Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה באייפוד נאנו 16GB (דור 4). שאלתי אותה בשני פורומים ייעודיים ואפילו שלחתי מייל ליבואן הישראלי (שנפנף אותי כי לא קניתי את המכשיר בארץ - כלומר הציע לי לשלם לו כסף בשביל לקבל שירות. על מכשיר חדש שעלה כ-700 שקלים... :? )

הדבר היחיד שעוד לא עשיתי זה לפנות לחברה בחו"ל, אבל חשבתי שאולי במקרה יימצא פה מישהו שיוכל לעזור (סה"כ, יש פה הרבה אנשים).

הבעיה היא כזאת - הורדתי דרך חיפוש התמונות של גוגל עטיפות בפורמט JPG. עשיתי להם Drag-and-Drop ל-Itunes (תוכנה מפגרת, אבל זה מה יש). ביצעתי סינכרון למכשיר (כולל העברת העטיפות כמובן), וחלק גדול מהעטיפות מוצגות בתפריט הראשי כשעומדים על "Music" (עוברות ברצף בחלק התחתון של המסך) אבל אף אחת מהן לא מוצגת ב-cover flow ובנוסף רק חלק קטן מהן מוצג כשמשמיעים שיר מתוך האלבום - אבל גם כשמוצגת עטיפה בהשמעת שיר מאלבום, אם שמים את האייפוד על הצד להצגת ה-cover flow - העטיפה הזו נעלמת.

עשיתי ריסט למכשיר וכן עדכנתי לגרסה הכי חדשה - שום דבר לא עוזר. חשבתי שמדובר בפורמט שגוי לתמונות של העטיפות - חלקן בגדלים שונים, מ-300X300 ועד 1400X1400 נניח. אבל ל-Itunes הן עוברות ורבות מהן (אולי כולן) מגיע גם לאייפוד (לסרגל בחלק התחתון של המסך) - רק לא מופיע כשמציגים את עטיפת האלבום או ב-cover flow.

יש למישהו מושג?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קליק ימני על השיר באייטונס ואז Get info

תלך ללשונית Artwork ותוסיף את התמונה.

במידה ואתה רוצה כמה שירים עם אותה תמונה תסמן אותם עם Ctrl ותעשה אותו דבר.

S2000

פורסם

קודם כל, תודה.

עשיתי את מה שאמרת אבל זה עבד רק עבור שיר יחיד - כשמסמנים כמה אז אין לשונית ARTWORK. אבל מצאתי שם מקום אחר להכניס את העטיפה ועכשיו היא מוצגת ב-COVER FLOW. אני אנסה גם עבור שאר העטיפות, בכל מקרה - תודה על העזרה. אני חייב רק לציין שהתוכנה הזאת עברה מ"מעצבנת" ל"ממש מפגרת" - מצד אחד היא כאילו מקילה עליך ומאפשרת לך לעשות Drag and Drop ישירות מהאינטרנט, ומצד שני זה פשוט לא עובד - אם רוצים שזה יעבוד צריך לסמן את כל השירים ידנית, להכנס ל-GET INFO ולהכניס עטיפה שהורדתי מבעוד מועד למחשב.

נ.ב. בנימה זו - מישהו מכיר דרך להפוך את העטיפות שכבר העברתי בצורה הלא נכונה לתוך ה-Itunes - בחזרה לקבצי JPG?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה יכול לסמן כמה שירים, ושתפתח את חלון ה "Get info" יהיה לך בצד ימין למטה ריבוע קטן. דאבל קליק עליו ותבחר את הקובץ של התמונה.

!AWDSOME

פורסם

אגב אם הבנתי נכון אתה מוריד עטיפה עטיפה מגוגל, מה אתה עבד של האייפוד?

יש מיליון תוכנות שמורידות לפי הplaylist שלך וגם מכניסות את התמונה.

