך וככה יהיה אפשר לכוון אותך לכיוון טוב יותר.

כל הרכבים שדיברתי עליהם אתה יכול למצוא בתיבה ידנית והם נכנסים בתקציב שלך.

ראיתי שאתה לא מחפש משהו חזק אני אגיד לך ככה אם בחיים לא נסעת על רכב גודש נגיד מעל 150 כ"ס הוא יהיה בשבילך קצת זריז אבל אתה תתרגל אליו מאוד מאוד מהר כי זה לא ליפול לבור מאוד עמוק כמו נגיד פתאום 220 כ"ס אתה תתרגל מהר ואתה תראה שפתאום זה קטן עלייך ותאמין לי זה יהיה מהר מאוד.

מקווה שעזרתי קצת.

פורסם
תראה אתה די לא סגור על עצמך מצד אחד רשמת גולף מצד שני B4 לי אישית לא ממש מובן העניין.

תראה תגדיר מה אתה מחפש.

אחזקה-גבוהה/נמוכה בקיצור אם אתה מוכן להשקיע ברכב כי רכב טוב צריך טיפולים טובים וכו'.

אם כבר דיברת על סובארו ושאתה מעוניין בהנעה 4*4 אתה יכול ללכת לכיוון של WRX אחלה רכב לא תתאכזב ממנו אני בטוח,ובמה שאני עוד יותר בטוח שתמצא כזה בתיבה ידנית אפשרי שתמצא 2002-2003

אם אתה מחפש משהו יפה אתה יכול ללכת לכיוון יונדאי קופה 2002-2003

גולף ג'י טי איי2002-2003

או כל רכב ואג אחר כמו אודי A3 אתה יכול להביא גודשת או לא 2002-2003

סיאט איביזה אתה יכול להביא FR שנתון 2005 זה רכב זריז מהנה לא תתאכזב ממנו אבל עוד פעם הבאתי לך פה דוגמאות השאלה מה אתה מחפש?

רכב מרווח/גדול/קטן/חשוב לך איבזור?

אתה צריך לפרט קצת מה אתה צריך וככה יהיה אפשר לכוון אותך לכיוון טוב יותר.

כל הרכבים שדיברתי עליהם אתה יכול למצוא בתיבה ידנית והם נכנסים בתקציב שלך.

ראיתי שאתה לא מחפש משהו חזק אני אגיד לך ככה אם בחיים לא נסעת על רכב גודש נגיד מעל 150 כ"ס הוא יהיה בשבילך קצת זריז אבל אתה תתרגל אליו מאוד מאוד מהר כי זה לא ליפול לבור מאוד עמוק כמו נגיד פתאום 220 כ"ס אתה תתרגל מהר ואתה תראה שפתאום זה קטן עלייך ותאמין לי זה יהיה מהר מאוד.

מקווה שעזרתי קצת.

הרכב משמש אך ורק אותי, לכן ממש לא משנה הגודל שלו. גדול, קטן או בינוני, אני מוכן ללכת על כל דבר. אני לא מצפה לעלויות אחזה אפסיות, אבל WRX אני לא אוכל לתחזק כראוי, וגם אם אני כן אוכל, אני לא חושב שאני נהג מספיק טוב כיום בשביל לנצל את האוטו הזה.

היה לי ניסון עם איביזה FR של חבר ולא אהבתי.

אני ממש ממש לא רוצה אוטו ל"פוזה" :wink: לכן, היונדאי קופה ממש לא בא בחשבון בכלל. לפי מה שאני יודע ההתנהגות של הקופה על הפנים.

פורסם

"לא משנה הגודל שלו. גדול, קטן או בינוני, אני מוכן ללכת על כל דבר. אני לא מצפה לעלויות אחזה אפסיות"

עדיין התשובות שלך בעייתיות.

