Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה ידנית שנת 2003 , לפני יומיים תיקנו לי אלטרנטור בגלל שהוא לא ממלא את המצבר (המצבר גם חדש) , היום האוטו נסע טוב , ובערב כשבאתי לנסוע, הוא כולו רועד , נורית בדיקת מנוע דולקת קבוע, נסעתי איתו כמה מאות מטרים בשביל להגיע הביתה וחניתי, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, גם כשנסעתי איתו , הוא כולו רועד וכאילו אין לו כוח לנסוע, ק"מ 80 אלף.

מה יכולה להיות הבעיה ?

והאם מסוכן לנסוע איתו ככה למוסך ?

פורסם

אם הרכב רועד, זה כמעט בטוח שזה לא אחד החיישנים. כנראה משהו יותר רציני. גש למוסך (עדיפות לגרירה), ותתחבר לסקאנר תקלות.

בהצלחה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אם מדובר באיביזה 1.4 דגם מנוע BBY, אזי יש סבירות שאחד הסלילים תקול.

עפ"י התאור מומלץ להגיע למוסך על גרר.

מה סדר גודל של הוצאה על סליל תקול ?

פורסם
אם מדובר באיביזה 1.4 דגם מנוע BBY, אזי יש סבירות שאחד הסלילים תקול.

עפ"י התאור מומלץ להגיע למוסך על גרר.

רציתי להגיד תודה על המקצועיות, אכן סליל אחד היה תקול והוחלף היום והרכב עכשיו בסדר.

תודה רבה והמשיכו לעשות עבודה מצויינת :)

• תוכן חדש...