פעם היה לי גם אתר שאתה עושה export לכל הרשימה לtext והוא מוציא לך את כל התמונות.

S2000

פורסם

תכננתי לעשות את זה רק לחלק מהעטיפות, אבל אחרי שהסבו את תשומת לבי לתוכנות כאלו יש לי כבר עטיפות לכל האלבום, כמעט.

עם זאת, נתקלתי בבעייה אחרת עכשיו. המכשיר המטופש הזה מתעקש לחלק את הכל לאלבומים ואמנים, וכשיש לי אוסף שירים מתוך סרט או סדרת טלוויזיה, נניח, וכולם של אמן שונה, הוא מחלק אותם ליחידים - כל שיר בנפרד (כי הוא עובד לפי שם אמן). התוצאה שב-cover flow, למשל (וגם באייטיונס) יש המון שירים מופרדים שעבורם כמובן שאין עטיפה. השאלה היא איך ניתן לסדר את זה בצורה חכמה - גם באייטיונס ובעיקר באייפוד עצמו - אני רוצה להגיע למצב בו כל השירים של אוסף יחיד יופיעו ביחד עם עטיפה יחידה (כמו שקורה כעת כשאני נכנס ל-ALBUMS במכשיר) ולא בעטיפות נפרדות לכל שיר (כמו שמופיע כשאני נכנס ל-cover flow).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אגב אם הבנתי נכון אתה מוריד עטיפה עטיפה מגוגל, מה אתה עבד של האייפוד?

יש מיליון תוכנות שמורידות לפי הplaylist שלך וגם מכניסות את התמונה.

פעם היה לי גם אתר שאתה עושה export לכל הרשימה לtext והוא מוציא לך את כל התמונות.

תוכל לתת שם של תוכנה מומלצת?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
תכננתי לעשות את זה רק לחלק מהעטיפות, אבל אחרי שהסבו את תשומת לבי לתוכנות כאלו יש לי כבר עטיפות לכל האלבום, כמעט.

עם זאת, נתקלתי בבעייה אחרת עכשיו. המכשיר המטופש הזה מתעקש לחלק את הכל לאלבומים ואמנים, וכשיש לי אוסף שירים מתוך סרט או סדרת טלוויזיה, נניח, וכולם של אמן שונה, הוא מחלק אותם ליחידים - כל שיר בנפרד (כי הוא עובד לפי שם אמן). התוצאה שב-cover flow, למשל (וגם באייטיונס) יש המון שירים מופרדים שעבורם כמובן שאין עטיפה. השאלה היא איך ניתן לסדר את זה בצורה חכמה - גם באייטיונס ובעיקר באייפוד עצמו - אני רוצה להגיע למצב בו כל השירים של אוסף יחיד יופיעו ביחד עם עטיפה יחידה (כמו שקורה כעת כשאני נכנס ל-ALBUMS במכשיר) ולא בעטיפות נפרדות לכל שיר (כמו שמופיע כשאני נכנס ל-cover flow).

תודה

רוני

יש לי בעייה זהה לשלך.

מה שאני עושה בדרך כלל זה פשוט שם את כל השירים שאני רוצה בפלייליסט אחד (רק למען הסדר) ואחר כך בוחר את כולם, כפתור ימני, get info, משנה לכולם את האלבום ל- "אוסף השירים הכי מגניב בארץ 7" (כולם עכשיו באותו אלבום) ושם איזשהו artwork מייצג.

תומר.

פורסם

אם אני זוכר נכון (מעולם לא השתמשתי בזה), ישנה תיבת סימון "Part of a compilation". לדעתי שווה לנסות לשחק קצת עם זה.

!AWDSOME

פורסם
אם אני זוכר נכון (מעולם לא השתמשתי בזה), ישנה תיבת סימון "Part of a compilation". לדעתי שווה לנסות לשחק קצת עם זה.

שוב עזרת לי מאוד - מצאתי וזה עובד היטב. לאט לאט לומדים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...