Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים..

הייתי מעוניין לדעת.. מכל החברות שיש בשוק.. איזה אחת היא טובה ואיזה אחת היא זבל סיני (או זבל מכל מקום אחר)..

אם אפשר שמישהו יעשה מין טבלה ברורה שתראה איפה כל חברה בערך נמצאת:?:? ..

תודה לכותבים

(ואם אפשר בלי להגיד לי תעשה חיפוש:roll:)

פורסם

אני לא מתכוון לחברה חברה..

אני מתכוון לידועים.. כמו אלפין.. פיוניר.. מורל וקיקר קנווד וכל הבלגן הזה שכל הזמן מזכירים אותו בפורום:-D

פורסם

אז על זה עופר פתח ת'רד שהנושא שלו הוא בהצלחה :-P

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בעיתי לעשות כזה דבר ,

לחלק גדול מאוד מהחברות הפופולריות יש סדרות גבוהות ונמוכות , כל סדרה אפשר לתייג למקום אחר , וגם כל מוצר בארץ עולה משהו אחר ותיוג לקבוצה כזו או אחרת תלוי מאוד בתמחור , ואם כל זה לא מספיק כל אחד יש לו דעות שונות לגבי ציודים שונים .

אני יכול להבין מאיפה הצורך באיגוד מידע כזה , אבל לעשות כזה דבר סתם באוויר זה כמעט חסר תועלת.

כל מקרה צריך להישקל לגופו בהתאם להמון פרמטרים ובהתאם לבן אדם עצמו , למערכת שלו , לאמצעים שלו וכו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בהחלט בעייתי, לאור כל הנ"ל, אבל בגדול אפשר לעשות חלוקה גסה של:

1. מוצרי מדבקה עלומי שם [יש לרוב בארץ הקודש].

2. מוצרי entry level system - מוצרים בסיסיים ועממיים, אם כי מחברות מוכרות/אמינות/ותיקות.

3. מוצרי רמת אמצע - רכיבים ברמה גבוהה יותר ובמחירים גבוהים יותר.

4. מוצרי "כמו היי-אנד", והמרכאות מכוונות היטב. רמה יחסית גבוהה, שאצל רבים נחשבת כבר היי-אנד.

5. מוצרי היי-אנד.

הבעיה, כפי שעופר ציין, היא מיתוג מחד, ונסיון לריבוי מכירות בסדרות נמוכות יותר - גם ליצרנים כביכול יוקרתיים.

בא נקח למשל את אודיסון. נראה לי שזהו מיקרוקוסמוס שיכול להסביר את זה. [ובלי לשפוט כרגע ספציפית - אלא לסבר את האוזן]

1. SRx, מוצר שמיועד מלכתחילה להיות בסיסי ועממי, כך הוא משווק, וכך הוא ממותג.

2. LRx, מוצר שמיועד להיות רמת אמצע. כך הוא משווק, וכך הוא ממותג.

3. VRx, רמה גבוהה בהחלט שיכולה להיחשב לדעת רבים היי-אנד, אך אין קונצנזוס סביב זה.

4. thesis, - היי-אנד.

פורסם

דעתי היא שונה. כמובן שיש את החברות זבל אבל מבין החברות הטובות, כל אחד ואוזנו הוא.

אני יכול לחשוב שקנווד נשמע יותר טוב מפיוניר ומישהו אחר יגיד שפיוניר יותר טוב מקנווד. הבנת?

כמובן שאני מתכוון ל"חברות על" ולא פיוניר קנווד אבל אתה כבר מבין את העניין נכון?

אז לדעתי בסופו של דבר הכל מגיע לאוזני השומע ואי אפשר להחליט חד משמעית שחברה מסויימת היא הכי טובה.

פורסם

נכון שאי אפשר להגיד מה הכי טוב וגם לא לשם מכוונים.

אני חושב שמה שצביקה עשה זה הדרך היותר נכונה מבחינת גישה לדיון מהסוג הזה.

כמובן שיש פה טולרנס לא מבוטל בדעות של אנשים שיכול לנבוע מעשרות סיבות.

אפשר ומותר ואף רצוי שכל אחד יביע את דעתו כמובן בצורה מקצועית .

יש פה כמובן בסיס אופטימלי לוויכוחים. אני מקווה ומבקש שהדברים ישארו עניניים וכך כולנו נרוויח שרשור מועיל\מעניין ודיון פורה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש גם תחום שנחשב בעיני רבים כאולטרה היי אנד - כל מיני מוצרים יפנים שבקושי שומעים עליהם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה משנה BRAX GRAPHIC PRO או קנווד?

בשניהם שומעים את אותו הזמר

ולחשוב שיש אנשים שמוציאים 10K על ר"ד של DENON שאפילו לא קורא צרובים ו MP3

מה רע ב 500 שקל פיוניר עם תצוגות + MP3 ואחריות לשנה?

באמת יש אנשים שאני לא מבין....

לפי דעתי? שאלה מיותרת וחסרת עניין

אם אתה מעוניין במוצר מה אז בבקשה תספר לנו ואנחנו נעזור לך לפי הבנתנו ונסיוננו

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
יש גם תחום שנחשב בעיני רבים כאולטרה היי אנד - כל מיני מוצרים יפנים שבקושי שומעים עליהם...

האם הכוונה היא לbewith?

יכול להיות מאד מעניין לשמוע אותם.

• תוכן חדש...