Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה ברשותי רכב מסוג גולף ג'נריישן שנת 2001.

יש לי מערכת שכוללת רדיו דיסק של פיוניר רמקולים אחוריים, רמקולים קדמיים, מגבר לא יודע איזה וסאב של קיקר.

הבעיה היא שכאשראני מגביר את הווליום לעוצמות גבוהות אורות החזית של הרכב נחלשים עם קצב הבאס.

מה שניראה לדעתי כאילו הסאב לוקח את כל החשמל והאורות פשוט מהבהבים עם קצב הסאב!

אני מפחד שבאחד הימים לא תיהיה לי קריסה של כל מערכת החשמל כי זה ניראה כאילו זה קצת גדול על המצבר כל העסק

הזה אבל אין לי מושב למה זה ככה... יש לציין שאני מדבר על רכב מונע ובאמצע נסיעה ככה שיש טעינה והכל..

מישהו מכיר את התופעה? ממה זה נובע? אני צריך להוסיף\להחליף משהו ברכיבי המערכת או לחילופין במערכת החשמל של הרכב?

אשמח לקבל תשובות, כמו שאתם בטח מבינים אין לי טיפת ידע בעסק הזה.

פורסם

גש לבדוק טעינה ומצבר. כן, אני יודע שהרכב מניע לך..

במידה וטעינה תקינה + מצבר תקין - בדוק חווט, בדוק כי המינוסים מהודקים היטב לשאסי ללא הפרעות של צבע וכו'.

פורסם

הוא לא ביקש שיפורי קוסמטיקה למערכת :roll:.

ועכשיו ברצינות,קבל צריך לקבל מתח ממקור כלשהו נכון?,כבל מתרוקן במכת באס בכמה ? חצי שניה?.

ושוב פעם צריך להטען?.

אז מה זה אומר?שחוץ מזה שיש למערכת חשמל בעיה עם המערכת הוא גם צריך להטעין את הקבל,מה שאומר שזה רק יהרוס.

אין לך פה מערכת חזקה ולא אמורה להיות שום בעיה במתח.

*תבדוק מתח \ טעינה

*תקינות מצבר \ אלטרנטור

*חיבורי "-" ו "+"

בהצלחה,

סטס.

פורסם
גם אצלי זה כך, החשמל שהמצבר והאלטרנטור מספקים למערכת לא מספיק. זה הכל.

הבנתי שזה לא מספיק, מה עושים כדי שזה כן יספיק? הרי אין לי מערכת עם סאב כפול ענק שמפיק 2000 RMS ואיזה 7 מגברים

כולה מערכת צנועה אז למה שהחשמל לא יספיק? וחברים הכל תקין בדקתי (בדקו לי) חיבורים בדקתי טעינה מצבר הוחלף מה

עוד זה יכול להיות? ואם אני ימשיך לנסוע ככה זה יכול לגרום לנזק כלשהו לרכב או למערכת?

פורסם

נפילות מתח יכולות לגרום להרבה דברים,אחד מהם הוא קריסת מחשב הרכב.

הדבר הקל ביותר לעשות הוא :

22921921hd7.jpg

ככה על קצה המזלג:

*מצבר פריקה עמוקה

*הגדלת אלטרנטור

*שדרוג שלושת הגדולים

*הגדלת מצבר

שוב,לא חושב שעם מערכת כזאת אמורות להיות נפילות מתח אלא אם כן יש בעיה במערכת החשמל או התקנה לקויה.

סטס.

פורסם
נפילות מתח יכולות לגרום להרבה דברים,אחד מהם הוא קריסת מחשב הרכב.

שוב,לא חושב שעם מערכת כזאת אמורות להיות נפילות מתח אלא אם כן יש בעיה במערכת החשמל או התקנה לקויה.

סטס.

גם לי נשמע קצת לא הגיוני כל הקטע הזה כי בסה"כ אין פה יותר מידי עומס... אבל לדעתי אני ישאיר את זה ככה כי זה רכב זמני

ואני לא מתכוון להתחיל לשחק עם האלטרנטור ועם מצברים חדשים שעולים היום ים של כסף!

פורסם

כמה אמפר המצבר שלך? זה מצבר חדש? או מחודש? כי במחירים היום יש מתפתים לקומבינות "מצבר בלי אחריות בחצי מחיר",

כמובן שאז מדובר במצברים פגי תוקף/ישנים וכו'.

גם אם זה חדש לגמרי ואמור להיות תקין, אולי זה לא. לשם כך יש אחריות.

פורסם
כמה אמפר המצבר שלך? זה מצבר חדש? או מחודש? כי במחירים היום יש מתפתים לקומבינות "מצבר בלי אחריות בחצי מחיר",

כמובן שאז מדובר במצברים פגי תוקף/ישנים וכו'.

גם אם זה חדש לגמרי ואמור להיות תקין, אולי זה לא. לשם כך יש אחריות.

המצבר חדש מהניילונים לא מחודש ולא כלום והוא עושה את עבודתו נאמנה. מה יכול להיות הסיבה חוץ ממנו?

פורסם

איזה חיווט יש לך לפלוס ומינוס המגבר? שלושת הגדולים וחיווט תואם זה תנאי בסיסי למערכת יעילה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...