Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1.8 fiat punto hgt ??

aran110
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לקבל חוות דעת על הרכב הזה אם יש בעיות מיוחדות איתו ואם הוא אמין בכללי וכמה אמור לעלות כזה בערך מעל המחירון מתחת??

תודה :)

פורסם

דגמי ספורט של רכבים נסחרים בדר"כ מעל המחירון, זאת כמובן עם טופלו כראוי ומצבם טוב.

יש לזכור שמחירון הוא רק המלצה.

לגבי הפונטו hgt הרכב מגיע עם מנוע 1747 סמ"ק

מנוע: 1747 סמ"ק, 16 שסתומים 4 לכול צילינדר קאמשאפט כפול. 4 צילינדרים בטור.

הספק (מוצהר): 136 כ"ס ב 6300 סל"ד.

מומנט: 16.7 קג"מ ב 4300 סל"ד.

תיבת הילוכים: ידנית 5 הילוכים.

איבזור: הגרסה היחידה בארץ שהגיעה במרכב 3 דל'. משענות ראש אחוריות, לוח שעונים כאילו ספורטיבי, הגה שונה, קונסולה מרכזית שונה (כאילו ספורטיבית והרבה פחות פרקטית), פסי מיגון בדלתות, פגושים שונים ובצבע הרכב, מראות חשמליות מחוממות. 2 או 4 כריות אויר. 2 ח"ח. בקרת משיכה (TCS). חישוקי סגסוגת כסטנדרט. ABS בכל השנים.

דגם HGT:

נסיעה עירונית: 11.5 ק"מ לליטר.

נסיעה בינעירונית: 15.3 ק"מ לליטר.

נסיעה משולבת: 13 ק"מ לליטר.

קרדיט לCaveman

פורסם

הרצתי חיפוש ועדיין לא מצאתי את התשובות שאני מחפש אולי בכל זאת מישהוא יכול לענות לי על השאלות ?

תודה ארן

פורסם

אמין מאוד (המנוע מספיק ותיק בקונצרן) כל עוד מטופל לפחות לפי הוראות יצרן, ובחלפים לפחות מקוריים.

שים לב למצב הוריאטור ברכב. זו תופעה הקיימת בכל הרכבים עם מנוע זה (פיאט-אלפא-לאנצ'יה)

בהנעה קרה, בדוק האם רעש ה"דיזל" נשמע ליותר מ2-3 שניות.

בנוסף, בדוק האם אתה מקבל תופעה דומה למצמד מחליק, בזמן תאוצה בהילוכים 2-3 כאשר הם משולבים לחלוטין.

אם התשובה לשתי הבדיקות היא כן, ייתכן ותצטרך להחליפו בטיפול הטיימינג הקרוב, לא זול, כ-2500 ש"ח. אציין שמלבד הסימפטומים האלה, וריאטור שחוק אינו פוגם בחלקי המנוע.

בנוסף יש להקפיד על שימוש בנוזל קירור פאראפלו בלבד.

מעבר לזה, מה שבודקים בכל רכב. האם הוא שמור, עם הסטורית טיפולים מסודרת וכו'

לגבי סחירות. לפי הידע שלי, רוב הרכבים המוצעים למכירה כרגע ובכלל במצב לא מזהיר עד סביר. יוצא לי להיתקל לא מעט ברכבים מוזנחים מאוד.

אלו שכן שמורים ומטופלים (לא חסרים) לרוב נמצאים אצל חובבי המותג, ויבקשו, ובצדק, מחיר גבוה מהמחירון שמהווה בכל מקרה, המלצה ותו לא.

שים לב שישנם הבדלים בין דגמי יורו 2 ליורו 3.

מעבר לזה, חיפוש.

!AWDSOME

פורסם

הבדלים מכאניים כאלה ואחרים.

עיקרם נעוץ בתקן היורו, 3 אל מול 2, שנועד בעיקר לעמוד בתקני זיהום האוויר כמדומני.

!AWDSOME

• תוכן חדש...