Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי הונדה סיויק שנת 92 גיר רגיל.

המנוע שבק חיים והרכבתי מנוע מייבוא,המנוע עשה כ25 אלף ק"מ.

עכשיו האוטו בולע לי דלק,שמתי לרכב בערך 18 ליטר דלק ונסעתי מאשקלון לבסיס ג'וליס-

וחזור,ומשם לנתיבות הלוך חזור,חשוב לציין שלא לחצתי לאוטו,כל הנסיעה הייתי בערך על 3 אלף טורים.

בכל אופן,אף אחד לא יוכל לדעת אם האוטו אוכל הרבה באמת או לא.

אני ישאל שאלה שדרכה תוכלו לעזור לי,יש חיישן חמצן על הסעפת,הוא לא מחובר,זה משנה?

וליד ראש המנוע נמצא המצערת,הבנתי שיש לי שם חיישן דלק שהוא לא מחובר,זה קשור לצריכת דלק-גבוהה/נמוכה?

אשמח לקבל תשובות מאנשים מביני עניין.

בתודה,שחר מכלוף!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

תעשה חישוב נורמאלי, מלא פול טנק סע X ק"מ נגיד 200 , מלא שוב באותה תחנה ובאותה משאבה

ותעשה חישוב: ק"מ חלקי ליטרים שנכנסו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש קשר ביו חיישן חמצן על הסעפת לא מחובר,, וחיישן נוסף (לא מכיר חיישן דלק),

לבין צריכת דלק גבוהה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המנוע שבק חיים והרכבתי מנוע מייבוא,המנוע עשה כ25 אלף ק"מ.

רק 25K - יש לך דרך לדעת בוודאות? אם כן, באותה מדינה נסעו על סיויק הזאת רק חצי שנה עד שנה? כמה שאני יודע בחו"ל שווק סיוויק עם מנוע 1.5. :roll:

במקרה של חיישן לא מחובר, מחשב מנוע עלול לעבוד במצב חירום ולקחת ערכים ברירת המחדל ולא ערכים אמיתיים, דבר זה יכול להביא לצריכת דלק מוגברת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש חיישן חמצן על הסעפת,הוא לא מחובר

וליד ראש המנוע נמצא המצערת,הבנתי שיש לי שם חיישן דלק שהוא לא מחובר

ענית לעצמך.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
רק 25K - יש לך דרך לדעת בוודאות? אם כן, באותה מדינה נסעו על סיויק הזאת רק חצי שנה עד שנה? כמה שאני יודע בחו"ל שווק סיוויק עם מנוע 1.5. :roll:

במקרה של חיישן לא מחובר, מחשב מנוע עלול לעבוד במצב חירום ולקחת ערכים ברירת המחדל ולא ערכים אמיתיים, דבר זה יכול להביא לצריכת דלק מוגברת.

כן,אני יודע בוודאות.

עכשיו אם אתם אומרים שיש קשר עם החיישן חמצן,אני ידאג לחבר אותו במוסך.

אשמח לעוד תגובות.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

• תוכן חדש...