Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אחרי כמעט חודשיים עם הרכב, אני פשוט התאהבתי ברכב, הכח הזמין כמעט בכל סל"ד בגלל תיבת הילוכים מעולה, צריכת דלק טובה, נסיעה שקטה ונוחה ובקיצור כיף בכל נסיעה..

אז מי שזוכר העלתי בעייה שהייתה לי שהמאוורר היה פועל כל הזמן, והמזגן לא היה מחמם טוב, אז פתרנו את התקלות הנ"ל כשהרכב עשה טיפול 15,000 במורשה.

הגעתי עם הרכב ל120,000 בטיפול החליפו רפידות בלם בכל הגלגלים, הוסיפו שמן מנוע, שמן הידראולי, עשו ניקוי רדיאטור מהמים הרגילים שהיו בו ומילאו במים אדומים, החליפו פילטר שמן, פתרו את הבעיה שהמאוורר היה פועל כל הזמן, (ברובר יש יוניט חום של הרכב ויוניט חום של המאורר, במצב שהיוניט חום של הנהג מקולקת ומראה על 0 , המאורר לא נכנס לפעולה כי יש לו יוניט חום משלו, והוא יודע מתי להפעיל את עצמו). הבעיה הייתה שהבעלים הקודמים אני לא יודע איפה הוא טיפל, אבל פשוט לא חיברו את המאוורר ליוניט חום שלו, ומה שקרה זה שהמאוורר לא קיבל מידע אודות החום של המנוע, וקבע לעצמו כברירת מחדל שהמנוע חם וחייב להפעיל את המאוורר, ולכן המאורר היה פועל כל הזמן, מה שכן גם היוניט חום של לוח השעונים לא היה מחובר וגם אותו חיברנו וכל התקלות נעלמו להם..הטיפול עלה בסביבות ה1000 ש"ח ובוצע במורשה ביום שישי שעבר.

מוצאי שבת וכרגיל יוצאים לבלות, הייתי על הקו האדום של הדלק מילאתי 20 ש"ח ונסעתי..להזכיר רק שאני גר בישוב שמרוחק כ20 ק"מ מבאר שבע (מיתר)..הכל טוב ויפה כשיצאנו בחזרה מב"ש לבית (הספקנו לעבור כבר 50 ק"מ מאז התדלוק) 7-8 ק"מ בערך אחרי היציאה מב"ש נגמר הדלק..אתה לוחץ גז, והרכב לאט לאט כבה..

כמו כל ישראלי שחושב שהוא יודע הכל, ניסיתי להתניע ולהתניע ולא הלך, התקשרתי לחבר שהביא לי כעבור חצי שעה בערך 2 ל' דלק, שוב מנסים להניע ולא הולך...התקשרתי לעוד מישהו, הוא הגיע כעבור שעה והביא ג'ריקן של 6-7 ליטר, ממלאים, מנסים להניע וכלום, כאילו יש רעש של התנעה אבל הרכב לא מניע. ( אני שיערתי שבטח סתמתי את המשאבת דלק מההנעות הכושלות) בנתיים המצבר הספיק להיגמר, חיברנו כבלים ושוב מנסים להניע ולא הולך..התקשרתי לאבא שלי (נתקענו ב1:30 התקשרתי אליו בסביבות 4:00) הוא הגיע עם איזה 10 ל' שוב ניסינו להניע גם עם כבלים, וכלום..

אני שחשבתי שאני חכם (ישראלי כבר אמרתי?) פתחתי מכסה מנוע, וחשבתי שאיזה מיכל אחד שמחובר לחלק העליון של המנוע היא המשאבת דלק ובטח היא סתומה, לקחתי בקבוק מלא בדלק, חיברתי צינורית בצד אחד לבקבוק ובצד השני לאיפה שנכנסה הצינורית למנוע (שיערתי שמיכוון שהמשאבה סתומה, הדלק לא מגיע למנוע ולכן אם אני יעשה את מה שעשיתי, יגיע דלק למנוע, והרכב יניע..) מנסים להניע ו...אין אפילו רעש של התנעה כמו שהיה קודם, אבא שלי חשב שהרסתי את הסטרטר, ולא היה בררה אלא לחכות לגרר...הגרר הגיע כעבור 4 שעות בערך וגרר את הרכב למוסך, כשהגענו למוסך השעה הייתה כבר9:00 בבוקר ניכנסו ישר, שם כבר מכירים אותנו שאלו מה קרה סיפרנו את הסיפור וכו'..שמטתי מהם את הסיפור על המילוי העצמי של הדלק למנוע...הם הטעינו שם את המצבר וניסו להניע וכלום לא הלך...שאלו אותי מה קרה כי משהו היה נראה להם מוזר, אז סיפרתי להם את מה שעשיתי רק בגוף שלישי..שמישהו אחר שניסה לעזור, עשה את זה.

הפרצוף שלהם היה נראה מוכה תדהמה..הם התחילו למלמל "רק לא נעילה הידרו-סטטית" אני מנסה להבין אותם ולא מצליח, עזרתי אומץ ושאלתי "נעילה הידרו-מה?!?, רגע מה זאת לא המשאבת דלק? ואני מצביע לעבר המקום שבוא מילאתי את הדלק" התברר שזאת לא הייתה כלל וכלל המשאבת דלק, ומה שעשיתי, זה להזרים כמעט חצי ליטר דלק לתוך חלל הצילינדרים..הצילינדרים זיהו ובתגובה נעלו את עצמם..

אז במוסך פירקו את הפלסטיקה של המנוע, הוציאו סלילי הצתה, שיחררו את הפלאגים (שהתבררו כפלאגים לא תואמים לרכב בכלל אלא של סופר לנסר) ואמרו לי לנסות להניע..מה שקרה זה איזה שפריץ של דלק לגובה של כמעט 3 מטר כמו איזה לוויתן, עד שהכל יצא...חיברו הכל בחזרה והרכב הניע..בנתיים הספיקו להחליף גם לפלאגים מקוריים שהם בכלל מפלטינה או משהו כזה..90 שקל על הנעת הרכב, ועוד 500 על הפלאגים..וחזרנו לכביש (:

מה שגם הפסיקו הצלצולים שהיו מהמנוע בגלל אי-תאימות של הפלאגים.

מסקנה: הרכב נתקע? --> תעשה לעצמך טובה, תגרור למוסך.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כי הרכב היה מדוכה :roll: ( דיכאון ) שהשקיעו בו רק 20 ש"ח בדלק .

נגמר כנראה הדלק , או סתימה קלה כתוצאה מנסיעה על משקעי הדלק האחרונים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

א. אם אתה אוהב את רכבך למה אתה נותן לו להגיע לקיו האדום- זה מזיק לו.

ב. אם אין דלק למה אתה ממלא ב20 ש"ח?

ג. אם אתה לא מבין אל תיגע.

ד. שנה טובה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הטעות היא למלא דלק רק כשהמיכל ריק והרכב זועק - השקוני.

כל הלכלוך מצטרף לדלק וגורם לסתימות, סריטות, צילצולים ומה לא.

מסקנה - לא להגיע למצב שגוררים את הרכב למוסך, להקדים ולתדלק לפני שהנורה נדלקת.

• תוכן חדש...