Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבריי מה שלומכם?

אז ככה לאחרונה היו פה כמה וכמה שרשורים בנוגע לקסרה ולC5 אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם תשובה, לכן פתחתי את השרשור הזה, אני צריך עזרה.

אני מתעניין ברכב הנ"ל כבר זמן מה, הבעיה שלי שאני נוסע הרבה ואני צריך רכב חסכוני, מה עושים? כדאי להתאמץ ולמצוא C5 דיזל שמורה? זה יהיה שווה את המאמץ? או לחלופין אולי לקנות בנזין ולהתקין מערכת גז? מה אתם אומרים?

אני מעדיף את הדיזל, לא מכיר את הרכב אישית אבל אשמח לשמוע כמה וכמה חוות דעת על גרסת הדיזל, כי על הבנזין דובר רבות פה באתר.

בכל אופן ידידיי שיהיה לכם סופ"ש נעים.

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בפירוש הדיזל חסכונית משמעותית ואם אתה נוסע הרבה זה יחסוך לך כסף רב. הבעיה כמובן - שמי שקונה דיזל נוסע הרבה ולכן לא יהיה לך קל למצוא אחת עם ק"מ לא גבוה מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בפירוש הדיזל חסכונית משמעותית ואם אתה נוסע הרבה זה יחסוך לך כסף רב. הבעיה כמובן - שמי שקונה דיזל נוסע הרבה ולכן לא יהיה לך קל למצוא אחת עם ק"מ לא גבוה מאוד.

אני מודע לעיניין הק"מ הגבוה, אני רוצה רק לדעת האם שווה לי המאמץ בחיפושים אחר האוטו הזה???

יש משהו שאני צריך לדעת שירתיע אותי מלקנות את הרכב הזה? (אני מדבר על הדיזל)

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מניסיון של חבר עם C5 דיזל, צריכת הדלק הממוצעת נעה סביב 12 ק"מ לליטר.

גירסת ה HDI מציעה ביצועים טובים עם תאוצות ביניים מצויינות ופעולה נעימה, והרגשת הכוח די מוחשית.

הבעייה היחידה היא למצוא מכונית בעלת נסועה נורמאלית, כי לאחר 250-300K מתחילות להגיע הצרות, ובמנוע דיזל בעל מסילה משותפת זול זה לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בהמשך למה שחן כבר רשם, אני מוסיף שעדיף ללכת על הבנזין.

בנסיעות בין-עירוניות לא תהיה בעיה להשיג צריכת דלק טובה - והתיקונים בבנזין זולים משמעותית מהדיזלים (למרות שהדיזלים הללו מאוד אמינים - אין לדעת איזה רכב תמצא ולכן המלצה על דיזלים במקרה הזה צריכה להיות בהסתייגות גדולה מאוד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ראיתי הרבה C5 דיזל (גם למכירה ,לא ראיתי הרבה), לכן-לדעתי-יהיה קשה מאוד למצוא אחת שטופלה כמו שצריך ולא עברה ק"מ גבוהה במיוחד.

אבל בהצלחה.

פורסם

ראיתי C5 דיזל 2003 יד 3 עם 120 אלף ק"מ, בכל אופן אני באמת לא יודע מה לעשות. אם כדאי לי ללכת על הרכב הזה, אני מאוד אוהב את הC5 היא מפנקת ונוחה ומצד שני מסתבר שהיא לא כזו חסכונית גם בגרסת הדיזל, מישהו פה אמר 1 ל12 ק"מ.

אני היום צורך 1ל 14-15 ואני רוצה לשפר או להישאר על אותה רמת צריכה. (גולף MK4 1.4 שנת 2000 גיר ידני)

הסיבה שאני רוצה להחליף זה לעבור לאוטומט בגלל אישתי, או לחלופין למצוא גיר ידני שצורך מעל 20 ק"מ לליטר כדוגמת הC3.

פורסם

אגב כמה עולה היום ליטר סולר, אחרי כל ההנחות?

פורסם
הסיבה שאני רוצה להחליף זה לעבור לאוטומט בגלל אישתי, או לחלופין למצוא גיר ידני שצורך מעל 20 ק"מ לליטר כדוגמת הC3.

אז תחליט, אתה רוצה גיר אוטומטי בגלל אישתך או שתמשיך עם גיר ידני רק אם צריכת הדלק שלו תהיה מעל 20 קמ לליטר ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אז תחליט, אתה רוצה גיר אוטומטי בגלל אישתך או שתמשיך עם גיר ידני רק אם צריכת הדלק שלו תהיה מעל 20 קמ לליטר ?

איציק

כן מה לא ברור...הסברתי את עצמי, אם יש אוטומט חסכוני שלא נופל מצריכת הדלק שלי עכשיו אז סבבה! שיהיה מפנק ונוח.

או לחלופין אם לא ימצא אוטומט חסכוני הן בדלק והן באחזקה אז רכב עם גיר ידני אבל שצורך מעל 20 ק"מ לליטר שזה יותר טוב מהצריכה שיש לי היום בהרבה, לכן בשביל זה אני מוכן להקריב את עיניין האוטומט.

בכל אופן רציתי לדעת אם הC5 דיזל תעשה את העבודה או שלא כדאי בכלל להתאמץ ולחפש אחת. (ראיתי אחת יד3 עם 120 אלף ק"מ)

איך ה406 שנת 2003 HDI ? יש אחת יד 2 עם 190000 ק"מ, והאוטו שמור. מה אתם אומרים...?

פורסם
איך ה406 שנת 2003 HDI ? יש אחת יד 2 עם 190000 ק"מ, והאוטו שמור. מה אתם אומרים...?

יותר פשוטה לאחזקה, אבל בטיחותית פחות מC5

HFturbo

פורסם
יותר פשוטה לאחזקה, אבל בטיחותית פחות מC5

מה כוונתך ביותר פשוטה לאחזקה? צריכת דלק? ביטוחים? אגרת רישוי שנתית? כניסה למוסך? יותר אמינה?

פורסם

יש לה פחות מכלולים יקרים כגון מערכת המתלים.

406 מתלים רגילים.

C5 מערכת הידרו-פנומאוטית (משהו כזה, בקיצור מערכת הידראולית).

פורסם
כן מה לא ברור...הסברתי את עצמי, אם יש אוטומט חסכוני שלא נופל מצריכת הדלק שלי עכשיו אז סבבה! שיהיה מפנק ונוח.

או לחלופין אם לא ימצא אוטומט חסכוני הן בדלק והן באחזקה אז רכב עם גיר ידני אבל שצורך מעל 20 ק"מ לליטר שזה יותר טוב מהצריכה שיש לי היום בהרבה, לכן בשביל זה אני מוכן להקריב את עיניין האוטומט.

בכל אופן רציתי לדעת אם הC5 דיזל תעשה את העבודה או שלא כדאי בכלל להתאמץ ולחפש אחת. (ראיתי אחת יד3 עם 120 אלף ק"מ)

אוטומטית עם 15-20 ק"מ לליטר בנסיעות עירוניות - תשכח מזה - אז הסיבה שאתה רוצה להחליף רכב היא לא בגלל אישתך אלא בגלל שאתה מחפש משהו יותר חסכוני (למרות שמה שיש לך הוא מאוד חסכוני).

הכיוון המתאים לך הוא אכן C3 דיזל HDI.

אגב, מכל מה שרשמת עד עכשיו הצלחתי להבין שאתה "נוסע הרבה". כמה זה "נוסע הרבה" במונחים מספריים אצלך ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...