Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוטומטית עם 15-20 ק"מ לליטר בנסיעות עירוניות - תשכח מזה - אז הסיבה שאתה רוצה להחליף רכב היא לא בגלל אישתך אלא בגלל שאתה מחפש משהו יותר חסכוני (למרות שמה שיש לך הוא מאוד חסכוני).

הכיוון המתאים לך הוא אכן C3 דיזל HDI.

אגב, מכל מה שרשמת עד עכשיו הצלחתי להבין שאתה "נוסע הרבה". כמה זה "נוסע הרבה" במונחים מספריים אצלך ?

איציק

מינואר 08 עד היום עשיתי 22 אלף. בשנה הקרובה 09 אני אעשה 30 אלף לפחות!

תראה קצת סיבכתי את העניין, אם אמצא אוטומטית עם צריכה כמו שלי עכשיו 14-16 לליטר, ובתנאי שכלל האחזקה לא יהיה גדול משלי (ביטוחים,מוסכים וכ"ו) אקח אותה! אם אין חיה כזו, אז אבחר כבר ברכב כמו C3 HDI.

ראיתי פיג'ו 406 2003 אוטומטית HDI איך הרכב ספיציפית בלי השוואה כרגע? איך הגירים האוטומטיים? כמו בפולקסוואגן, כל שני חמישי הולך גיר? (אני מתכוון לגולף, בורה ופאסט שנתונים 2000-2004), צריכת דלק?

תראה רוב הנסיעות בינעירוניות אני נוסע רגוע 80-100 קמ"ש תמיד(דבר שנותן לשמור על צריכת דלק נמוכה), רוצה את האפשרות כשאני לוחץ אז להרגיש שאני לוחץ.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מצד אחד אתה רוצה לשדרג את הרכב - אך מצד שני אתה לא מוכן לשדרג את הוצאות האחזקה על הרכב.

אתה בבעיה רצינית. המכונית שכרגע נמצאת ברשותך היא מכונית פשוטה וספרטנית. קפיצה של כמה שנים קדימה ועוד עם תוספת של גיר אוטומטי הופכים את כל נושא התחזוקה באופן כמעט בטוח ליותר יקרים ממה שהכרת עד היום. הדרישות שלך לצריכת דלק חסכונית יותר ממה שיש לך היום היא גם כן מעט מוגזמת, אז במוקדם או במאוחר תצטרך להחליט אם אתה מוכן לשלם את המחיר או שאתה מעדיף למצוא חלופות אחרות לנסועה השנתית שלך (ולהעזר ברכבת או אוטובוסים). אין פתרונות קסם במקרה הזה.

גיר אוטומטי הוא מכלול בעל אורך חיים מסויים שתלוי באופן התחזוקה והנסיעות שהוא עובר במהלך חייו. אף אחד לא יכול להבטיח כמה זמן יחזיק אוטו עם הגיר שתקנה, גם אם יהיו עליו 40K ק"מ והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה. פשוט לדברים כאלה אין תעודת ביטוח.

האוטו שהכי מתאים לדרישות שלך הוא C3 דיזל HDI. זה אוטו אמין, זול לרכישה ומאוד מאוד חסכוני בדלק. מה שכן, למרות שהוא מאוד אמין אתה צריך לקחת בחשבון שרכב משומש ועוד דיזל עלול להמציא לך בבוא העת תיקון שיכול להיות גם יקר. בסיכום השנתי אתה צריך לראות איך דברים מהסוג הזה תורמים או גורעים מהחיסכון לו אתה מצפה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...