Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה למלא דלק באוקטן גבוה יותר מהנדרש.

זה אמנם בזבוז כסף (בהנחה ש98 יותר יקר מ96) אבל זה הכל.

אם הרכב הישן צריך את ה(תחליף) עופרת בדלק, אז לא רצוי לתדלק אותו באופן קבוע בדלק נטול כי זה יפגע בתושבות השסתומים.

אבל:

1. ג'סטי מתחילת שנות התשעים כבר מסוגלת לנסוע על דלק נטול עופרת בלי שום בעיה.

2. גם רכב עם תושבות שסתומים שזקוקות לעופרת לא יקרה לו כלום מתדלוק מיכל אחד דלק נטול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תגיד בדקת לאחרונה מה קורה אם אתה מוציא שקל מן הארנק?

האם הוא משפשף את העיניים ובוהה בשמש בפליאה?:-)

לתגובות כמו שלך אין צורך בכלל להתייחס.

5 שקל ל 98 :roll:

רק אני שמתי לב שבאופן אירוני soogood מזכיר את

סונול

5.gif

"יצאת חדש" עם דלק בן שנתיים

רק אני לא הבנתי את הבדיחה...

אין שום בעיה למלא דלק באוקטן גבוה יותר מהנדרש.

זה אמנם בזבוז כסף (בהנחה ש98 יותר יקר מ96) אבל זה הכל.

אם הרכב הישן צריך את ה(תחליף) עופרת בדלק, אז לא רצוי לתדלק אותו באופן קבוע בדלק נטול כי זה יפגע בתושבות השסתומים.

אבל:

1. ג'סטי מתחילת שנות התשעים כבר מסוגלת לנסוע על דלק נטול עופרת בלי שום בעיה.

2. גם רכב עם תושבות שסתומים שזקוקות לעופרת לא יקרה לו כלום מתדלוק מיכל אחד דלק נטול.

תודה אני יבדוק את זה.

פורסם

.

אין יותר עופרת בדלק, ואת התחליף עופרת שניתן לרכוש בניפרד אפשר לשלב עם כל אוקטן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. לא ניתן לאחסן במיכלי פלסטיק לאורך זמן. דלק הוא ממשפחת אטנול ויוכל אותו בסוף. רק במיכלי מתכת אוטמים.
  2. ניתן לאחסן דלק לתקופות ארוכות מאוד. (משק הדלק לשעת חירום כדוגמה).
  3. כאשר משתמשים בו רצוי לא לשפוך הכל עקב שקיעה של לכלוך ותוספים למיניהם לתחתית המיכל.
  4. בסוף התהליך מתקבל דלק נקי ביותר שעולה באיכויות על דלק רגיל פי כמה. בארה"ב סטריט רייסרים כבדים משתמשים רק בדלק "מיושן" שהיה איזה חצי שנה במיכל.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק מה אורך החיים של בנזין באחסון (לפי הזכרון 18 חודשים אבל אל תתפוס אותי במילה).

בעבר התעסקתי בנושא במסגרת עבודתי ואני יכול להגיד לך בבטחה שדיזל שלא עבר תיסוף מיוחד פג תוקף אחרי 3 שנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...