Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי הגודל בדלתות הוא 5.25.

איזה דרכים יש להתקין קומפוננט מדגם רוקפורד P162S? רצוי כמה שפחות נזק לדלת.

תודה!

פורסם

היום בדיוק אני וחבר התקנו קומפוננט ברנו קליאו 2001

תקשיב בהתחלה ניסינו להתקין את ה6 וחצי עם כמה שפחות להרוס את הדלת..וזה דיי בעייתי

בגלל החלון וגם אין מקום להכניס אותו פנימה ..גם אם חותכים קצת את הפלסטיק

האפשרות היחידה זה לעשות בנייה כדי שהוא יבלוט קצת החוצה ושיוכל לשבת כמו שצריך

אני ממליץ לך לעשות בניה שתבליט את הרמקול טיפה החוצה מאשר לחתוך את הפלסטיקים

זה דיי מסובך בקליאו למשל היום גם התקנו קומפוננט 6 וחצי במגאן ששמה זה גם 5 ורבע

אבל שם אפשר לחתוך..הקליאו קצת בעייתית...

פורסם

יש לי חבר עם קליאו ספורט שעשה בדלת בנייה ממש מעל המיקום המקורי,

תקע שם הרץ מילה והוא מחייך (-:

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אני דחפתי בCLIO B GTO6507 שאפילו גדולים 5מ"מ מ6.5 רגיל.

כל מה שאתה צריך זה טבעת עץ בגודל של הרמקול וכמה ברגים ארוכים שיגיעו עד הפלסטיקה, אחרי זה, אפילו הגריל המקורי נסגר!

פורסם

אני התקנתי בקליאו B משנת 99.

להלן כמה מסקנות.

התקנתי בהתחלה במיקום המקורי, בחיבור לפלסטיק, כפי שהוצע בהודעה מעלי.

אמנם הרמקול נכנס בלי יותר מדי בעיות, אך התוצאה היתה רשרושי פלסטיקה קשים וניצול רע של הרמקול.

במקום שהרמקול ישב במקום ויזיז אויר, הרמקול זז יחד עם הפלסטיקה (ומזיז הרבה פחות אויר, פיזיקה פשוטה).

בסופו של דבר 'נשברתי' והתקנתי את הרמקולים כמו שצריך, על טבעות שמחוברות ישירות לפח של הדלת. אתה יכול לקרוא על כך כאן.

התהליך לא מסובך מאד, אבל - כולל פירוק של הפלסטיקה, חיתוך בפלסטיק והכנת הטבעות.

אם נראה לך שהעניין גדול עליך, גש למתקין לבצע את העבודה. אני בטוח שלא צריך לעלות יותר מ-200 שקלים (אני רק משער, אולי אחרים יודעים מחירים מדוייקים) ושווה לחלוטין את ההשקעה.

לגבי 'נזק' - חיצונית הדלת נראית בדיוק אותו דבר (המכסה המקורי חוזר למקומו). לדעתי מדובר רק בשיפור ואין כאן שום נזקים, בדיוק להפך.

דרך אגב, לגבי הכיסוי המקורי, אני לא יודע מי הגאון ברנו שהחליט לדחוף כל כך הרבה פלסטיק בדיוק לפני הרמקולים. השבוע חתכתי עיגול בשני הכיסויים כהכנה לטבעות משודרגות, ונדהמתי מהשינוי לטובה.

במידה ואתה חושב על שדרוגים בעתיד, או שחלילה תידבק גם אתה בחיידק :wink: - גש למתקין מקצועי, בקש ממנו לחתוך גם את הכיסויים ולהתקין טבעות שיגיעו עד לחיתוך בכיסוי ועל הרמקול תתקין את הגריל שמגיע איתו. כך תקבל שידרוג כפול שיהווה מראש בסיס טוב לכל רמקול אחר שתרצה להתקין בעתיד.

בברכה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...