אתה לא מסביר מה אתה רוצה מהרכב אתה רוצה משהו מיוחד קצת זה ברור השאלה איזה כיוון מה אתה יותר אוהב רכב משפחתי כמו הB4 אם זה הכיוון

או רכב קומפקטי יותר כמו גולף

או שאתה רוצה מאזדה מיאטה גג נפתח אתה לא ברור באמת אתה לא מסביר את עצמך כי אתה אומר שאת מוכן ללכת על כל דבר

אתה בעצם מחפש ייעוף לרכב טוב עד 70 אלף?

אם כן אתה יכול לקבל פה 100 רכבים כאלה טוב לא 100 אבל נגיד ותקבל 30 דוגמאות תחשוב זה קצת כאב ראש תתמקד על משהו ספציפי.

כמו שאמרתי איבזור/אחיזה/כל הדברים שאתה רוצה ברכב מה שאתה תאהב בו ולא שתגיד שאתה מוכן ללכת על הכל

כי בתשובה כזאת אני אגיד לך את מה שאני חושב שטוב וזהו אבל מה שאני חושב זה לא משנה.תגיד לי מה אתה חושב הכל.

אם יש לך נסיון באחזקה נגיד של רכב גרמני או כל רכב אחר ואז אפשר לכוון אותך.

תעזור לאנשים פה בשביל שהם יעזרו לך.

פורסם
"לא משנה הגודל שלו. גדול, קטן או בינוני, אני מוכן ללכת על כל דבר. אני לא מצפה לעלויות אחזה אפסיות"

עדיין התשובות שלך בעייתיות.

אתה לא מסביר מה אתה רוצה מהרכב אתה רוצה משהו מיוחד קצת זה ברור השאלה איזה כיוון מה אתה יותר אוהב רכב משפחתי כמו הB4 אם זה הכיוון

או רכב קומפקטי יותר כמו גולף

או שאתה רוצה מאזדה מיאטה גג נפתח אתה לא ברור באמת אתה לא מסביר את עצמך כי אתה אומר שאת מוכן ללכת על כל דבר

אתה בעצם מחפש ייעוף לרכב טוב עד 70 אלף?

אם כן אתה יכול לקבל פה 100 רכבים כאלה טוב לא 100 אבל נגיד ותקבל 30 דוגמאות תחשוב זה קצת כאב ראש תתמקד על משהו ספציפי.

כמו שאמרתי איבזור/אחיזה/כל הדברים שאתה רוצה ברכב מה שאתה תאהב בו ולא שתגיד שאתה מוכן ללכת על הכל

כי בתשובה כזאת אני אגיד לך את מה שאני חושב שטוב וזהו אבל מה שאני חושב זה לא משנה.תגיד לי מה אתה חושב הכל.

אם יש לך נסיון באחזקה נגיד של רכב גרמני או כל רכב אחר ואז אפשר לכוון אותך.

תעזור לאנשים פה בשביל שהם יעזרו לך.

אני לא רוצה גג נפתח.

אני מחפש משהו עם התנהגות טובה ושיהיה כיף לנהוג בו. ממש לא צריך 300 כ"ס. אפשר להינות גם עם 100 כ"ס :-)

מבחינת איבזור, אני רוצה איבזור בטיחותי עד כמה שאפשר וכסאות תומכים שאוחזים אותך טוב. כמו כן, חובה שיהיה לי אפשרות להתחבר עם הipod אבל אני יכול לקנות head unit אחר כך שתומך בזה.

פורסם

רכב איטלקי ישן אולי לא מתאים למי שצריך להגיע כל בוקר לבסיס.

אלפא 147 שנת 2002 (בתקציב גם 2003, אולי גם 04) - דווקא כן, בהחלט. הרכב אמין בדיוק כמו כל אירופאית איכותית אחרת מאותה שנה. אין חובה לחפש דגם 120 כ"ס - הרבה יותר קל למצוא את ה-105 כ"ס ומבחינת יכולת דינמית ההבדלים באמת לא משמעותיים (אמנם ה-120 מאובזרת יותר). מומלצת בחום ותענה לכל הדרישות ולמעלה מכך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...