Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשייםם יש לי דייהאטזו שרד.. תנו רעיונות איך לשפר אותה.. מבחינת אודיו..(נ.ב. יש לי אמא פולניה והיא עושה לי בעיות בקשר לחורים לרמקולים אם יש לכם רעיוונות לפתרונות אני פה לשמוע!!! )

פורסם
אנשייםם יש לי דייהאטזו שרד.. תנו רעיונות איך לשפר אותה.. מבחינת אודיו..(נ.ב. יש לי אמא פולניה והיא עושה לי בעיות בקשר לחורים לרמקולים אם יש לכם רעיוונות לפתרונות אני פה לשמוע!!! )

תחליף אמא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
חשבתי על זה... קצת קשה הייתי אומר :lol:

אבל יש לך רעיונות לשיפורים??? שמתי לה mp3

מה נראה לך הגיוני לעשות?

יש לך אמא שקוראת MP3?!

כבוד!!! (ויש כבוד :lol: ...)

:-)

פורסם

תגדיר מה אתה בדיוק רוצה ?

רעיונות למה ? לאיפה/איך להתקין רמקולים בלי חורים ?

איך להתקין את המערכת בבית וככה אמא לא תשתגע על האוטו ?

רעיונות איך לגרום לאמא להבין ???

פורסם

יש לי רמקולים סוף!! אני רוצה להתקין אותם על המגש האחורי!! ההתקנה תעלה לי 100.. איך אנ י משכנע את אמא!! היא אומרת שזה מוריד מהערך של האוטו!

פורסם

א. זה לא מוריד מערך האוטו.

הכי הרבה זה יכול להעלות את ערך האוטו אם תשאיר אותם כשתמכור ותמצא מישהו שיאמין שהם באמת רמקולים טובים וישלם עליהם תוספת קטנה.

ב. גם אם תרצה למכור ולשמור את הרמקולים לעצמך, תוכל לפני המכירה לפרק אותם, לקנות רמקולים אחרים ב 100 ש"ח ולהתקין במקומם וככה לקונה לא ישארו חורים ויהיו לו רמקולים.

בד אקוסטי זו אופציה נחמדה אבל מה יהיה כשאמא תפתח את הבגאז' ותראה משהו בולט שם מלמטה ???

תשיג אישור מאמא בכל מקרה.

ד"א תשאל אותה אם היא הייתה פוסלת קנייה של רכב שהיא ממש רוצה והוא ממש שמור ויפה והכל רק בגלל שיש לו זוג רמקולים על המגש האחורי ?

גישה נוספת לבעיה: להגיד שזה נפוץ מאוד מאוד... תעשה סיבוב בשכונה, תעשה סטטיסטיקה קטנה, אני מאמין שעל 80% מהרכבים לפחות אתה תמצא רמקולים במגש האחורי. אני לא חושב שאמא שלך תתוכח עם סטטיטיקה.

קודם תעשה את הסטטיסטיקה נראה לי, אח"כ תעבור לשלב השאלה של מה היא הייתה עושה.

גישה שלישית ולא מומלצת כלל לבני נוער:

להבטיח - שתסדר את החדר/שתהיה ילד טוב/שתצליח בלימודים/שלא תעשה סקס בלי קונדום/WHATEVER

תשתמש בגישה 3 רק אם אתה בטוח שתוכל לעמוד בהבטחתך!!!

בגלל זה עדיף רכב פרטי משלך ולא להשתתף באוטו עם ההורים :)

אההה, נזכרתי בדרך נוספת, אם אתה עמיד כלכלית - אם אתה כבר בגיל הנהיגה ויש לך רישיון, ואתה עדיין לא משתתף בהוצאות הרכב (ביטוח/טסט) ויש לך אמצעים תציע להשתתף, נניח בתוספת נהג חדש לביטוח וכך תקנה לך "מניות" של האוטו :) אני משלם, יש לי גם זכות :)

פורסם

לא...

האמת שלא...

כשרק קיבלתי רישיון היה לנו פורד אריקה 90, ואני מכספי שלי השקעתי ושמתי בזמנו רדיו טייפ של קנווד ורמקולים אחוריים גם קנווד אם אני זוכר נכון...

לא עשו לי בעיות עם זה... אני חושב שכבר היו חורים במגש ככה שזה מצב טיפה שונה.

אבל... הורים זה הורים וצריך לדעת איך לגשת מולם לבעיות לפעמים...

טיפה הגיון בריא, אם אתה מבין אותם הם יבינו אותך...

ד"א ביטמן, אם התקציב של הרמקולים וההתקנה עליך, אז זה אמור להיות יותר פשוט אפילו, כי אתה לא מבקש כסף לצורך ה"שיגעון" שלך...

תאר לך מה היה אם אמא שלך הייתה שולטת לך גם בתקציב הזה...

פורסם

יש לי 3 דברים להגיד לך:

1. ברוכה הבאה לפורום.. :D

2. עדיף שתלך לעשות נהיגה מיתקדמת בימקום לקנות מערכת חדשה

* הצעות מכירה יתבצעו בפרטי, ההודעה נערכה.

לא מאגן ולא מגן אלא מייגן!

• תוכן חדש...