Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב106 GTI הפילטר דלק יושב בצד של הנהג קרוב לגלגל אחורי, הוא מחורבן לצינור גניסה ויציאה. על הפילטר יש גם כניסה ויציאה של כ ס"מ צינור ברזל עם טבעת מסביב שתופסת את הצינור דלק של האוטו, איך אני מפרק את הצינורות דלק מהפיטר לצורך החלפה? ניסיתי לסובב ניסיתי קצת למשוך ולא יצא הגזר. מישהו יודע בדיוק איך זה אמור לצאת כדי שאני לא אתן משיכה חזרה ואתלוש שם משהו?

אני זומם על החלפת שמן גיר לאחר שוידאתי שאין נזילה מהגיר (הנזילה היתה שאריות מהמנוע), ולשאלה: מה השמן גיר שהכי כדאי לי לשים ואם ידועה גם כמות כדי לקנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם תסתכל טוב טוב, הפילטר מוחזק בשני הצדדים לצינורות ע"י קליפסים,

אם תנקה את זה קצת, תראה שהצינורות שחורים, אבל הקליפסים בפנים לבנים.

אתה צריך ללחוץ על הלשוניות הלבנות, והליפס יצא החוצה.

שים לב, שדרושה לחיצה חזקה על הלשוניות, ואני מתכוון מ-מ-ש חזקה,

עד כדי כך, שהייתי בטוח שאני שובר אותן, אבל בסוף יצא.

פורסם

תודה רבה, עכשיו הבנתי מה הפטנט. ועכשיו חסר לי רק שמן גיר, יש המלצה למשהו טוב באמת?

בקשר לפילטר, כשמנתקים את הצינורות דולף דלק או שאין חשש שישפך עלי זרם?

in the face

with a chair

פורסם
ב106 GTI הפילטר דלק יושב בצד של הנהג קרוב לגלגל אחורי, הוא מחורבן לצינור גניסה ויציאה..

יציאה פרויידיאנית אני מניח.. :wink:

בכל מקרה, אני מציע לך להחליף את הבנדים שמחזיקים את הצינורות לפילטר לאחר ההחלפה, לבנדים עם הברגה.

אחרי שאתה משחרר את המקוריים, לא נראה לי שהם יחזרו למצב הקודם ובכל מקרה יהיה איבוד מסויים מכושר ההידוק שלהם.

פורסם
תודה רבה, עכשיו הבנתי מה הפטנט. ועכשיו חסר לי רק שמן גיר, יש המלצה למשהו טוב באמת?

בקשר לפילטר, כשמנתקים את הצינורות דולף דלק או שאין חשש שישפך עלי זרם?

דולף, במיוחד מהצינור שמגיע מהמיכל.

אני מזכיר לך לא לעשן, ולא לעבוד עם הסלולרי לידך :!:

פורסם

אתה טועה, אין בנדים על הצינורות. זה צינורות עם קליפס פנימי (ראה הודעתו של יוגב) ויש צורך בהחלפה של כל הצינור כדי להחליף את הקליפס כי הם יחידה אחת. זה קליפס מפלסטיק לדעתי ככה שלא אמורה להיות בעיה איתו

in the face

with a chair

פורסם

פילטר דלק מוחזק במקומו באמצעות חבק מפלסטיק בצבע תכלת והוא שביר :!:

אפשר ורצוי לאבטח אותו באמצעות אזיקונים.

לגבי הצינורות כניסה ויציאה אפשר לשחררם בזהירות באמצעות מברג שטוח מבלי להלחם איתם או לגרום נזק, זה קשה לביצוע כשהרכב לא על הליפט.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

כן קצת קשה עם הג'ק אבל מסתדרים (תנאי שטח)

ואביעד אני לא רוצה מה שהיצרן ממליץ כי הוא המליץ אלא אני רוצה משהו שיהיה הכי טוב לתנאי עבודה חזקים שיתאים לרכב הזה (106 GTI)

in the face

with a chair

פורסם
פילטר דלק מוחזק במקומו באמצעות חבק מפלסטיק בצבע תכלת והוא שביר :!:

אפשר ורצוי לאבטח אותו באמצעות אזיקונים.

לגבי הצינורות כניסה ויציאה אפשר לשחררם בזהירות באמצעות מברג שטוח מבלי להלחם איתם או לגרום נזק, זה קשה לביצוע כשהרכב לא על הליפט.

וואלה,

שכחתי לציין ששחרתי את הקליפסים עם מברג שטוח :mm_yeah:

פורסם
כן קצת קשה עם הג'ק אבל מסתדרים (תנאי שטח)

ואביעד אני לא רוצה מה שהיצרן ממליץ כי הוא המליץ אלא אני רוצה משהו שיהיה הכי טוב לתנאי עבודה חזקים שיתאים לרכב הזה (106 GTI)

אתה נכנס לבצע עבודה מתחת לאוטו שמורם על ג'ק ? :shock:

פורסם

ג'ק עגלה, מבצע 100 שקל בתחנת דלק הקרובה לביתך. ורציני כן, אני משתדל להכנס כמה שפחות מתחת לאוטו ואני מסתכל פעם אחת ואז יוצא ורק עם הידיים מבחוץ עושה מה שצריך.

עכשיו תגידו חאפר ושזה לא בטיחותי ועוד כל מיני כאלה, אבל אין דבר בטוח בחיים וגם ליפט יכול להתרסק (למי שזוכר שזה קרה לפני כשנה נדמה לי על 2 אנשים נפל האוטו).

in the face

with a chair

פורסם
ג'ק עגלה, מבצע 100 שקל בתחנת דלק הקרובה לביתך

אין צורך להוסיף.

עכשיו תגידו חאפר ושזה לא בטיחותי ועוד כל מיני כאלה, אבל אין דבר בטוח בחיים

אתה לא חאפר אתה סופר חאפר.

וגם ליפט יכול להתרסק (למי שזוכר שזה קרה לפני כשנה נדמה לי על 2 אנשים נפל האוטו).

אכן, הסיכויים לקריסה לליפט שעולה 20,000 ש"ח בממוצע ועובר בדיקות בטיחות תקופתיות עפ"י חוק שווים לג'ק עגלה ב-100 ש"ח מהומוסנטר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...