Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום הכי נאחס שיש יום חמישי בדרך לראיון עבודה...לשפיים המנוע באמצע הדרך מתחיל לגמגם תקתקתק..

בדיקה מקיפה בצד יש כנראה בריכת קומפרסיה בראש ועשן לבן מגניב לאורך הדרך,פתיחת מכסה שמן לבן שקוף בתערובת מים,אחלה,הוחלט להתעלל ברכב ולא להפסיד את העבודה - כי היום המצב חרבנה בשוק הייטק אז כבר נזק יש,אז עד הסוף הגענו האוטו לא סחב בשיט ממש עגלה.. היה מצחיק איחרתי קצת אבל קיבלתי את העבודה היה שווה את זה.

 

בכל אופן אני רוצה להחליף מנוע מחשש שהמנוע התחתון או הבלוק לדעתי עייף האוטו עבר 210 אלף קילומטר

פונטו 1996 1600 כמובן מולטי פוינט אינג'קשן השאלה- האם כדאי לעשות ראש מנוע או להחליף כבר את כל המנוע?

 

אוקי נגיד שהחלטתי להחליף את המנוע איך אני יודע שלא עובדים עליי שזה מנוע מייבוא ולא מנוע מפירוק?

ביררתי כבר בכמה מקומות...

מה דעתכם ?

 

 

(הדבר היותר מצחיק , נסעתי עם הגרריסט מיקום לחיפה על הדרך הוא קיבל טלפון עוד פונטו להעמיס ברמת השרון - פונטו SX שגם לה הלך הראש...אז שני פונטו בגרר אחד ממש פרסומת..)

פורסם

קודם נראה אותך משיג מנוע במצב נורמלי...

 

 

בכל מקרה אני מאמין שזה יהיה מפירוק בחו"ל, כי פה בארץ אין יותר מדי מנועי 1600.

יש את המנוע הזה גם בפיאט טמפרה דגם ליברטי. מנוע די נדיר.

 

תמתין למומחי הפורום, אולי יותר שווה לשפץ את הנוכחי.

פורסם

אחי תבדוק קודם מה יותר שווה לך

לקנות רכב חדש (אחר) או לקנות מנוע במצב טוב לרכב

 

כי יכול להיות שהמחיר יהיה ענק

×
×
  • תוכן חדש...